Modă: 10 ţinute spectaculoase de la Săptămâna Modei din New York

Săptămâna Modei de la New York s-a încheiat azi, după un lung şir de prezentări. A fost primul festival dedicat modei pentru sezonul primăvară-vară 2013, din seria evenimentelor care se vor desfăşura în luna septembrie în oraşele cu tradiţie în modă din întreaga lume (Londra, Milano, Paris).
 
Evenimentul a fost deschis de o serie de designeri mai puţin cunoscuţi în Europa, urmând nume grele din industria modei americane (Tommy Hilfiger, Vera Wang, Rodarte, Oscar de la Renta, Victoria Beckham, Diane von Furstenberg, Zac Posen şi mulţi alţi).

Alb, negru, portocaliu şi albastru au fost culorile vedetă, prezente pe toate podiumurile de la New York.
Pielea şi dantela au făcut casă bună împreună, iar materialele fluide şi transparente nu au lipsit din prezentarea nici unui designer. 
 
foto: GoRunway.com

Carolina Herrera

O rochie lungă, vaporoasă, semnată Carolina Herrera, ce ne duce cu gândul la o femeie delicată, gingaşă şi romantică. Albul a fost prezent în toate colecţiile de la Săptămâna Modei de la New York.

Carolina Herrera

Dualitatea masculin- feminin este prezentă şi în acest sezon. Taiorul şi cămaşa sunt elemente masculine, dar fustiţa dintr-un material vaporos şi culoarea pastelată accentuează partea romantică a ţinutei.

Carolina Herrera

Portocaliul a fost foarte des întâlnit în prezentările de la New York. Purtată simplu sau în combinaţie cu alb, negru sau bleu, această culoare nu trebuie să-ţi lipsească din garderoba verii 2013.

Diane von Furstenberg

Albastrul imperial se asortează perfect cu roşu. Centura lată marchează talia, iar transparenţa bluzei dă un aer foarte sexy ţinutei semnate Diane von Furstenberg. Materialele folosite sunt foarte feminine.

Diane von Furstenberg

O altă combinaţie reuşită de culori este corai cu bleu. De altfel, Diane von Furstenberg a impresionat prin colecţia sa foarte colorată, dar şi prin combinaţiile îndrăzneţe de culori. Pantalonii care lasă glezna dezgolită au invadat podiumurile.

Diane von Furstenberg

Salopetele din mătase în culori puternice se vor purta şi vara viitoare. La o astfel de ţinută sandalele nude se potrivesc perfect.

Oscar de la Renta

Negrul care a invadat sezonul toamnă- iarnă se păstrează şi pentru anotimpul cald de anul viitor. Broderiile preţioase vor pune în evidenţă mereu latura feminină şi vor crea un look luxos. O revenire spectaculoasă a avut şi combinaţia negru cu roşu.

Oscar de la Renta

Ciclam-ul este o culoare neon care se regăseşte şi în colecţiile din vara viitoare. Oscar de la Renta a făcut "abuz" de broderii tocmai pentru a marca latura feminină a colecţiei.

Victoria Beckham

Victoria Beckham nu a renunţat la fustele creion, preferatele sale, fuste pe care le poartă şi ea mai mereu. Negrul este prezent şi în această colecţie

Victoria Beckham

Aşa cum am mai spus, portocaliul este culoarea vedetă a sezonului primăvară-vară 2013. Victoria Beckham a creat rochiţe scurte în A, purtate cu sandale romane reinterpretate. Haine ce te duc cu gândul la nişte şcolăriţe puse pe şotii.