Horoscopul săptămânii viitoare. Ce-ţi rezervă astrele în perioada 12 - 18 decembrie 2011

Află cum vei sta cu sănătatea, dacă-şi vei găsi partenerul ideal pentru Revelion sau dacă te vei certa cu şeful. Astrel îţi dezvăluie cele mai ascunse secrete ale viitorului tău apropiat.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

A sosit momentul pentru o schimbare de imagine radicală. Dacă nu eşti sigură de unde să începi, cere ajutorul unui prieten al cărui stil întotdeauna l-ai admirat. Acesta îţi va oferi câteva sfaturi care te vor ajuta să-ţi pui în valoare cele mai bune calităţi. Să nu fii surprinsă când vei deveni o persoană foarte admirată, în cazul unei transformări. Câţiva dintre cunoscuţii tăi vor încerca să facă glume proaste, când vor afla de vreo hotărâre radicală pe care o vei lua, dar păstrează-ţi calmul şi nu-i lua în seamă.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu ezita să profiţi de şansa de a vizita un centru spa sau o staţiune de vacanţă. Ai nevoie de mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Într-adevăr, ai o mulţime de lucruri de făcut, dar le vei putea termina atunci când te vei întoarce din deplasare. Sarcinile care nu mai suportă amânare pot fi îndeplinite de rude, prieteni sau vecini. Lucrul cel mai important este să-ţi acorzi puţin timp şi pentru tine. Dacă nu îţi vei încetini ritmul, te vei epuiza.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

În loc să te gândeşti necontenit la o decizie, alege o cale şi mergi mai departe. Dacă ai făcut o greşeală, mai târziu o poţi remedia. Sunt lucruri mult mai rele decât greşelile în sine, iar săptămâna aceasta vei avea parte de experienţe inedite. Stând tot timpul pe margine îţi risipeşti talentele. Anturajul social este pe cale să se extindă într-un mod interesant. O persoană care călătoreşte foarte mult te va încânta cu poveştile ei. Poate chiar te va convinge să vizitezi o ţară exotică.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nu mai da voie temerilor tale să te conducă în viaţă. Recapătă-ţi buna dispoziţie, indiferent de ce ţi se va întâmpla. Acordând o atenţie prea mare tuturor advertismentelor subconştientului, vei rămâne ancorată în acelaşi loc. Săptămâna asta te poţi întâlni cu şansa unei cariere interesante, fie nouă, fie actuala. Nu numai că îţi vei putea demonstra talentele, dar vei obţine venituri mai mari. Foloseşte aceste câştiguri pentru a-ţi crea o situaţie sigură şi stabilă pe termen lung. Economiile te vor ajuta să iei decizii fără să-ţi mai fie teamă.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ai obosit sa te laşi eclipsată de un prieten prea teatral. În mod normal, nu ai nicio problemă să cedezi în faţa inteligenţei şi farmecul său, dar sunt momente când vrei şi tu să fii în lumina reflectoarelor. Să fii întreruptă de la o cină sau să amâni o petrecere chiar te înfurie foarte tare. Din fericire, nu ai nicio problemă să pui la locul lor persoanele care fac asemenea lucruri. Mulţi vor fi şocaţi de felul în care vei reacţiona, dar în secret îţi vor admira abilitatea de a pastra anumite limite sănătoase. Trebuie să-ţi găseşti curajul să vorbeşti în apărarea ta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Încearcă să fii mai realistă cu privire la aşteptările profesionale. Deşi intri în contact cu numeroase contacte în domeniul care te interesează, acestea nu te vor ajuta să obţii poziţia pe care ţi-o doreşti. Singura modalitate pentru a-ţi îndeplini dorinţele este să depui eforturi susţinute şi să-ţi îndeplineşti responsabiliităţile asumate. Vei dobândi abilităţi importante, dacă vei merge pe acest drum, care te vor ajuta să impui respect atunci când vei promova. O poveste de dragoste aprinsă îţi va oferi satisfacţii, dar pentru inceput este bine să ţii secretă această relaţie.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este greu să ai o relaţie intimă cu cineva care nu-ţi respectă principiile. Partenerul tău nu va fi de acord cu tine, dar ar trebui să aibă încredere în ceea ce spui, pentru că eşti o persoană grijulie şi foarte inteligentă. Atunci când acest lucru nu se întâmplă, relaţia ta începe să se destrame. Din fericire, te aşteaptă deja un nou admirator, cineva care te va face să te simţi valoroasă şi apreciată. Poate că este un semn să renunţi la o relaţie care deja nu mai merge.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Poţi primi în această perioadă o ofertă pentru un loc de muncă, ce îţi va oferi şansa să-ţi pui în practică talentele. Poate că va trebui să începi de pe treapta cea mai de jos, dar cel puţin vei avea şansa să înveţi toate aspectele acestei noi provocări. Lucrul acesta te va face de neînlocuit în echipa în care vei lucra. Vor fi câteva momente de confuzie în relaţia cu partenerul. Este timpul să ai o discuţie sinceră cu iubitul tău. Dacă aşteptările tale nu corespund cu ale lui, mergi mai departe.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vei primi câteva semnale neclare de la cineva drag, lucru ce se va dovedi incredibil de frustrant. Este timpul să ceri câteva răspunsuri sincere. Nu toate vor fi plăcute, dar cel puţin vei şti pe ce poziţie te situezi. Pe de altă parte, un proiect creativ îţi va reînnoi pofta de viaţă. Să nu fii surprinsă dacă ţi se va oferi şansa să călătoreşti, ca urmare activităţilor tale creative. Destinaţia poate că va fi lipsită de farmec, dar te va stimula. Este timpul să explorezi noi perspective.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

O tranzacţie imobiliară este prea importantă ca să o laşi să treacă pe lângă tine. Poţi obţine suma necesară în urma unui împrumut bancar sau din partea unei rude. Noua ta locuinţă va fi mai spaţioasă şi mai economică. Te-ai săturat să trăieşti în harababură. Profită de această oportunitate şi îndeplineşte-ţi visul, astfel energia ta fizică şi psihică va spori. Este mult mai important să ai mai mult spaţiu, decât să obţii un profit generos.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi dezamăgită în viaţa sentimentală. La început, ai crezut că voi doi aţi fost făcuţi unul pentru celălalt. Acum ai început să vezi anumite diferenţe fundamentale dintre voi. Înainte de a renunţa la această relaţie, gândeşte-te că poate renunţi definitiv la fericire. Puţină comunicare şi multă perseverenţă vor reuşi să rezolve problemele dintre voi. Pentru acest lucru, vă poate veni în ajutor şi o mică excursie. Amândoi vă doriţi şi aveţi nevoie de o schimbare de decor.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O săptămână în care vei primi, poate chiar fără să-ţi dai seama, tot felul de semnale din partea familiei. Pe de o parte, spun că îţi sprijină visele, pe de altă parte, contină să-ţi submineze încrederea în tine prin comentarii răutăcioase. Poate că aceste rude se simt ameninţate de succesul tău. Nu renunţa la planurile tale doar pentru că nu ai aprobarea lor. Vei avea şansa să găseşti un loc de muncă profitabil care te va forţa să faci mari schimbări în rutina de fiecare zi, astfel vei avea posibilitatea să pui o oarecare distanţă între tine şi rudele tale.

MAI MULT DESPRE: dragoste, cariera, sanatate, horoscop, zodii, astre