Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie. Se apropie Sărbătorile, vezi cum vei sta cu banii, cu dragostea şi cu sănătatea. Nu fii egoistă. Interesează-te şi de soarta celor dragi!

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi mult mai ambiţioasă ca oricând. Preluând controlul asupra unui grup te va ajuta să-ţi foloseşti calităţile de lider. În timp ce nu te va impresiona aerele de şef ale celor din jurul tău, vei avea o viziune impresionantă asupra viitorului. Prin preluarea conducerii unui proiect, vei fi in masura să depăşeşti aşteptările tuturor. Te-ai putea surprinde chiar şi pe tine. O activitate care îţi consuma mai tot timpul este pe cale să se încheie, permiţându-ţi să-ţi petreci mai mult timp alături de oamenii şi activităţile care îţi plac.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

O atitudine nepotrivită ce are legătură cu banii îţi va provoca probleme în relaţia cu partenerul. Unul dintre voi este prea risipitor, iar celălalt prea econom. Dacă veţi reuşi să ajungeţi la un compromis, afecţinea reciprocă va răsări ca din neant. Banii obţinuţi dintr-o tranzacţie legală trebuie puşi imediat într-un cont de economii. Dacă vei cheltui această sumă pe lucruri mărunte şi inutile îţi vei pune în pericol viitorul.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Reticenţa ta îţi va crea probleme în relaţia cu jumătatea ta. În loc să-ţi laşi partenerul să hotărască pentru amândoi, preia conducerea. Există posibilitatea unei divergenţe, dar va fi benefică pe termen lung. Poate că nu îţi vei da seama, dar suprimându-ţi dorinţele în mod constant te face furioasă. Este timpul să te eliberezi de frustrări. O adunare de familie din această săptămână se va dovedi a fi mult mai distractivă decât te-ai aşteptat. Toată lumea va fi bine dispusă şi chiar şi scandalagii se vor purta extrem de bine.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Prietenul cel mai bun sau iubitul tău te presează să-ţi dezvolţi talentele creative. În trecut, îţi făcea plăcere să pictezi, să dansezi sau să ai orice alt hobby. Nu demult îţi doreai să-ţi faci cunoscută munca şi celor din jur, nu numai cunoscuţilor. Te poţi baza întotdeauna pe sprijinul iubitului tău atunci când timiditatea ameninţă să te cuprindă. Ieşind în faţă, vei reuşi să te stăpâneşti si să-ţi exprimi mai lipede gândurile şi solicitările.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Încercarea ta de a-ţi îndeplini visele pare a fi o perspectivă descurajantă. Îţi este teamă să nu te faci de râs în faţa familiei şi a prietenilor. În cele din urmă, este vorba de viaţa ta, de aceea nu mai amâna. Întocmeşte o listă cu zece lucruri pe care le poţi face în aşa fel încât să fii mai aproape de obiectivele tale şi apoi încearcă să le realizezi pe rând. Această iniţiativă va atrage după sine o serie întreagă de evenimente interesante care te vor ajuta să-ţi îndeplineşti visurile. În sfârşit apar semne că vei intra în posesia sumei de bani pe care o aşteptai de mult timp, pentru a pleca într-o călătorie. Caută un loc recunoscut pentru frumuseţea sa naturală.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

O persoană autoritară sau chiar şeful tău te va irita, din cauza impreciziei sale. Trebuie să găseşti tot felul de informaţii despre ce ar trebui să faci pentru a reuşi. Canalizează-ţi frustrările într-un proiect creativ. În felul acesta vei avea posibilitatea să ai control deplin asupra activităţilor plăcute. Programul tău de autoîmbunătăţire va începe să dea roade, iar ca rezultat vei fi în măsură să te faci cunoscută şi respectată în domeniul pe care ţi-l doreşti. În curând nu vei mai fi nevoită să cauţi tu parteneri, vor veni singuri la tine.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Oamenii te vor judeca după faptele tale, nu după cuvinte. Dacă vrei să impresionezi un profesor, sporeşte-ţi eforturile. Continuă să citeşti, să practici şi să studiezi. Renunţă la o parte din activităţile sociale, astfel încât să poţi avea mai mult timp pentru activităţile profesionale. Un ajutor financiar sosit pe neaşteptate îţi va oferi posibilitatea să achiţi un avans pentru achiziţionarea unei proprietăţi. Acum este şansa ta pentru a prinde rădăcini. Este unul dintre lucrurile cele mai bune să ai o casă confortabilă care îţi oferă stabilitate în viaţă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Din cauza aşteptărilor nerealiste cu privire la viaţa ta sentimentală, vei face câteva greşeli lipsite de tact. Nu numai că este periculos acest comportament, dar te va face să te simţi mizerabil. În adâncul sufletului, îţi doreşti o relaţie de durată şi plină de afecţiune. Dacă deja ai un partener, este posibil să te fi plictisit de rutina din dormitor. Depinde numai tine să revigorezi această relaţie. Fii drăgălaşă şi jucăuşă, atunci când vei aplica noi metode pentru a-i stârni fantezia iubitului tău. Abţine-te să-l critici şi să-l sâcâi.

Leu (22 iulie - 22 august)

Banii se vor risipi la fel de repede precum i-ai câştigat, aşa că trebuie să fii puţin mai disciplinată atunci când vine vorba despre resursele tale financiare. În loc să cumperi orice lucru ce ţi se pare drăguţ, fă o listă cu lucrurile pe care ţi le doreşti şi scrie-le în ordinea priorităţilor. Acest lucru te va împiedica să faci achiziţii impulsive pe care le vei regreta mai târziu. O recompensă, o promovare sau o majorare de salariu va fi oportunitatea săptămânii făcând din tine o mică celebritate. Pregăteşte-te ca fotografia ta să apară într-un ziar sau o revistă, de ce nu ?!.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti mai hotărâtă ca oricând să-ţi pui în practică planurile şi să-ţi atingi obiectivele. Dacă acest lucru înseamnă să-ţi elimini complet concurenţa, atunci aşa să fie. Canalizându-ţi energia în practicarea unui sport te va ajuta să te concentrezi la ceea ce trebuie să faci. Rezistă tentaţiei de a consuma în exces produse alimentare sau băuturi tari. Este important să te păstrezi în formă pentru a profita de avantajele unei oportunităţi educaţionale sau de călătorie. O problemă de sănătate ce te-a deranjat în trecut poate să revină.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Prietenii te presează să fii o cu totul altă persoană. Ai obosit să pretinzi că-ţi plac anumite sporturi, programe de televiziune şi muzică. Este foarte important pentru tine să găseşti persoanele care împărtăşesc aceleaşi interese cu ale tale, iar săptămâna aceasta poate fi un moment în care vei începe căutarile. Înscrierea într-o organizaţie cu activităţi artistice îţi va oferi o nouă viziune asupra vieţii. Între timp, un căştig neprogamat îţi va oferi şansa să-ţi dezvolţi talentele creative.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu recurge la metode ascunse pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti. Dacă rivalii tăi descoperă aceste metode, reputaţia ta va fi distrusă. Este mai bine să joci după reguli, chiar dacă drumul către succes va fi mult mai lung. Din fericire, prietenul tău cel mai bun, iubitul sau partenerul de afaceri este dispus să te ajute să-ţi atingi obiectivele. Lasă-l pe el să se ocupe de responsabilităţile tale zilnice şi concentrează-te asupra visurilor tale.