Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă astrele în perioada 14 - 20 noiembrie. Zodiile ţi-au făcut planul în ceea ce priveşte sănătatea, dragostea şi banii. Nu mai rămâne decât să încerci să afli ce ţi-au pregătit.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Atitudinea ta optimistă îţi va permite să-ţi dai seama că totul este posibil. Activităţi precum lansarea unui blog, a unui roman îţi vor oferi posibilitatea de a-ţi afirma talentele intelectuale. Un prieten generos, un iubit sau un partener de afaceri îşi va asuma toate responsabilităţile tale, permiţându-ţi să pleci într-o scurtă excursie. O persoană autoritară nu va fi încântată de această schimbare, dar nu-ţi trăieşti viaţa pentru a-i mulţumi pe ceilalţi. Trebuie să-ţi satisfaci necesităţile, nimeni altcineva nu o va face pentru tine.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ascultă-ţi instinctele în ceea ce priveşte chestiunile financiare. Ai puterea de a te reinventa, cu condiţia să renunţi la o parte din securitatea personală. Din fericire, niciodată nu ţi-a fost teamă de incertitudine. Aventurându-te pe un teritoriu necunoscut pur şi simplu îţi va creşte apetitul pentru succes. O problemă juridică nu va funcţiona bine pentru tine. În loc să-ţi plângi de milă, ridică-te, scutură-te de praf şi mergi mai departe. Un prieten mai în vârstă îţi dă un sfat preţios în legătură cu un proiect.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

O relaţie de dragoste se va transforma într-o poveste de dragoste, cu foarte puţin efort. Dacă eşti în căutarea iubirii, uită-te cu atenţie în jurul tău. O persoană care te apreciază şi în prezenţa căreia te-ai simţit totdeuna bine se poate dovedi partenerul ideal. Mergi mai departe şi cochetează cu această persoană. Ar putea fi începutul unei relaţii de dragoste plină de veselie şi pasiune. Dacă deja ai o viaţă de cuplu, vei simţi că pasiunea renaşte între voi doi.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Vei depune toate eforturile pentru a reuşi să strângi banii necesari unui proiect la care ţii foarte mult. Cu toate că nu te bucuri de faimă şi atenţie, eşti conştientă de faptul că trebuie să mergi în faţa publicului şi să-i câştigi loialitatea. Din fericire, ai un cămin confortabil care îţi permite să te relaxezi după o zi lungă în care ai zâmbit tot timpul, ai strâns mâinile şi ai răspuns la diverse întrebări. O ceartă cu un partener de afaceri sau cu iubitul tău te-ar putea pune într-o situaţie jenantă.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Eşit gata să explorezi lumea din jurul tău. O excursie într-o staţiune muntoasă te ve umple de entuziasm. Dacă vei pleca împreună cu un prieten îţi vei dubla plăcerea. Lucru acesta te va ajuta să ieşi mai mult din casă şi să socializezi cu cei din anturajul tău. Trebuie să recunoşti, ai tendinţa să devii o pustnică atunci când ai probleme. Fereşte-te să-ţi împingi organismul dincolo de limite, acordă-i mai mult timp de odihnă şi relaxare. Dacă vei mai continua să dormi pe apucate şi să sari peste mesele importante ale zilei în curând vei avea probleme de sănătate.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O relaţie romantică încântătoare va fi compromisă de gelozie. Dacă această relaţie este mai veche, ar trebui să acorzi partenerului tău mai multă libertate. Dacă ai partener de puţină vreme, atunci caută să-i „administrezi” o doză cât mai consistentă de romantism. Ia-ţi liber de la serviciu si mergeţi impreună într-o mică excursie. Lasă copiii acasă, această calatorie trebuie să fie doar pentru adulţi! Înainte de a pleca, negociază o mărire de salariu, majorează preţul serviciilor pe care le oferi sau aplică pentru un nou loc de muncă mai bine plătit.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Bunătatea şi generozitatea ta îţi vor deschide noi uşi. Acum este momentul propice pentru călătorii. O excursie într-o frumoasă staţiune de munte îţi va alimenta imaginaţia şi aspiraţiile tale. Nu este nimic mai plăcut să-ţi stabileşti noi obiective, atunci când eşti aproape de nori. O chestiune de familie iti pune răbdarea la grea încercare. Ai obosit să te laşi călcată în picioare de o rudă agresivă. Data viitoare când vei simţi că eşti împinsă într-un aranjament pe care nu-l doreşti, încearcă să adopţi o atitudine categorică şi refuză.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă vei adopta acum un nou regim alimentar sănătos şi echilibrat vei avea rezultate impresionante. Secretul succesului este să pregăteşti mese sănătoase. Încearcă să ai tot timpul la îndemână gustări delicioase care te vor ajuta să renunţi la alimentele prea grele si bogate în grăsimi. Un schimb de cuvinte violente cu un coleg te va supăra. Urăşti discuţiile inutile şi fără rost. Dacă vei rămâne indiferentă la replicile lui şi nu te vei lăsa intimidată, până la urmă va înţelege că răutatea lui nu are niciun efect asupra ta şi astfel îşi va căuta altă victimă.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

S-ar putea să te simţi atrasă de o anumită persoană pe care tu o crezi specială şi căreia nu-i poţi refuza nimic. În acelaşti timp te vei simţi de parcă ai fi fost hipnotizată. Distrează-te, dar ai grijă să nu te pierzi în mulţime. Acţionând împotriva moralei şi a principiilor tale doar pentru a-ţi impresiona partenerul, în cele din urmă te vei îndepărta de cei dragi şi de prieteni. Nu uita, partenerul tău te iubeşte pentru calităţile tale unice. Deziluzia se va instala dacă îţi vei reduce aceste caracteristici.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vei remarca o îmbunătăţire a sănătăţii tale, după ce ai suferit o lovitură emoţională. Ai obosit să porţi pică unei rude ce a greşti faţă de tine. Nu trebuie neapărat să-l ierţi pe acest membru de familie, pur şi simplu nu-l mai implici în viaţa ta. În loc să te mai uiţi înapoi la viaţa pe care ai fi vrut să o ai, mergi inainte cu prudenţă. Cel mai rău lucru ce ţi se poate întâmpla este să nu reuşeşti să-ţi atingi obiectivele propuse, dar e mai bine aşa decât să nu încerci deloc.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Stimularea intelectuală pe care ţi-ai dorit-o atât de mult, în cele din urmă, îţi iese în cale. Scrie pe hârtie toate ideile bine inspirate. Dezvoltarea acestor gânduri şi concepte îţi va oferi un nou impuls. Un prieten bine intenţionat te va încuraja să-ţi dezvolţi talentele creative. Este timpul să-ţi pui în practică toate ideile măreţe. O voce din interiorul tău îţi va critica eforturile iniţiale, dar aceasta voce va deveni din ce în ce mai slabă dacă vei continua să-ţi urmezi obiectivele şi astfel vei cunoaşte succesul.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

O nouă sursă de venituri te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti confortul locuinţei tale. Dacă vrei să-ţi cumperi un loc numai al tău, caută ceva care să te definească. Te vei bucura cu adevărat să restabileşti frumuseţea originală a acelei locuinţe. Din fericire, ai câţiva prieteni care te pot ajuta la instalaţiile sanitare, electrice şi tâmplările. În schimb le poţi oferi câteva sfaturi valoroase, dacă au intenţia să se lanseze în diverse afaceri.

MAI MULT DESPRE: dragoste, cariera, sanatate, horoscop, zodii, astre