Horoscopul săptămânii viitoare

Ce-ţi rezervă zodiile în perioada 21 - 27 noiembrie. Vezi ce ţi-au pregătit din punctul de vedere al carierei, ce se va întâmpla în relaţia ta sau dacă frigul de afară te va pune la pat.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Este timpul să înfrunţi un partener de afaceri sau chiar pe iubitul tău care încearcă să te pună în umbră. De obicei nu ai niciun fel de probleme să rămâi pe margine, în timp ce partenerul tău atrage toată atenţia asupra lui. Lucrul acesta devine o problemă doar atunci când oamenii încearcă să-ţi ignore sentimentele. Nutreşti sentimente puternice în legătură cu o chestiune politică. Doar pentru că eşti apropiată de o anumită persoană, nu înseamnă că trebuie să-i împărtăşeşti valorile şi punctele sale de vedere, deci fii fermă atunci când cineva face tot felul de presupuneri în legătură cu convingerile tale.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Încetează să mai priveşti o situaţie exclusiv în culoarea roz. Dacă o persoană sau o organizaţie te-a dezamăgit de prea multe ori, îţi vei da seama la ce să te aştepti în viitor. Este timpul să renunţi la asemenea relaţii şi să cauţi altceva mai bun. Dacă îţi vei petrece mai mult timp de una singură, îţi vei da seama cât de multă tensiune ţi-a creat această problemă. Acordă-ţi o şansă pentru însănătoşire. Reluarea unei relaţii de afaceri mai vechi îţi va oferi noi puteri.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Implicarea cu pasiune în diverse situaţii poate constitui cauza problemelor din viaţa ta socială. Este greu să te desparţi de ceva sau cineva care te fascinează. Totuşi, nu îţi poţi permite să-ţi marginalizezi sau să-ţi neglijezi vechii prieteni. La un moment dat, va trebui să reiei legăturile cu persoanele care te-au iubit şi sprijinit de-a lungul timpului. Personalitatea ta magnetică te va ajuta să repari anumite situaţii, mai ales dacă îţi vei cere scuze sincere.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Încetează să mai iei peste picior o persoană autoritară. Trebuie să fii atentă, sau te poţi trezi într-o situaţie dificilă, dacă nu vei şti când să te opreşti. Ai încredere în instinctele tale şi nu te pune într-o poziţie compromiţătoare. Niciodată să nu rămâi singură cu această persoană, altminteri oamenii vor bârfi în urma ta. Nu mai trebuie să fii generoasă cu cineva din familie care este continuu fără noroc. La un moment dat, ruda ta trebuie să-şi asume responsabilitatea acţiunilor sale.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nu te grăbi să lauzi o persoană egoistă. Acest aşa-zis expert a acordat prea mult credit realizărilor sale. Cel mai probabil, cea mai mare parte a muncii sale a fost făcută de o armată de asistenţi. Nu ţine seama de criticul tău interior atunci când te vei hotărî să urmezi anumite cursuri. Eşti mai mult decât capabilă să-ţi lărgeşti orizonturile. Nu vei şti niciodată de ce eşti în stare, dacă nu vei acţiona. Alăturându-te unei organizaţii profesionale, îţi vei oferi posibilitatea demonstrării experienţei pe care ai acumulat-o.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Încerci să te împarţi în prea multe locuri. Nu mai accepta orice invitaţie şi încearcă să-ţi faci mai mult timp liber pentru tine. Prietenii nu-ţi vor sprijini în totalitate planurile. Ei cred că nu eşti pregătită pentru încă o dezamăgire şi poate că au dreptate. Totuşi, mai bine îţi încerci norocul, decât să te eschivezi. Argumente legate de un împrumut sau o restituire îţi vor strica planurile financiare. Nu conta pe aceşti bani pentru a-ţi achita datoriile.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu arunca perle la porci!! Cineva care încontinuu profită de bunătatea şi generozitatea ta va veni, din nou, la tine şi îţi va cere o mână de ajutor. Fii pregătită să refuzi. Munceşti din greu pentru banii pe care îi ai, foloseşte-i pentru confortul şi grija faţă de persoana ta. Nimeni nu se va gândi că eşti o persoană egoistă dacă faci acest lucru. O persoană experimentată va fi gata să formeze un parteneriat cu tine. Acest lucru te va ajuta să te concentrezi pe o direcţie profesională care îţi va aduce numeroase satisfacţii.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Un oportunist va încerca să profite de energia şi generozitatea ta nelimitată. Dacă este ceva ce nu suporţi, este să fii inactivă. Deci, atunci când vezi că oamenii se luptă cu diverse sarcini sau responsabilităţi, te oferi să-i ajuti. Din păcate, cineva care s-a hotărât să nu muncească din greu de unul singur, se bazează pe ajutorul tău pentru a-şi finaliza sarcinile. Nu te lăsa păcălită. O persoană plină de farmec şi foarte convingătoare are idei şi planuri care te vor atrage, dar felul tău de a vedea lucrurile şi valorile este solid, aşa c poţi încerca să aprofundezi.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Prietenii sunt geloşi pe norocul tău. Nu lăsa ca acest lucru să-ţi strice buna dispoziţie, de-a lungul săptămânii. Universul este un loc bogat! Doar pentru că eşti înconjurată de dragoste, bani şi aventură nu înseamnă că te foloseşti de suplimentele altora. Partenerul tău te va aprecia pentru talentele tale creative. Acest lucru te va inspira fie să pictezi, să creezi sau în orice activitate care îţi permite să te joci cu culorile, aromele şi să-ţi foloseşti latura artistică. Scoate la joacă copilul din tine.

Leu (22 iulie - 22 august)

Nu vei putea să fii rezonabilă în faţa unui prieten sau iubit idealist. Trebuie doar să-l laşi să greşească şi să înveţe din propriile greşeli. Dacă eforturile lui au dat roade, pregăteşte-te pentru sărbătoare. Analizându-ţi programul zilnic te va ajuta să renunţi la unele comportamente distructive. Fă-ţi timp pentru exerciţii fizice, odihnă şi activităţi creative în fiecare zi. Prea des încerci să faci mai multe lucruri deodată, fără să termini niciunul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Atitudinea negativă este pe cale să-ţi strice relaţiile cu unii dintre prietenii sau prietenele tale. Oamenii au obosit să-ţi tot asculte predicţiile pesimiste. Trebuie să te concentrezi pe lucrurile bune din viaţa ta, decât pe dezamăgiri. O parte a problemelor tale o constituie mediul în care te desfăşori. Umple-ţi spaţiul cu plante, culori luminoase şi elemente naturale. Dacă suferi de depresie, adoptă un animal. O pisică, un căţel sau un acvariu iţi va oferi o bună dispoziţie.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

La un moment dat, va trebui să plăteşti pentru anturajul tău de prieteni şi adepţi. Petrecându-ţi tot timpul liber cu un grup mare de prieteni îţi vei pierde toată energia. Profită de toate oportunităţile, pentru a te relaxa de una singură. Plimbările în natură îţi vor fi de mare ajutor. De obicei, preferi lumina şi strălucirea oraşelor mari. Plimbându-te prin pădure, parcuri sau grădini vei descoperi că poţi aprecia şi o altfel de frumuseţe. Fii realistă în ceea ce priveşte calităţile şi defectele partenerului tău.

MAI MULT DESPRE: dragoste, cariera, sanatate, horoscop, zodii