Ce au purtat vedetele la Gala Eva.ro 16 ani. 30 de ținute spectaculoase

La mulți ani, Eva.ro! Primul site de lifestyle feminin din România a sărbătorit 16 ani de existență printr-un eveniment la care au participat peste 650 de invitați.
Zeci de personalități publice din showbiz-ul românesc au dat curs invitației lansate de eva.ro și au participat la gala aniversară care a avut loc la Avenue 48. Gazda evenimentului a fost și la ediția din acest an superba Geanina Ilieș.

În cadrul Galei Eva.ro din acest an, un juriu format din patru personalități publice a decis care sunt vedetele câștigătoare la cele 15 categorii. Membrii jurului au fost: Adina Halas Hugeanu (realizator de radio și prezentator tv), Adina Necula (consultant de imagine și stil), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) și Monica Vlad (Personal Branding). 

Vedetele ne-au încântat ca de fiecare dată cu ținute spectaculoase.
Geanina Ilieș a purtat o rochie sexy din catifea roșie, o creație Cristallini. Anca Sînă Serea, care a primit premiul "Cea mai îndrăgită vedetă cu copii", a arătat uimitor într-un costum negru M.Marquise, compus din pantaloni și sacou fără mâneci cu aplicații din paiete și pene.

Ilinca Vandici, care a devenit în luna iulie a acestui an mămică, a ales o rochie mini cu croială dreaptă, acoperită cu paiete, creatie Razvan Ciobanu.
Vedeta a primit premiul "Cea mai atrăgătoare vedetă feminină" în cadrul Galei Eva.ro 16 ani.

Descoperă cele mai frumoase ținute purtate de vedete la Gala Eva.ro 16 ani.

Foto: Sorin Stana
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă