Jennifer Lopez, uimitoare la 52 de ani într-o rochie transparentă. A făcut senzație la Festivalul Tribeca

Jennifer Lopez a atras toate privirile pe covorul roșu la premiera documentarului său Netflix. Actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani a purtat o rochie neagră cu inserții transparente în zona pieptului și de-a lungul coapselor la Festivalul Tribeca.

Artista a demonstrat că are o formă fizică de invidiat, în urma antrenamentelor zilnice la sala de fitness, pozând în rochia Tom Ford cu detalii transparente. 

Citește și: Keanu Reeves și-a găsit în sfârșit fericirea. Actorul a zâmbit larg pe covorul roșu alături de iubita lui, Alexandra Grant


Ea a radiat în ținuta sexy și a completat look-ul cu o coafură cu coadă înaltă, perfect dreaptă.


Jennifer a ales un machiaj glamour, cu ruj nude glossy și machiaj al ochilor în stil smokey eye. Ea a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei cu diamante, un clutch negru din catifea și sandale argintii cu toc înalt, pătrat.

Viitoarea mireasă, care a anunțat în luna aprilie că s-a logodit cu Ben Affleck, a purtat inelul cu diamant verde de 8,5 carate oferit de celebrul actor.
Ei au mai fost logodiți la începutul anilor 2000, dar la acea vreme relația s-a încheiat înainte de căsătorie.


Documentarul „Halftime”, al cărui titlu este o aluzie la vârsta sa și la show-ul făcut alături de Shakira din pauza Super Bowl, va explora viața sa personală și artistică.

Filmul va prezenta detalii din viața privată a lui Jennifer, inclusiv relația ei cu cei doi copii ai săi, gemenii Max și Emme, de 14 ani, precum și cariera sa ce se întinde pe o perioadă de câteva decenii.

Producția Netflix este regizată de Amanda Micheli și va fi disponibilă pe platforma de streaming începând cu săptămâna viitoare.

La începutul săptămânii, Jennifer a primit premiul Generation Award la gala MTV Movie & TV Awards și a oferit un discurs emoționant, printre lacrimi.
Artista a început să plângă când a rostit discursul de acceptare, în momentul în care i-a menționat pe cei doi copii ai săi, despre care a spus că au „învățat-o să iubească”. Ea le-a mulțumit și celor care „au fost sinceri și celor care au mințit-o”.


La începutul discursului de acceptare, ea a specificat faptul că vrea să ofere „altfel de mulțumiri”, în afara celor care au susținut-o de-a lungul anilor, ea i-a menționat și pe care au discreditat-o de-a lungul timpului.

„Vreau să le mulțumesc oamenilor care mi-au oferit această viață. Vreau să le mulțumesc oamenilor care mi-au oferit bucurie și celor care mi-au frânt inima. Celor care au fost sinceri și celor care m-au mințit”, a mai spus Jennifer.

Vedeta din „Hustlers” a mulțumit „dezamăgirilor și eșecului pentru că m-au învățat să fiu puternică” și gemenilor săi în vârstă de 14 ani, Max și Emme, „pentru că m-au învățat să iubesc”.

În momentul în care i-a menționat pe cei doi copii ai săi, din căsnicia cu Marc Anthony, Jennifer a început să plângă și a fost nevoită să facă o pauză scurtă pentru a-și continua discursul, în timp ce publicul o aclama.

„Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au spus în față - sau când nu eram prezentă - că nu pot face asta.
Nu cred că aș fi reușit fără voi. Și știu că nu aș fi reușit fără fanii care au văzut filmele”, a mai declarat ea.

La începutul lunii aprilie, Jennifer a anunțat printr-o postare pe Instagram că ea și Ben Affleck s-au logodit. Ei au mai fost logodiți în urmă cu 18 ani, în anul 2004. Cele două staruri și-au refăcut relația în mai 2021, la 17 ani după ce și-au anulat logodna.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă