5 vedete din România nemachiate. Arată bine sau rău?

Multe vedete îşi ascund adevărata faţă şi apar în public doar machiate, însă există şi celebrităţi care sunt mândre de look-ul lor natural şi se fotografiază fără machiaj.

Diana Dumitrescu a mers nemachiată la Pro FM

Zilele trecute, vedeta a fost invitată dis de dimineaţă la Pro FM, acolo unde a mers fără pic de machiaj pe faţă. Pentru a le arăta fanilor ei cum arată nemachiată, Diana Dumitrescu şi-a făcut o poză pe care a postat-o pe Facebook

Elena Gheorghe şi-a surprins fanii în vara acestui an

În luna august a acestui an, Elena Gheorghe s-a fotografiat în maşină, pe scaunul din dreapta, în timp ce scotea limba către aparatul foto. Mai mult, ea era nemachiată şi a postat poza pe Facebook, pentru a le-o arăta şi fanilor ei.

Anda Adam, schimbare totală

Tot în vară s-a fotografiat şi Anda Adam fără machiaj. Aceasta se afla în pat, probabil după un concert, iar fanii ei i-au spus că arată total schimbată fără machiaj.

Delia s-a fotografiat în maşină

Se pare că vara este anotimpul selfiurilor în care vedetele apar fără machiaj. În luna iulie a acestui an, Delia s-a trezit din somn şi a plecat grăbită de acasă, nemaiavând timp să se machieze. Ea şi-a făcut şi un selfie, pentru a le arăta fanilor că este mândră de tenul ei.

Bianca Drăguşanu are nasul roşu

La începutul lunii august, Bianca Drăguşanu s+a fotografiat nemachiată şi a postat poza pe Facebook. "Ştiu, am nasul roşu fără makeup", a fost descrierea fotografiei.