Noua generație a modei: Fiica lui Johnny Depp, imaginea unei colecții Chanel

Lily-Rose, în vârstă de 16 ani, a fost aleasă de Karl Lagerfeld pentru campania de promovare a liniei de ochelari de soare Pearl.

Cu un nume predestinat dar și super-recomandat pentru lumea modei, Lily-Rose, fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis a bătut palma cu excentricul creator german Karl Lagerfeld, devenind imaginea noii colecții de ochelari de soare Chanel.

Adolescenta, care și-a făcut încă de la 15 ani debutul în lumea modei, când a pozat pentru revista australiană Oyster, dovedește în imaginile realizate chiar de Lagerfeld că a moștenit talentul mamei sale, scrie ziarul britanic Daily Mail.



Designerul german, un personaj greu de impresionat, a fost cucerit pe loc de naturalețea tinerei, descrisă în campanie ca "o păpușă într-o lume inundată de delicatețe și feminitate". "Lily-Rose este răvășitoare, este o fată din tânăra generație, cu calități de vedetă", a spus Lagerfeld.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.