Modă. 9 ţinute spectaculoase pe covorul roşu de la Cannes

Cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a început miercuri, 13 mai, cu obişnuita defilare pe covorul roşu a starurilor. Printre ţinutele remarcabile ale serii s-au numărat cele purtate de actriţa Lupita Nyong'o, care a ales o rochie verde fistic, cu pliseuri şi ornamente florale în zona gulerului şi Naomi Watts, care a optat pentru o combinaţie interesantă între cristale şi pene, o creaţie a casei de modă Elie Saab.

Naomi Watts

Naomi Watts a arătat senzaţional pe covorul roşu într-o rochie Elie Saab gri formată din top cu cristale şi continuată cu fustă voluminoasă decorată cu pene.

Natalie Portman

Frumoasa actriţă Natalie Portman a avut o ţinută impecabilă. Vedeta a purtat o rochie roşie Dior, fără bretele, cu o croială dreaptă şi detalii triunghiulare în zona decolteului.

Bar Refaeli

Fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio, fotomodelul israelian Bar Refaeli, şi-a pus în valoare silueta impecabilă cu o rochie albă, mulată pe corp.

Sienna Miller

Actriţa Sienna Miller a purtat o rochie bleumarin, asimetrică, cu bretea pe un umăr şi detaliu sub forma unei funde.

Karlie Kloss

Supermodelul Karlie Kloss a ales o rochie asimetrică alb metalizat, o creaţie Atelier Versace.

Julianne Moore

Julianne Moore, proaspăta câştigătoare a unui trofeu Oscar, şi-a facut apariţia la Cannes într-o rochie Armani Privé gri cu cristale şi paiete, asociată cu un bolero decorat cu pene negre.

Fan Bingbing

Actriţa de origine chineză Fan Bingbing a purtat o rochie roz pal Ralph & Russo Couture, cu imprimeuri florale verzi.

Lupita Nyong'o

Actriţa Lupita Nyong'o a făcut senzaţie în prima seară a Festivalului într-o rochie verde fistic, plisată, cu decoraţii florale din paiete în zona gulerului. Vedeta a purtat o creaţie Gucci Première.

Doutzen Kroes

Supermodelul olandez Doutzen Kroes a arătat uluitor într-o rochie Atelier Versace albă, asimetrică, cu un detaliu decupat în zona decolteului.

MAI MULT DESPRE: Cannes, vedete, moda, rochii, tinute vedete