România 2010: Top 6 vedete prost îmbrăcate

Uneori vedetele fac excese din cele mai ciudate şi nereuşite. Fie fac scandal doar ca să dea bine la presă, fie ies pe stradă cu moaţele în cap, fie se zbânţuie exagerat în cluburi doar, doar vor fi pe prima pagină a doua zi, fie fac o serie de alegeri vestimentare mai mult decât odioase. Despre acest ultim subiect vom vorbi şi noi astăzi, încercând să realizăm un top al celor mai prost îmbrăcate vedete din 2010. Primele 6 ţi le prezentăm noi, pe următoarele le aşteptăm de la tine.

Oana Roman, ce-i prea mult strică

Rochie extrem de colorată, floare în par, geantă aurie şi cizme gri, un haos, un amalgam de texturi şi teme, o adevărată avalanşă de... de toate. Poate că am putea face abstracţie de această doză mare de "incompatibilitate" între piese, însă nu putem trece peste aspectul extrem de ieftin al ţinutei, un aspect care nu i se potriveşte deloc Oanei Roman.

Surorile Bambi o comit din nou

Nimeni nu ştie, probabil că nici ele, cum pot două tinere frumoase  să greşească atât de mult atunci când vine vorba de fashion. Aceasta este una dintre sutele de ipostaze neinspirate în care, capete de afiş, au fost cele două artiste. Rochiile ca rochiile, sandalele ca sandalele, dar rochiile si sandalele împreună sunt absolut odioase.

Mihaela Tatu, glamour la tv, bătrână în viaţa de zi cu zi

Mi-o amintesc pe Mihaela Tatu când s-a lansat. Era o femeie tocmai venită din provincie, nici prea prea, nici foarte tare. Apoi, încet încet a început să evolueze, să se adapteze noilor tendinţe şi a avut o perioadă când dădea extrem de bine. Simţeam că parcă voia să lupte cu vârsta, iar lupta era cel puţin egală. Astăzi, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Mihaela Tatu poartă hainele pe care le folosea cu succes bunica. Iar aspectul per total este de-a dreptul înfiorător.

Cream, şcolăriţa provincială

Nu este posibil ca o tânără frumoasă, de succes, plimbată prin toată lumea, să se afişeze astfel la un eveniment monden de calibru, şi anume Romanian Music Awards 2010. Un model sărăcăcios, o piesă demodată, un aspect ieftin, un outfit care nu spune nimic. Cream a comis-o rău de tot.

Oana Lis nu s-a dezminţit nici în 2010

Soţia fostului primar al capitalei este împăcată bine cu situaţia în care este. Nimic din ţinuta ei nu arată că este o femeie de 30 de ani care se bucură de viaţă. Haina de blană veche, rochie neagră şi... mocasinii roz... În acest caz, cuvintele nu-şi mai au rostul.

Teo Trandafir ne mai poate uimi cu ceva?

Probabil că nu, probabil că da. Iat-o bunăoară, în plină campanie electorală, cum asortează domnia sa cardiganul înflorat cu o pereche de pantofi sport, înscripţionaţi fosforescent cu NIKE. Să fi vrut, oare, să asorteze frunzele de la floricele cu aceste verde fosforescent? Acesta rămâne un mister.