Rochii de mireasa... pasionala

Rochia de mireasa este foarte importanta pentru fiecare dintre noi.

Rochia de mireasa este foarte importanta pentru fiecare dintre noi.

Fie ca ne-am visat inca din copilarie printese, fie ca mergem pe un stil clasic sau pe ceva avangardist, rochia de mireasa trebuie sa fie piesa de rezistenta a oricarei nunti.

La acest lucru s-a gandit si Maria Lucia Hohan, care prezinta prima colectie de rochii de mireasa din cariera ei.

Sa vedem care sunt modelele la care s-a gandit designerul.


Desi la prima vedere rochia pare creata exclusiv din pene, nu este asa. Efectul acesta este dat de cusaturile verticale, neterminate, de la nivelul fustei. In partea de sus, designerul s-a gandit la un corset din satin, iar talia este evidentiata de un cordon din satin de matase, bej, care a fost accesorizat cu o brosa.


Volumul de la nivelul inferior a fost dat de un jupon din tul imbracat pe sub fusta.



Stilul vintage inregistreaza o revenire spectaculoasa in moda, iar Maria Lucia Hohan nu putea sa o rateze. Iata-ne in fata unei rochii de mireasa realizata din matase bej, captusita cu o matase alba, combinatie cu un efect magnific. Corsetul tip lenjerie si centura realizata din multe cordoane subtiri stil spagetti, completeaza tabloul. O rochie potrivita pentru o nunta de basm, perfecta pentru o locatie luxoasa decorata cu obiecte vechi.



Pentru femeile active, tot timpul in miscare, rochia aceasta se potriveste perfect. Realizata din matase culoarea vaniliei, croiala fustei ofera celei care o poarta lejeritatea de care are nevoie.
In partea superioara, designerul s-a gandit la un corset realizat din satin, cu aspect nefinisat, pe acelasi model lenjerie.



Urmatorul model prezentat este o rochie... ultraromantica, realizata din muselina de matase. Piesele de rezistenta ale rochiei sunt trandafirii aplicati pe decolteu si pe breteaua de pe umarul stang.



Rochia lebada este, poate, cea mai sofisticata piesa din colectia realizata de Maria Lucia Hohan. O creatie din organza ivoire care este scoasa din... anonimat de lebada brodata pe bust, ale carei aripi sunt aplicate in spate si de la talie in jos, pe fusta.




Dupa rochia-lebada, designerul propune rochia-bijuterie. O creatie a carei fusta este realizata din mai multe straturi de tul, un corset drapat si o centura din cristale pe talie. Pata de culoare a creatiei este funda neagra, aplicata pe centura. (poza pe pagina 2)