Catalin Botezatu: “Snobismul nu este un lucru negativ”

15 interviuri pentru televiziuni importante din lume, 6 zile petrecute in America, cea mai apreciata si asteptata colectie a Couture Fashion Week de la New York, toate acestea realizate de un creator roman.
15 interviuri pentru televiziuni importante din lume, 6 zile petrecute in America, cea mai apreciata si asteptata colectie a Couture Fashion Week de la New York, toate acestea realizate de un creator roman.

Prezent pentru a doua oara la Couture Fashion Week de la New York, Catalin Botezatu a mers in calitate de special guest, de data aceasta. Poate ca te-ai obisnuit deja sa-i numeri succesele si nu mai este o surpriza ca si de aceasta data a stralucit. "Famous Rich and Snob", colectia atat de mult asteptata in New York, a incantat audienta, dar si audienta l-a incantat pe Catalin.

Ce inseamna "Famous Rich and Snob"? "Sunt niste atribute! 'Bogat' e o chestiune misto, 'Faimos', la fel! 'Snob'... snobismul nu este un lucru negativ, din contra, suntem faimosi datorita voua, suntem mult mai bogati din punct de vedere spiritual,datorita faptului ca am vazut lumea si suntem snobi pentru ca ne invartim in cercul asta de oameni influenti si mergem in locuri fitoase... deci nu e nimic rau", ne-a declarat Catalin Botezatu intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Eva.

Despre Couture Fashion Week si publicul de la New York


"Editia de anul acesta a fost net superioara celei de anul trecut. Au venit oameni de calitate, presa buna", continua designerul.

"La eveniment au venit multe persoane importante: soprana Angela Gheorghiu, Anastasia Soare (care a venit special de la Hollywood), Nadia Comaneci (a venit din Oklahoma), Simona Marinescu (Ambasadoarea Romaniei la ONU), Consulul Romaniei la New York, directoarea Institutului Cultural Roman la New York, oficiali ai Ambasadei Romaniei de la Washington si oameni de afaceri", ne-a declarat Catalin Botezatu.

Dupa cum singur afirma, "Famous Rich and Snob" a fost cea mai asteptata si promovata colectie de la acest eveniment. "Una dintre rochiile mele a dat coperta catalogului acestui eveniment. In plus s-au facut o sumedenie de afise, coperti in care s-au folosit piese din colectia mea", a completat creatorul. La sfarsitul prezentarii de moda, Catalin Botezatu a avut parte de un cocktail organizat, in cinstea lui, de Institutul Cultural Roman.

Mai apoi petrecerea s-a mutat intr-un loc mai putin oficial, unde Catalin si-a sarbatorit succesul alaturi de Angela Gheorghiu, Anastasia Soare si Nadia Comaneci, care au ochit deja cateva piese din colectia prezentata.