Pantofii acestui sezon

Nu cred ca ai intalnit pana acum vreo femeie care sa spuna ca nu adora incaltamintea. Au sau nu o situatie financiara buna, una dintre marile pasiuni ale persoanelor de sex feminin este aceea de a-si achizitiona pantofi.

Nu cred ca ai intalnit pana acum vreo femeie care sa spuna ca nu adora incaltamintea. Au sau nu o situatie financiara buna, una dintre marile pasiuni ale persoanelor de sex feminin este aceea de a-si achizitiona pantofi. De diferite culori, cu toc sau fara, de ocazie sau sport, in garderoba lor trebuie sa existe cel putin 5, 6 perechi... pentru fiecare sezon. Nu de alta, dar daca se strica unele, trebuie sa fie rezerva, nu gluma!

Si, pentru ca doamnele si domnisoarele nu trebuie sa fie dezamagite, creatorii de incaltaminte din strainatate s-au intrecut in a propune tot felul de modele si materiale pentru a satisface gusturile tuturor.

Ca un trend general, este clar ca toate modelele de incaltaminte trebuie sa exprime ceva.

Pantofii nu mai sunt de multa vreme simple accesorii pe care le incaltam din diverse motive.

Multe culori

 
Primavara si vara inseamna culoare... multa culoare. Aceste tendinte sunt foarte bine reliefate in moda propusa pentru acest sezon. Nu puteau face exceptie nici pantofii si sandalele pe care le gasim in colectiile creatorilor de moda. Galben, verde, rosu, albastru, poate chiar nuante fosforescente, daca o sa ai aceste culori "la picioarele tale", cu siguranta vei fi la moda.

Stilul marinaresc


Principala sursa de inspiratie in ceea ce priveste modelele recomandate pentru sezonul primava-vara 2008 este vestimentatia celor care lucreaza in Marina, dar nu sunt lasate la o parte nici clasicele sandalute albe sau rosii. si accesorii, avem de-a face cu o "invazie" de catarame pe toata suprafata pantofului, funii si panglici in loc de sireturi.

Daca esti mai degraba conservatoare, poti cauta in numeroasele modele propuse o pereche de pantofiori sau sandale cumintele, care sa ti se potriveasca.

Acestea pot fi executate dintr-un material uni, usor accesorizat cu un mic arc marinaresc sau cu bucatele de funie.

Transpuse din moda vestimentara, se poarta foarte mult, in materie de incaltaminte, modelele gladiator. Acestea combinate cu motivele marinaresti, descrise mai sus, reusesc sa alcatuiasca o imagine feminina.

Printurile


Nu trebuie uitate nici printurile. Florale sau cu forme geometrice, acestea se potrivesc foarte bine pentru sezonul ce urmeaza. Imagineaza-ti ce senzatie vei face cand vei merge pe plaja cu o pereche de sandale cu imprimeu floral.

Mult metal

 

Pantofii metalizati sunt inca pe val, insa nu pentru mult timp. Sa nu crezi ca astfel se termina cu nuantele electrice, din contra. Sunt in continuare la mare moda: galbenul, albastrul, violetul sau portocaliul, numai ca vin usor din urma. Acestea sunt, insa, foarte greu de purtat. Ai mare grija, daca alegi o pereche de pantofi de genul acesta, neaparat trebuie sa porti haine in culori uni, negru sau gri.