10 lucruri din ţinuta unei femei care îi enervează pe bărbaţi

Sunt piese din vestimentaţia feminină pe care bărbaţii nu le înţeleg, pur şi simplu. Ei nu le văd rostul şi le creează o imagine negativă despre femeile care le poartă.

Multe femei nu reuşesc să înţeleagă de ce strădaniile lor de a atrage atenţia bărbaţilor au eşuat. Deşi pare de necrezut, mulţi bărbaţi îşi dau seama ce ţinute i se potrivesc unei femei, dar mai ales ce nu, chiar dacă ei nu discută despre asta. Iar când vestimentaţia feminină include ceva ce nu-i pe placul lor, e ca şi cum ar transmite un semnal pe care bărbaţii îl interpretează ca pe o încercare disperată de a capta interesul sau o ca pe o agresiune.



Poate că nu asta e intenţia, dar acesta este efectul, aşa că e bine de ştiut ce trebuie să evite o femeie dacă doreşte să se bucure de interesul şi de respectul bărbaţilor.

Bright Side a analizat mai multe articole de pe forumurile şi revistele dedicate bărbaţilor şi a întocmit o listă cu principalele greşeli pe care le fac femeile atunci când îşi aleg ţinutele.

Jeanşii tăiaţi

Bărbaţii nu pot să înţeleagă jeanşii şi hainele rupte care arată de parcă ar fi fost furate din tomberon. Se aşteaptă să facă ei asta, pentru că e felul lor de a fi rebeli, de a arăta neîngrijit, dar nu o femeie care pretinde că ştie să se aranjeze.

Doar puştii care adoră stilul grunge pot să accepte aşa ceva, dar tipii mai cu ştaif au alte pretenţii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.