Seducatoarele si incitantele blanuri

Nu incape nici o indoiala: in sezonul de toamna-iarna 2006-2007, blanurile constituie un element cheie al vestimentatiei. Ai la dispozitie o multime de variante in acest sens, si poti opta si pentru blanuri artificiale, in functie de preferinta.

Sunt foarte cautate jachetele stramte, dar si cele evazate in talie, concepute din piele si avand mansete si guler de blana, spre exemplu. De mare efect sunt vesmintele voluminoase, iar in ceea ce priveste hainele de blana, volumul ar trebui sa fie ultima problema, nu-i asa?

Indiferent de croiala si de lungimea acestora, mantourile pot avea maneci ample sau pot fi largi la poale - in acest ultim caz, ar trebui sa fie stramte in talie, subliniind astfel silueta.

Gulerele opulente nu ar trebui sa lipseasca. Majoritatea designerilor din strainatate le-au acordat o deosebita atentie, considerand pe buna dreptate ca acestea au darul de a scoate din anonimat orice tinuta.

Culoarea neagra se mentine cap de afis, fiind excelent asortata cu alb, gri, verde inchis, mahon si alte nuante intunecate si misterioase. Nu vei uita, bineinteles, de imprimeurile gen leopard, atat de cautate in aceasta perioada.

Se intampla cateodata sa consideram ca haina de blana este, cumva, prea "pretentioasa" pentru a putea fi purtata in timpul zilei.
Designerii straini au gasit o solutie si pentru aceasta dilema, accesorizand clasicul palton de stofa cu mansete si gulere de blana.

Dar la o rochie astfel accesorizata, oare te-ai fi gandit? Trebuie sa recunoastem ca este o combinatie incitanta si ispititoare. Rochiei cambrate de matase, de un purpuriu deschis, i-au fost "daruite" mansete din blana, care ii confera un aer "chic" si un plus de personalitate.