Stilistul celebrităţilor de la Hollywood: Despre modă cu June Ambrose

Lansarea noului Ariel 3D Actives a avut loc în această vară în Dubai, un eveniment impresionant la care au participat 150 de jurnalişti şi invitaţi speciali din peste 40 de ţări. Printre aceştia s-a numărat şi June Ambrose – stilistul celebrităţilor de la Hollywood.

Lansarea noului Ariel 3D Actives a avut loc în această vară în Dubai, un eveniment impresionant la care au participat 150 de jurnalişti şi invitaţi speciali din peste 40 de ţări. Printre aceştia s-a numărat şi June Ambrose – stilistul celebrităţilor de la Hollywood.

Într-o lume în care imaginea este totul, puţini stilişti au puterea lui June Ambrose, a cărui agenţie Squad Mode, Inc este responsabilă pentru evoluţia stilistică a unora dintre cele mai influente celebrităţi de peste ocean, cum ar fi: Jay-Z, Will Smith, Missy Elliott, Kelly Ripa, Kim Cattrall, Mariah Carey, Mary J. Blige, Alicia Keys, Estelle, Garcelle Beauvais, Ciara şi mulţi alţii.

Influenţa lui June se întinde în toată lumea. Numele ei este recunoscut pe scară largă de la colţurile străzilor din New York pe Lower East Side la prezentările de modă din Milano,  amprenta ei putând fi găsită şi în cărţile lansate pe teritoriul Statelor Unite, Europei, Asiei şi Orientului Mijlociu.

Fie că elaborează ţinute personalizate cum ar fi pantaloni metalizaţi pentru Sean "Diddy" Combs şi Busta Rhymes, piese unicat sau costume pentru Jay-Z & Will Smith, styling şi ţinute haute couture pentru dive, cum ar fi Zoe Saldana, Missy Elliott, Kelly Ripa, Kim Cattrall, Mariah Carey, Mary J. Blige, Alicia Keys, Estelle, Garcelle Beauvais şi Ciara, June a inspirat nenumărate tendinţe şi declaraţiile ei de fashion se regăsesc frecvent în cultura populară. A fost considerată un vizionar de către Vibe şi reviste din New York, a prognozat tendinţe de stil pentru MTV, şi a găzduit segmente de modă pentru VH1, MTV, Regis şi Kelly, The View, Today Show şi a fost unul dintre invitaţii de onoare ai  show-ului Oprah Winfrey.


June despre modă


„Moda constă în a te inspira din diferite culturi. Celebrităţile vin la mine pentru a crea poveşti, pentru a vorbi despre imaginea lor. Muzicienii vor să fie mai mult superstaturi, actorii în schimb vor să fie faimoşi! Moda pentru mine este o limbă pe care o vorbesc în fiecare zi. Nimeni nu vrea să arate ca Lady Gaga, toate în schimb vrem să arătăm ca Madonna!. Mie îmi place să creez trenduri, nu îmi place să urmez trenduri. Îmi este frică să le urmez pentru că simt că îmi pierd simţul artistic. În lumea mea nu pot să urmez trenduri! Cercetez trecutul, dar trăiesc în prezent şi întotdeauna mă gândesc la viitor! Totul constă de fapt în felul în care lumea te percepe, cum ştii să porţi o ţinută şi ce emană ea, dacă simţi că eşti frumoasă, trebuie şi să transmiţi asta. De fapt acesta este mesajul pe care trebuie să îl transmiţi.”

June despre brandul June Ambrose

„Pentru mine hainele reprezintă de fapt felul în care mă simt. Este important să mă simt sexy! Sexy nu pentru bărbaţi, ci pentru mine, atitudine sexy, gândire sexy, privire sexy. Trebuie să mă iubesc mai întai pe mine, pentru ca apoi şi ceilalţi să mă iubească. Cred că stilul meu este unul rebel, nonconformist. Îmi place să fiu dominantă, romantică, dar uneori zic despre mine că am un look „schizofrenic”!.

 

Pasiunea pentru modă a început încă din copilărie, când îi luam lucrurile bunicii mele şi făcem din ele haine pentru păpuşi, genţi. Dintotdeauna mi-a plăcut să creez, chiar şi la balurile mascate din şcoală mă ocupam de ţinute împreună cu mama mea. Când am crescut şi am descoperit că pot face asta şi pentru alţi oameni, atunci am zis că asta este talentul meu, atunci viaţa mi s-a schimbat. La sfârşitul zilei îmi place să văd ce poate face talentul meu pentru alţii. Aşa mi-a venit ideea de a scrie şi prima carte - "Effortless Style". Am considerat că trebuie să ofer oamenilor miciile mele secrete de fashion. Şi dacă pot să ofer asta vedetelor, de ce să nu le ofer şi oamenilor normali. Toţi suntem superstaruri, toţi purtam ceva care ne face să fim un superstar, chiar dacă nu ştim asta. Nu trebuie să fii muzician să fii superstar!.”

June despre celebrităţile de la Hollywood!

“Eu nu fac decât să le şoptesc secrete despre stil! Magia de a fi stylish stă de fapt în atitudine. Hainele pe care le poartă sunt de fapt o mască, o armură, fie că vorbim de bărbaţi sau de femei. Cu barbaţii se lucrează un pic mai greu decât cu femeile, dar la sfârşitul zilei vor face tot ca tine, crezând de fapt că a fost ideea lor! Eu nu vreau să transform oamenii, vreau să arate cât mai natural cu putinţă! Eu le ofer de fapt ceea ce au nevoie pentru a fi credibili şi după totul vine de la sine. Pe bărbaţii este important să nu îi laşi să îşi piardă din masculinitate.
Jay- Z este cel mai bun exemplu în acest sens pentru că a trebuit să îl transform dintr-un cântăreţ de hip-hop, într-un producător muzical. Și a trebuit să fac asta fără ca el să îşi abandoneze masa consumatorilor. El încă vindea cd-uri cu muzică hip-hop şi soţia lui Beyonce făcea parte din cultura muzicii pop. Dar încet, încet am reuşit! Am început cu blugi şi tricou, după care am trecut la blugi, bleiser şi sacou, după care trecut la jachete Giorgio Armani şi pantofi, ca în final să ajungă să primeasca disticţia de cel mai bine îmbrăcat bărbat din partea revistei GQ magazine.
Îmi tratez clienţii bărbaţi ca şi cum ar fi soţul meu, iar pe femei ca şi cum am fi cele mai bune prietene! Sunt prietena lor, psihologul lor, totul, iar rezultatele sunt incredibile şi ador să fac asta!

Nu fac asta pentru celebritate, îmi place să ajut oamenii să se redescopere. În spatele scenei toţi sunt oameni obişnuiţi, la fel şi ei.  Am văzut artişti care atunci când au intrat pentru prima dată într-o cameră erau oameni obişnuiţi, dar la final erau Wow! Există şi exceptii, cum ar fi Beyonce şi Mariah Carey, care sunt mult mai frumoase naturale decât nemachiate. Mariah nu se expune niciodată la soare, iar tenul ei arată parcă ar fi de porţelan.

Eu vreau să scot din fiecare vedetă, partea aceea ascunsă, să mă lupt cu ea şi să o scot în evidenţă! O situaţia amuzantă a fost cu P Diddy pe care la filmările unui clip l-am îmbrăcat într-un costum roşu metalic. După ce s-a văzut îmbrăcat aşa, m-a întrebat dacă am de gând să îi ruinez cariera! La final totul a ieşit minunat şi a fost unul dintre cele mai bune clipuri ale lui.

Eu vreau să îmi las amprenta asupra oamenilor, vreau îi fac să iasă în evidenţă cu ceva, să aibă încredere în mine, să îşi asume riscul, însă dacă nu vor nimic din toate astea, atunci nu au nevoie de mine.  Nu trebuie să îţi fie frică de tine, deşi frica există în ADN-ul nostru. Pe celebrităţi sunt uneori forţată să le transform.

Îmi urmez instinctele şi sunt de părere că trendurile vin din altă parte. Eu nu urmez trenduri, eu le creez. Nu îmi este frică să readuc în atenţie lucruri din trecut, îmi place să scot ideile din context. Mă uit la oameni, vizitez locuri şi pur şi simplu îmi vin idei. Multe dintre marile branduri vin la mine şi mă întreabă – June ce urmează!.”


Împreună cu June am descoperit secretele tehnologiei inovatoare de curăţare Ariel 3D Actives, cu triplă acţiune împotriva petelor în profunzime. Evenimentul de lansare a debutat cu o prezentare de modă a creatoarei Aiisha Ramadan – The Power of Powder, concepută în exclusivitate cu ajutorul tehnologiei 3D şi s-a încheiat cu o demonstraţie spectaculoasă a puterii de curăţare a petelor în profunzime, prin cea mai mare proiecţie 3D pe o clădire din Dubai.