Horoscopul săptămânii viitoare. Ce-ţi rezervă zodiile în perioada 19 - 25 martie?

Cei din zodia Peşti vor descoperi o serie de informaţii ascunse care îi vor pune în avantaj. Berbecii sunt nerăbdători ca întotdeauna, iar balanţele sunt nemulţumite din punct de vedere financiar. Să vedem ce fac celelalte zodii săptămâna viitoare.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Te aşteaptă o perioadă plină de creativitate. Stai deoparte câteva ore, de programul tău încărcat, şi pictează, scrie, ascultă muzică sau dansează. Trebuie să încerci să-ţi faci cunoscute impulsurile tale artistice. E o săptămână în care trebuie să-ţi reîncarci bateriile, noul anotimp cerând de la tine noi eforturi de adaptare. Prietenul tău cel mai bun sau iubitul tău te va încuraja să te alături unui grup sau unei cauze nobile, singura problemă cu care te vei confrunta fiind lipsa timpului.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vei avea momente când vei fi nerăbdătoare cu tot ceea ce se întâmplă în jurul tău şi vei refuza să te implici în planurile şi proiectele altor persoane. Din cauza acestui lucru vei pierde timp preţios şi energie. Încearcă să te concentrezi mai mult asupra propriilor proiecte şi implicaţiile acestora, abia apoi distrează-te cu prietenii. Căminul tau va arăta ca după o furtună, însă nu uita că un spaţiu curat şi ordonat are o influenţă calmantă.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Activitatea profesională va lua o nouă şi binevenită direcţie care îţi va pune în valoare capacitatea de a face oamenii să se simtă în largul lor şi de a crea produse şi servicii minunate. Dacă vei merge pe drumul cel bun, vei obţine mai multă autonomie şi putere de decizie, dar pentru moment trebuie să munceşti în parametrii care ţi-au fost impuşi. Mai multe proiecte de succes pot ajunge la final în această săptămână. Vei fi tristă atunci când se vor termina, dar lucruri mult mai măreţe şi mai bune te aşteaptă la orizont.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Împreună cu cei care îţi împărtăşesc aspiraţiile vei căuta să găseşti rapid soluţii la tot felul de probleme inedite. Mintea ta este într-o activitate continuă, dar foarte puţin oameni pot ţine pasul cu tine. Lucrul acesta este pe cale să se schimbe atunci când vei face echipă cu un călător intelectual, dornic să-ţi asculte ideile. Poţi primi o sumă semnificativă, în urma unei sarcini profesionale îndeplinite cu succes, fapt ce îţi va permite să aduci unele îmbunătăţiri locuinţei tale. Acum este momentul ideal să-ţi redecorezi bucătăria sau baia.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Este o perioadă în care vei obţine rezultate excelente într-un program de îmbunătăţire a propriilor abilităţi. Răsfaţă-te cu un sfârşit de săptămână petrecut departe de casă. Caută o locaţie cunoscută pentru verdeaţă, suprafaţă împădurită sau grădini. Natura te va ajuta să-ţi recapeţi energia şi buna dispoziţie. Banii primiţi de la vro rudă te vor ajuta să te relaxezi şi sa te bucuri de viaţă puţin mai mult. Îţi vei putea permite şi câteva mici excentricităţi. Nu este nimic extravagant în achiziţionarea de lucruri folositoare şi care îţi aduc bucurie.

Leu (22 iulie - 22 august)

Pentru a avea bani, trebuie să cheltui bani. Dacă vrei să ai o slujbă bună, investeşte în lucruri utile, cum ar fi un computer performant sau un telefon care să-ţi permită să trimiţi şi să primeşti informaţii într-un timp record. În vremurile de acum, ai nevoie de toate avantajele pe care le poţi obţine. Partenerul tău va avea un sfat extrem de bun pentru tine, în ceea ce priveşte cariera. Poate că este momentul să începi un curs pentru a-ţi dezvolta abilităţile de care dispui.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Un obiectiv stabilit pe termen lung va începe să dea roade, provocându-ţi o stare de spirit excelentă. Acum când ai aflat cum este să ai succes, îţi doreşti şi mai mult. Determinarea ta te va ajuta să obţii numeroase satisfacţii. Felul tău de a transmite entuziasm celor din jurul tău te va face o persoană extrem de apreciată de cei din anturajul tău. Este momentul ideal de a-ţi planifica o vacanţă cu prietenii sau doar cu partenerul tău.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

O persoană pe care ai cunoscut-o de curând îţi apreciază loialitatea şi dăruirea, iar tu vei simţi acest lucru. Chiar dacă nu eşti într-o dispoziţie foarte bună, ar fi bine să accepţi măcar o invitaţie. Cu timpul, această prietenie îşi va pune o amprentă pozitivă asupra vieţii tale şi te va ajuta să obţii numeroase satisfacţii pe plan profesional. În ultimul timp, activitatea profesională te-a solicitat extrem de mult. Se pare că toate eforturile tale vor începe să dea roade şi să-ţi fie răsplătite. Să nu te surprindă atunci când vei fi promovată într-o funcţie care îţi va aduce într-o mare măsură independenţa.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti pe cale să descoperi unele informaţii ascunse care îţi vor oferi un avantaj în faţa competitorilor tăi. Adăugarea unor noi calificări îţi va deschide pe neaşteptate câteva uşi ce îţi vor fi utile în viitor, deci investeşte în viitorul tău adăugând noi cunoştinţe şi abilităţi la cele pe care le ai deja. Dacă eşti în căutare de chilipiruri, compară oferta din magazine cu cea de pe internet. Puţină documentare îţi va salva câţiva bani în portofel.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

O idee strălucită îţi va spori semnificativ veniturile. Acum, când reputaţia ta este deja recunoscută, trebuie doar să te asiguri că eşti plătită la adevărata ta valoare. Puţin oameni au fost în stare să reziste entuziasmului şi umorului tău. O relaţie romantică va lua o întorsătură neaşteptată. Eşti capabilă să renunţi la dragostea ta, fără regrete, oricum atitudinea tandră faţă de partenerul tău te-a făcut să renunţi la prudenţă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Vei primi din partea superiorului tău un cadou neaşteptat sau o bonificaţie ca mulţumire pentru o sarcină îndeplinită excelent. Împarte acest noroc cu prietenii tăi care te-au sprijinit şi ajutat să-ţi îndeplineşti cu brio această responsabilitate. Este o perioadă foarte benefică pentru a pleca într-o excursie. Alege un loc care te poate stimula intelectual.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Spre uşurarea ta, un angajament sau un contract îţi va asigura pe termen lung un plus de siguranţă şi te va ajuta să-ţi stabileşti noi proiecte şi obiective. Abia ai terminat o lucrare solicitantă, deci este momentul să faci lucruri ceva mai distractive. Întâlneşte-te cu prietenii şi împreună participaţi la diverse evenimente sau elaboraţi diverse proiecte. Chiar dacă eşti o fire independentă, doar munca în echipă îţi va aduce acum numeroase satisfacţii.

MAI MULT DESPRE: cariera, sanatate, horoscop, zodii, previziuni