România: Rochii de mireasă oribile

Weekend-ul trecut a stat sub semnul nunţilor de vedete şi politicieni. După o relaţie tumultuoasă, după întregi romane scrise despre iubirea lor, după declaraţii de dragoste siropoase sau pline de emoţie, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu s-au cununat şi în faţa lui Dumnezeu. Asemenea lor au făcut şi Natalia Barbu şi afaceristul Toni Sota sau deputatul Adrian Mocanu cu aleasa lui, Roberta Doroiu, fiica unui om de afaceri din Buzău.

Astăzi vom analiza rochiile purtate de cele trei mirese "proaspete", dar vom face şi retrospectivă în timp, pentru a descoperi care au fost cele mai neinspirate alegeri în materie de rochii de mireasă, în această vară.

Cristina Şişcanu, dezavantajată total

După ce de Paşte au spus Da în faţa ofiţerului stări civile în Moldova, pe 12 iunie Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu s-au cununat şi în faţa lui Dumnezeu. Petrecerea s-a ţinut la Palatul Ştirbei, acolo unde au ajuns mulţi invitaţi din lumea mondenă, dar şi oameni obişnuiţi. Chiar dacă aşteptările au fost foarte mari în ceea ce priveşte rochia de mireasă, rezultatul nu a fost chiar cel mai bun. Rochia, scurtă şi mult prea bogată în partea din faţă, cu o trenă destul de lungă în spate, nu a avantajat-o deloc pe actuala doamnă Ionescu. La o primă vedere, tocmai lungimea nici prea, prea, nici foarte, foarte a fost problema. Tăiată la nivelul genunchilor, rochia de mireasă nu a reuşit decât să producă un efect de îngroşare a gleznelor. În plus, partea superioară, corsetul, a părut, mai degrabă, un neglijeu întors pe dos. Acele perniţe de la nivelul sânilor au creat un aspect nefinisat întregii ţinute.

Natalia Barbu, mireasa altei mirese

Basarabeanca s-a căsătorit cu omul de afaceri, Toni Sota, fostul soţ al Danei Sota. Imediat după oficializarea căsătoriei au început să apară speculaţiile legate de acest eveniment. Se spune că, de fapt, această nuntă a fost plănuită pentru o altă femeie, fosta iubită a afaceristului, care i-a dăruit acestuia şi un băieţel. Pe ultima sută de metri, idila lor s-a terminat şi astfel a intrat în poveste Natalia Barbu care a spus un "Da" hotărât pe malul mării, la Mamaia. Despre rochia de mireasă, de asemenea cu o poveste interesantă, gândită de fosta iubită a afaceristului, nu se poate spune decât că a fost foarte glamour, dacă este acceptat termenul. O piesă vestimentară nonconformistă ce-i drept, mult prea încărcată în partea de sus de ştrasuri şi pietre Swarowski, iar partea de jos, fusta, realizată din "fulgi" de dantelă. O piesă mult prea strălucitoare, cu o diferenţă extremă între cele două zone, partea de sus şi partea de jos.

Andreea Ibacka, încorsetată şi înfăşurată

Chiar dacă de la nunta ei au trecut aproape două săptămâni, ecourile încă există. Nu a fost cea mai urâtă mireasă, din contră, Andreea Ibacka, fostă Pătraşcu, a fost frumoasă şi a radiat de fericire la braţul soţului ei. Din păcate, însă, există câteva cadre în care se vede clar dificultatea cu care a reuşit să se mişte în rochia de mireasă aleasă. Un model frumos, potrivit ei - o minionă delicată - însă, unul extrem de greu de purtat. Dacă o priveşti în mişcare, îţi poţi da clar seama că vorbim despre o mireasă învelită, nu despre una îmbrăcată. Oribilul ţinutei constă tocmai în faptul că este imposibil de purtat. Aici, elementul practic lipseşte cu desăvârşire.

Roberta Doloiu, mireasă ieftină de politician

La nunta la care Marian Vanghelie a ajuns cu elicopterul şi-a făcut apariţia o mireasă mult mai puţin glamour decât se aştepta toată lumea. O mireasă mult sub aşteptări, cu o ţinută care părea mai degrabă ieftină, decât simplă. Uluitor este faptul că tânăra soţie de deputat, Roberta Doloiu, este fiica unuia dintre cei mai puternici oameni de afaceri din Buzău.