Trucuri folosite de vedete pentru a arăta perfect în poze

Când vedem fotografiile vedetelor pe site-urile de socializare, admirăm de fiecare dată cât de bine arată în fiecare imagine. Dar cum reușesc? Se pare că Photoshop-ul nu este întotdeauna soluția lor, ci trucurile pe care le pun în practică atunci când pozează. Descoperă câteva dintre acestea:

Micșorează ochii

Acesta este unul dintre cele mai noi trucuri folosite de vedete atunci când pozează, pentru a părea mai tinere și mai feminine. Își micșorează puțin ochii și își arcuiesc buzele într-un zâmbet subtil. Acest truc te ajută să ridici pomeții și te face să pari mai tânără.

Poartă părul pe o parte

Cu toții putem învăța câteva trucuri de la Kylie Jenner, care este un adevărat as în materie de selfie-uri. Vedeta poartă întotdeauna părul dat pe o parte atunci când pozează. Părul pe o parte are capacitatea de a-ți defini mai bine linia maxilarului și te ajută să arăți perfect în poze. Nu doar că îți evidențiază chipul, dar îți permite să pui în valoare și lungimea părului.

Zâmbește discret

Numit de vedete “smize”, acest tip de zâmbet a fost prima dată menționat de Tyra Banks în show-ul America’s Next Top Model. Supermodelul le-a învățat pe concurente cum să pozeze în fața camerei pentru diferite ocazii. “Smize” înseamnă, de fapt, să zâmbești mai mult cu ochii, micșorându-i puțin. Acest truc va face ca zâmbetul tău să pară mai autentic, chiar și fără să îți miști prea mult buzele.

Presează limba pe cerul gurii

Îți poți defini pomeții cu ajutorul tehnicii de machiaj contouring. Dar cum poți face asta când nu ești machiată? Un truc foarte simplu este acela de a presa limba pe cerul gurii și de a zâmbi cu gura închisă. În acest fel pomeții tăi vor părea mai definiți. De asemenea, acest truc este util și pentru a evita efectul de bărbie dublă și de a ascunde gușa.

Pozează de sus

Dacă ții telefonul puțin mai sus decât nivelul feței, vei observa că fotografiile tale arată mult mai bine. Este un truc la care apelează adesea celebritățile atunci când își fac selfie-uri. Eviți efectul de bărbie dublă, dar și riscul ca lumina proastă să creeze umbre pe chip care nu te avantajează. Poți să folosești acest truc fie când îți faci selfie-uri, fie când rogi pe cineva să te fotografieze.

Buzele ușor țuguiate

Faimosul “bot de rață” are un aspect neplăcut și pare forțat, tocmai de aceea celebritățile au perfecționat metoda de a țuguia puțin buzele atunci când pozează. Acest truc simplu te va ajuta să îți pui în valoare buzele, dar fără să pară un gest exagerat. Buzele vor părea mai mari și în același timp pomeții vor fi mai definiți.

Tehnica râsului

Nu este râs în adevăratul sens al cuvântului, ci este un zâmbet foarte larg, care lasă senzația că râzi. Este o metodă care te face să pari mai tânără și îți scoate în evidență personalitatea. Uneori să pozezi înseamnă să adopți o poziție care nu pare prea naturală. Dar zâmbetul larg lasă impresia unei fotografii “neregizate”, naturale.

Partea stângă este partea “bună”

Oamenii spun adesea că trebuie să găsești cel mai bun unghi al tău din care să îți faci selfie-uri. Dar ai observat că celebritățile se pozează de obicei din partea stângă a feței? Se pare că acest truc are o bază științifică. Cercetătorii de la Universitatea Wake Forest din Statele Unite au descoperit că partea stângă a feței este mai atrăgătoare, mai echilibrată și mai expresivă decât partea dreaptă.

Bărbia în jos

La fel ca metoda fotografierii de sus, acest truc funcționează în mod similar și te face să pari mai feminină și mai seducătoare. Aplecând ușor capul te va ajuta să ascunzi bărbia dublă și să faci linia maxilarului să pară mai definită. De asemenea, îți face ochii să pară mai mari, ceea ce te ajută să arăți mai tânără și mai atrăgătoare.

Nu privi la cameră

Să privești în altă parte, nu direct în obiectivul aparatului de fotografiat, este o metodă care ajută pe oricine să arate mai bine în poze. Lasă impresia că fotografia a fost făcută în mod spontan. Iar acest lucru face ca imaginea să pară mai naturală, iar tu să ai o alură misterioasă.
MAI MULT DESPRE: vedete, fotografii, moda, poze, trucuri, imagini