Emma Watson, ironizată pentru două ținute bizare purtate într-o singură săptămână: „Unde e restul bluzei?”

Actrița din „Harry Potter” a fost ironizată pe rețelele de socializare după ce a purtat două ținute ciudate într-un interval de câteva zile.
Emma Watson a purtat un top foarte scurt, sub care se vedea sutienul, în cadrul unei întâlniri cu politicianul american Al Gore.

Starul a atras atenția după ce a purtat două ținute cu aspect ciudat într-o singură săptămână. Ea a optat pentru un costum Emilia Wickstead format din două piese, la un interviu cu politicianul și activistul de mediu Al Gore.

Actrița britanică în vârstă de 31 de ani i-a luat un interviu despre schimbările climatice lui Al Gore, purtând un top foarte scurt și fustă asortată cu imprimeu floral, realizate din resturile de materiale din colecția pentru 2022 a creatoarei de modă din Noua Zeelandă.

Citește și: Cum poartă fashionistele rochiile în acest sezon. Trucul practic și confortabil pentru zile reci


Deși ținuta a fost în ton cu ideea de protejare a mediului, fiind realizată manual din resturi de materiale, opiniile cu privire la alegerea vestimentară au fost împărțite. 
Emma a postat pe contul său Instagram câteva imagini din timpul întâlnirii, iar fanii au ironizat-o pentru aspectul bizar al topului. „Unde este restul bluzei?”, a întrebat un follower.
Altul a scris „Se pare că nu a fost suficient material”.

„Nu îți era frig?”, a întrebat un alt internaut. „Este drăguț, dar cred că ar fi putut să mai pună puțin material la bluză - este prea scurtă”, a comentat un user.
Vedeta și-a arătat admirația pentru Al Gore, fostul Vicepreședinte al Statelor Unite. „A fost de-a dreptul incredibil să întâlnesc și să îi iau interviu unuia dintre idolii mei”, a scris ea pe Instagram.
 
„Îi mulțumesc minunatei Emilia pentru că mi-a creat această piesă vestimentară unică. A fost realizată manual în Londra folosind resturi de material textil care este compus din 62% fibre reciclate din surse locale, țesut și imprimat în Italia.
Îl voi purta de multe ori!”, a spus actrița despre costumul creat de designerul Emilia Wickstead.
 

Este a doua oară în decurs de numai o săptămână când Emma este ironizată pentru o ținută cu aspect ciudat. Ea și-a făcut apariția la începutul săptămânii la gala Earthshot, găzduită de Prințul William și Kate Middleton, purtând o ținută realizată din haine vintage.

Ținuta a inclus o rochie asimetrică din tulle alb, cu spatele gol, purtată deasupra unei perechi de pantaloni evazați de culoare neagră. Look-ul a fost completat de o pereche de bocanci cu talpă groasă.


Outfitul cu aspect bizar a fost creat de designerul Harris Reed și a provocat câteva reacții amuzante pe rețelele de socializare.
Userii au glumit că Emma poartă cealaltă jumătate a ținutei purtate de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton la Gala Met 2021, atunci când acesta a apărut cu o fustă realizată din dantelă deasupra costumului.

„Deci aici a ajuns cealaltă jumătate a ținutei purtate de Lewis Hamilton la Gala Met!”, a glumit un user.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă