Andreea Esca: 10 ţinute sexy la 39 de ani

Regina Ştirilor din România nu este numai o bună profesionistă, este şi o perfecţionistă în ale fashion-ului. Chiar dacă la biroul ştirilor nu o vedem decât în sacou, în viaţa de zi cu zi, în "civilie", Andreea Esca ştie cum să combine hainele în aşa fel încât outfit-ul ei să fie remarcat. Spunea într-un interviu că nu este genul de om care poartă o anumită ţinută doar pentru că este în tendinţe, iar acesta lucru a putut fi observat de foarte multe ori şi de fiecare dată rezultatul a fost spectaculos.

"În garderoba de la birou predomină sacourile, bineînţeles, pe care încerc să le fac cât se poate de simpatice. Sau pe care le mai modernizez prin accesorii. Am însă şi cămăşi, bluze etc. În timpul liber, mă îmbrac des în rochii, fuste şi blugi. Dar foarte rar renunţ la tocuri, deoarece nu sunt înaltă şi m-am obişnuit să port pantofi cu toc. În plus, chiar cred că orice picioare arată mai bine în pantofi cu toc", declara vedeta pentru Pro TV Magazin.

Dacă se întâmplă ca vreodată creativitatea ei să intre în... stand-by, Andreea Esca spune că apelează la prietena ei, rochia neagră, care o scoate din toate încurcăturile.