Stilul "Sex and the City", intotdeauna la moda

Poate ca te-ai intrebat, de foarte multe ori, de unde vin aceste trend-uri care fac ca un anumit obiect vestimentar sa fie la moda. Evident ca cei mai importanti sunt creatorii din strainatate, Franta, Italia.

Poate ca te-ai intrebat ,de foarte multe ori, de unde vin aceste trend-uri care fac ca un anumit obiect vestimentar sa fie la moda.

Evident ca cei mai importanti sunt creatorii din strainatate, Franta, Italia.

Acestia, dupa atatia ani de experienta, sunt capabili sa-ti spuna care sunt tendintele sezonului.

De foarte multe ori, insa, se intampla ca trend-ul sa fie dat de un anumit stil vestimentar promovat in  seriale.

Asa s-a intamplat si in cazul productiei "Sex and the City" care, pe langa valva pe care a facut-o pe plan cinematografic, a reusit sa se impuna si in moda.

Cynthia Nixon, Miranda din serial, a declarat intr-un interviu acordat celor de la revista People ca modul de a se imbraca al personajelor este la fel de important ca si ele: "Hainele sunt un personaj aparte in film".

Acesta este lucrul pe care l-a reusit designer-ul serialului, Patricia Field. In afara faptului ca a putut sa le multumeasca pe actritele de care s-a ocupat, a reusit sa faca din stilurile pe care le-a abordat adevarate repere in moda.

Fiecare personaj a avut un stil aparte, inspirat si atent elaborat in functie de personalitate si trasaturi.

Carrie - interpretata de actrita Sarah Jessica Parker - are un stil indraznet, atingand o plaja destul de larga, de la un chic urban, pana la sexi.

Multe capse, pantofi cu toc stiletto, toate acestea imbinate il ofera lui Carrie un stil unic.

Samantha
- interpretata de actrita Kim Catrall - are un stil sexi, care-i da foarte mare incredere in calitatile ei.

Este o femeie puternica (o femeie cu "F" mare), iar acest mesaj este transmis chiar prin acest stil care are ca piesa de rezistenta culorile foarte tari, culorile indraznete.

Charlotte - Kristin Davis - are un stil dulce, atragator, care este intotdeauna completat cu accesoriile potrivite (pantofi si geanta).

Funde, printuri atragatoare (flori, buline), toate acestea creeaza un stil feminin care se potriveste foarte bine personajului.

Miranda - Cynthia Nixon - este femeia de cariera, bine imbracata intotdeauna.

Vestimentatia ei se apropie de stilul masculin, singura diferenta este ca obiectele vestimentare au o nota chic care ii confera feminitate.

Asadar, moda este un reper in acest serial de televiziune, de aici si noul trend nascut, intitulat sugestiv, "Sex and the City" style.

Acesta are mai multe linii pe care designer-ul le-a urmarit si iata, mai jos, o lista cu acestea:

  • Pantofii cu toc stiletto;
  • Gentile supradimensionate sau plic, un must-have in vestimentatia oricarei femei;
  • Paltoanele intotdeauna prezente;
  • Tunsoarea bob - daca este sa vorbim si de par;
  • Agrafe in forma de floricele sau cu cu aplicatii;
  • Coliere originale ca forma si model;
  • Rochii de mireasa chic