10 ținute total neinspirate ale vedetelor. Nu le urma exemplul!

Katy Perry a gafat în nenumărate rânduri, iar în topul celor mai nereușite ținute se află rochia din denim purtată cu ani în urmă la American Music Awards. Descoperă și alte staruri care au făcut alegeri vestimentare neinspirate.

Leighton Meester

Nimeni nu a înțeles care au fost de fapt intențiile actriței Leighton Meester atunci când a ales această ținută. Dacă a vrut să șocheze, starul din "Gossip Girl" și-a atins cu siguranță scopul.

Bjork

Cântăreața islandeză este recunoscută pentru stilul său vestimentar nonconformist, dar nimeni nu se aștepta ca aceasta să poarte o rochie în formă de lebădă la o gală Oscar. S-a întâmplat în 2001, iar rochia a devenit la fel de celebră ca și cea care a purtat-o.

Jennifer Lopez

Înainte de a deveni o apariție senzațională la evenimentele pe covorul roșu la care participă, Jennifer Lopez a avut o perioadă "tulbure" din punct de vedere vestimentar. O demonstrează și această ținută pe care vedeta a purtat-o la evenimentul de lansare al filmului "În căutarea fericirii".

Katy Perry

Katy Perry a gafat în nenumărate rânduri, iar în topul celor mai nereușite ținute se află rochia din denim purtată cu ani în urmă pe covorul roșu al premiilor American Music Awards.

Uma Thurman

Într-una dintre aparițiile sale pe covorul roșu, talentata actriță Uma Thurman i-a lăsat muți de uimire pe toți cei prezenți, dar nu în sens pozitiv. Vedeta a purtat o rochie ce părea să fie făcută din bucăți de draperie.

Lupita Nyong'o

Aparițiile sale pe covorul roșu sunt o încântare, de cele mai multe ori. Talentata actriță mexicană de origine kenyană alege de obicei rochii interesante, în culori intense, dar la gala Met din 2014 nu a fost deloc inspirată.

Christina Aguilera

Christina Aguilera a avut numeroase "derapaje" vestimentare de-a lungul carierei sale, iar acesta se numără printre cele mai grave.

Gwyneth Paltrow

Înainte de a urma sfaturile unui stilist, aparițiile pe covorul roșu ale actriței britanice Gwyneth Paltrow erau un adevărat dezastru. La Gala Premiilor Oscar din 2008 aceasta a purtat o rochie neagră cu un top transparent.

Gwyneth Paltrow

O altă alegere dezastruoasă a lui Gwyneth este rochia roz cu un decolteu adânc care lăsa să se vadă că este extrem de slabă.

Julianne Moore

Aceasta este una dintre cele mai neinspirate ținute ale actriței Julianne Moore. Pe lângă materialul lucios și aparent șifonat al rochiei, adevăratul dezastru sunt sandalele.

MAI MULT DESPRE: stil, vedete, moda, tinute, covorul rosu