5 sfaturi ca să pari îmbrăcată scump cu bani puţini

Bugetul nu-ţi permite să-ţi achiziţionezi haine scumpe, de firmă şi totuşi îţi doreşti o ţinută impecabilă, care să nu arate mai prejos decât cele scumpe. Fii fără griji! Acest lucru este posibil. Necesită puţin efort şi mai multă atenţie la cumpărături. Eva.ro îţi oferă câteva tipsuri care te vor ajuta să-ţi transformi ţinutele cumpărate cu bani puţini în unele de milioane. Iată-le!

1. Orientează-te spre haine care nu se demodează!


Hainele în tendinţe sunt pentru cei cu bani care îşi permit să dea sume frumuşele în fiecare sezon pentru a fi în pas cu moda. Optează pentru hainele care pot fi purtate sezon după sezon, fără a părea demodate. De exemplu o jachetă neagră sau o pereche de jeanşi cu croială dreaptă. Astfel de haine pot fi purtate în diverse combinaţii şic.

2. Investeşte în articolele pe care le porţi zi de zi!


Geanta, pantofii, sacourile sau paltonul sunt articole importante în ţinuta de zi cu zi şi din acest motiv necesită o investiţie mai mare. Dacă ai nişte bani în plus, investeşte şi în accesorii.

3. Vânează reducerile!


Femeile interesate de vestimentaţie petrec mult timp prin magazine şi sunt mereu la curent cu reducerile şi promoţiile de la mall-uri. Fii informată şi nu lasă să-ţi scape ocazia de a achiziţiona hainele dorite la preţuri avantajoase. Atenţie, însă! Nu cumpăra tot ce-ţi pică în mână doar pentru că este redus. Alege-ţi hainele de care ai nevoie şi apoi urmăreşte momentul când vor fi scoase la reducere.

4. Niciodată nu purta mai mult de o haină "ieftină" în acelaşi timp!


Este una dintre principalele reguli propuse de specialişti. Evită să combini mai multe articole vestimentare ieftine pentru a nu obţine un look la fel de... ieftin.

5. Pantofi de calitate pentru un look de calitate


Nu trebuie să îţi dai tot salariul pe pantofi. Însă caută o pereche de pantofi care să-ţi placă şi pe care să ţi-i poţi permite. O rochie banală asortată cu o pereche de pantofi de calitate vor crea impresia de vestimentaţie scumpă. Această regulă este valabilă şi în cazul genţii.
MAI MULT DESPRE: tendinte, shopping, cumparaturi, moda, haine, tinuta