De la clasic și elegant, la șocant: Ținutele spectaculoase purtate de Lady Gaga în numai câteva zile

Lady Gaga revine la obiceiul său de a atrage atenția tuturor prin ținutele pe care le alege.
În mai puțin de o săptămână, cântăreața americană a purtat o gamă extrem de variată de ținute, de la cele nonconformiste care au consacrat-o, la unele cât se poate de clasice și rafinate.

Vedeta a defilat zilele trecute prin New York purtând haine care atrag toată atenția, uneori fără să țină cont de vreme. Gaga a ales o rochie tricotată cu guler înalt și mâneci lungi decorate cu pene, deși temperatura de afară trecea de 32 de grade Celsius.
Ea a asortat rochia cu o pereche de pantofi cu platforme extrem de înalte, la care apelează adesea.


Lady Gaga a făcut repetiții pentru concertul MTV Unplugged alături de cântărețul de jazz Tony Bennett, iar fiecare apariție a sa în New York a fost un adevărat spectacol. 

Pe 28 iulie, Lady Gaga a purtat o rochie de tip caftan cu un imprimeu floral în nuanțe de maro, roz și galben. Ea a asortat ținuta cu o poșetă pastel în stil retro și ochelari de soare cat-eye geometrici.


În aceeași zi, vedeta a purtat o ținută reprezentativă, formată dintr-un body negru purtat în asociere cu un dres strălucitor, sacou, eșarfă neagră înfășurată pe cap în stil turban, precum și platforme imense, cu o înălțime de 23 de centimetri.



Pe 1 august, Gaga a atras toate privirile în momentul în care a ieșit din hotelul de lux în care este cazată purtând o ținută Valentino Haute Couture.
Piesa nonconformistă este o rochie capă într-o nuanță intensă de mov, pe care vedeta a asortat-o cu un accesoriu cu pene mov așezat pe cap, o creație Philip Treacy, precum și mănuși într-o nuanță pală de galben și sandale transparente cu toc subțire.



Starul american, care s-a dovedit în această vară un adevărat cameleon în ceea ce privește moda, probabil a fost inspirată de cel mai recent rol al său, în filmul „House of Gucci”, regizat de Ridley Scott.
Ea interpretează rolul Patriziei Reggiani, fosta soție a lui Maurizio Gucci.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă