7 vedete care se îmbrăcau oribil în tinerețe, iar acum au un stil impecabil

Starurile care se aflau la început de carieră în prima parte a anilor 2000 au trecut printr-o metamorfoză uriașă din punct de vedere vestimentar.
 
Cântărețe precum Britney Spears, Christina Aguilera sau Pink păreau să aibă stiluri vestimentare cel puțin haotice în acei ani. Nu o dată s-a întâmplat ca acestea să defileze pe covorul roșu numai în sutien sau bustieră...
 
Iar în ceea ce privește machiajul și coafura, fetele rebele ale anilor 2000 nu aveau nicio limită! Codițele împletite și colorate ale Christinei Aguilera sunt și acum motiv de amuzament, iar ținutele sale din vremuri apuse au devenit chiar costumație pentru Halloween.
Kylie Jenner s-a costumat în acest an de Halloween în varianta din 2001 a Christinei. Iată câteva vedete rebele care au evoluat mult de-a lungul anilor din punct de vedere vestimentar:
 
Sursă foto: brightside.me 

Britney Spears

Idolul adolescentelor de la începutul anilor 2000, Britney nu era tocmai un exemplu de urmat din punct de vedere vestimentar. Celebra cântăreață nu se sfia să poarte ținute sumare, iar sutienele înlocuia adesea topurile în cadrul ținutelor sale. După o perioadă tulbure urmată de alta în care s-a retras pentru a se recupera, Britney a reventi cu forțe proaspete, mai mult echilibru interior și un stil vestimentar rafinat.

Christina Aguilera

Gafele vestimentare ale Christinei Aguilera de la începutul cariereu sunt deja legendă. Cântăreața purta în urmă cu peste zece ani bustiere și pantaloni cu talie joasă pe covorul roșu, dar și fuste mini, lanțuri și alte accesorii complet nepotrivite. Nici cofurile sale nu erau prea reușite, Christina fiind un fan înfocat al șuvițelor colorate în diverse nuanțe. Diferențele dintre imaginea din anul 2002 (stânga) și cea din 2016 (dreapta) sunt ca de la cer la pământ.

Pink

Deși a fost întotdeauna cât se poate de originală și rebelă, ținutele lui Pink lăsau foarte mult de dorit la începutul carierei sale. Talentata cântăreață a început treptat să-și rafineze stilul vestimentar, iar în prezent se îmbracă impecabil. Noul său look a avantajează foarte mult, vedeta părând mult mai tânără în fotografia realizată anul acesta (dreapta) decât în cea din 2002 (stânga).

Paris Hilton

Cea mai petrecăreața starletă de la începutul anilor 2000, celebra Paris Hilton se îmbrăca atunci la fel de sălbatic precum erau și petrecerile pe care le organiza. Un adevărat copil rebel al Americii, Paris s-a schimbat mult odată cu trecerea anilor, adoptând un stil de viață mult mai echilibrat, dar și un stil vestimentar decent și elegant. 

Rihanna

La începutul carierei sale, în prima parte a anilor 2000, Rihanna avea imaginea unei fete cuminți și era adepta ținutelor sportive. Cântăreața din Barbados purta bustiere și pantaloni cu talie joasă care îi lăsau lenjeria intimă la vedere, un trend controversat la acea vreme. Dar în prezent Rihanna poartă ținute mult mai sofisticate și cât se poate de sexy.

Gwen Stefani

Firea cât se poate de rebelă și originală a lui Gwen Stefani se reflecta și în stilul său vestimentar din prima perioadă a anilor 2000. Combinațiile vestimentare pe care cântăreața le făcea la începutul carierei sale erau de-a dreptul șocante, așa cum o demonstrează și imaginea din anul 2003 (stânga). În prezent, Gwen este un exemplu de stil și eleganță.

Kelly Osbourne

Fiica celebrului rocker Ozzy Osbourne și a vedetei de televiziune Sharon Osbourne, Kelly a avut o adolescență destul de tulbure, care s-a reflectat și în alegerile sale vestimentare de la acea vreme. Ținutele foarte ciudate și machiajul care o urâțea erau specialitatea sa. Dar în prezent Kelly Osbourne este o fashionistă de top, făcând parte din juriul unei cunoscute emsiuni de modă difuzate în întreaga lume.
MAI MULT DESPRE: stil, vedete, moda