Hollywood. 5 cupluri obsedate de modă. Inspiră-te din stilul lor!

Ne face plăcere să admirăm o vedetă îmbrăcată impecabil, iar atunci când ea se afişează cu un partener la fel de pasionat de modă, bucuria se dublează. Deşi au o situaţie materială care le permite ţinute semnate de branduri celebre, sunt puţine cuplurile care se pot lăuda cu titlul de style icon. Iată câteva dintre perechile care au transformat moda în pasiune!

Foto: Hepta

Victoria şi David Beckham

Victoria şi David Beckham formează unul dintre cele mai stilate cupluri din lumea celor bogaţi şi faimoşi. Pasiunea pentru modă s-a transformat în job pentru fosta Spice Girl, numărându-se acum printre cei mai cunoscuţi designeri. Din ce în ce mai multe celebrităţi aleg să poarte  pe covorul roşu creaţii semnate de Victoria Beckham. Elegante, feminine şi sexy, rochiile create de soţia lui David Beckham sunt preferate de vedete precum Eva Longoria, Gwyneth Paltrow, Michelle Williams, Miranda Kerr sau Drew Barrymore. Despre cariera ca designer vestimentar, Posh declara ca notorietatea câştigată în timp cu trupa Spice Girls nu a ajutat-o să aibă mai mult succes în cariera de designer vestimentar.

Kim Kardashian şi Kanye West

Formează unul dintre cele mai controversate cupluri, au împreună o fetiţă, North West, şi plănuiesc să se căsătorească în această vară la Paris. Atât Kim, cât şi Kanye sunt obsedaţi de tot ce înseamnă fashion, pasiunea pentru modă fiind unul dintre factorii care i-au adus împreună.

Beyonce Knowles şi Jay-Z

Beyonce Knowles şi Jay-Z reuşesc de fiecare dată să impresioneze pe covorul roşu. Cântăreaţa şi soţul ei, care au fost desemnaţi cele mai influente personalităţi din industria muzicală, în topul Power 100 realizat de editorii revistei Billboard, sunt căsătoriţi din 2008 şi au împreună o fetiţă, Blue Ivy.

Gisele Bundchen şi Tom Brandy

Se numără printre cele mai bogate cupluri din lume, dar şi printre cele mai stilate. Dacă în cazul lui Gisele, designeri celebri precum Dolce & Gabbana, Versace sau Valentino plătesc bani grei pentru ca cel mai celebru supermodel să le poarte creaţiile, iar lumea se aşteaptă să ştie să se îmbrace, fotbalistul Tom Brady reuşeşte de fiecare dată să se ridice la înălţimea soţiei, cu ţinute impecabile.

Gavin Rossdale şi Gwen Stefani

Acest cuplu adoră stilul rock şi reuşeşte să-l reprezinte cu succes. Gwen reuşeşte de fiecare dată să impresioneze în ţinute punk-rock sexy, iar soţul ei, Gavin arată întotdeauna impecabil.

Cântăreaţa s-a căsătorit cu muzicianul britanic Gavin Rossdale în 2002 şi au împreună doi copii: Kingston James McGregor Rossdale, născut în 2006, şi Zuma Nesta Rock Rossdale, născut în 2008. În prezent, Gwen Stefani aşteaptă al treilea copil.