Secrete pentru tinutele femeilor plinute

Daca ai cateva kilograme in plus, nu te lasa prada monotoniei. In primul rand accepta realitatea, impaca-te cu ceea ce esti si gaseste modalitati prin care sa maschezi...

Daca ai cateva kilograme in plus, nu te lasa prada monotoniei. In primul rand accepta realitatea, impaca-te cu ceea ce esti si gaseste modalitati prin care sa maschezi ceea ce trebuie ascuns si pune in evidenta ce trebuie sa se vada si te avantajeaza.

Principiul este simplu: daca te simti bine tu cu tine, daca porti lucruri care te fac sa te simti bine, acest lucru se vede. Avantajul tau este sa dovedesti ca ai incredere in tine, iar acesta este primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru a cuceri lumea.

Deux-pieces-ul, tinuta de baza


De ce? Pentru ca este comoda si se aseaza bine pe orice silueta. Fie ca este vorba despre fusta si jacheta sau pantaloni si vesta, respecta cateva regului: sacoul (vesta) trebuie sa fie lejer, cu o croiala dreapta si pense doar pe spate si mereu lung (sa acopere soldurile).


Alege jachetele cu revere lungi si subtiri, prinse in unul, maxim, doi nasturi. Evita-le pe cele inchise in fermoar, cu nasturi de sus pana jos sau modele gen tunica. Evita maneca umflata si alge modelele cu maneca dreapta, simpla. Fusta trebuie sa fie dreapta sau conica, lunga, pana la genunchi sau putin sub. In cazul pantalonilor, alege o croiala dreapta, evita genul evazat si ai grija ca si fusta si pantaloul sa stea lejer pe tine.

Poarta sacoul inchis, pentru ca sugereaza continuitatea cu fusta sau pantalonul si alungeste.
Poarta tocuri si pantofi mult decupati in fata, pentru ca dau iluzia de alungire a piciorului. Evita pantofii cu bareta pe glezna. Alege materialele uni, evita pipitul sau imprimeurile mari.

Poti alege tesaturi cu dungi fine, dar pozitionate pe verticala. Evita materialele care fac ape si alege culori neutre, griuri, negru, verde inchis (este la moda).

Combina deux-pieces-ul cu bluze colorate, pentru a obtine ceea ce artistii numesc griuri colorate sau poarta sacoul doar cu sutien si atat.

Camufleaza!


Bratele mai goase, sanii mai mari, ceva burtica, pot fi camuflate cu materiale vaporoase, croieli largi si maneci lungi. Incearca materialele cu imprimeuri mici (chiar daca nu sunt neaparat la moda) si evita materialele foarte strident colorate.