Horoscopul săptămânii viitoare

Ce-ţi rezervă astrele în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie. Vezi cum vei sta cu banii, dacă răceala pe care ai căpătat-o îţi va mai face probleme şi dacă iubitul tău va reveni la sentimente mai bune.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un proiect dificil a ajuns la final, acum poţi respira uşurată. Vei avea posibilitatea să te bucuri de toate lucrurile care îţi făceau plăcere. Poate că nu ai suficienţi bani pentru diverse produse luxoase, dar nu lăsa acest lucru să te oprească de la bucuria pe care o simţi atunci când te plimbi în natură, când vizitezi un muzeu sau când te plimbi în parc. Dacă ai o pasiune pentru cineva special, acum este timpul să pui momeală în cârlig. Farmecul tău va fi irezistibil. Nu lasa subconştientul să te oprească să-ţi asumi riscuri creative.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar în momentul în care vei începe să te bucuri şi tu puţin de viaţă, vei întâlni o persoană care va strica totul. Te-ai săturat şi ai obosit să le asculţi pe aceste persoane care au tot timpul predicţii sumbre. Poate că a sosit momentul să întrerupi relaţia cu aceştia. Tu eşti genul de persoană care prosperă doar dacă îşi asumă riscuri. Ori de câte ori o persoană te avertizează că mergi prea repede sau prea departe, în mod automat vei adopta o atitutine rebela, dar această atitudine te poate implica în necazuri serioase. O dragoste înfocată se va dovedi o diversificare binevenită.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Familia nu îţi sprijină prea mult ambiţiile. Rudele simt că îţi face plăcere să fii dezamăgită. Ceea ce ei nu-şi dau seama este că tu ai nevoie de provocare pentru a rămâne motivată. Visurile normale pur şi simplu nu te inspiră. Din fericire, ai prieteni puternici care te pot ajuta. Nu ezita să le ceri ajutorul atunci cand ai nevoie. Dacă vei rămâne concentrată, vei trece linia de sosire intr-un timp record. Dovedindu-le criticilor tăi că greşesc, victoria va fi şi mai dulce.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Eşti dezamăgită din cauza rezultatelor obţinute în urma unui curs de pregătire, a unui examen sau a unui proiect care implică cercetare. Nu te-ai simţit motivată, inspirată şi nici entuziastă. Poate că a sosit momentul să-ţi întorci atenţia către un nou proiect. Implicându-te într-o campanie politică te vei simţi stimulată. Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, ţi se poate oferi o slujbă care necesită o concentrare extraordinnară. Este exact felul de provocare de care ai nevoie. Nu ezita si accept-o. Nu ceda în faţa pesimismului, păstrează-ţi buna dispoziţie.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Banii par să-ţi iasă din buzunar la fel de repede precum i-ai câştigat. Este timpul să-ţi verifici opţiunile şi să găseşti o sursă suplimentară de venit. Dacă ai rămas în urmă cu plata facturilor, trebuie neapărat să-ţi întocmeşti un plan financiar. Află exact ce bani datorezi şi cât timp îţi trebuie pentru a le achita. Trebuie să-ţi tai pe de listă achiziţionarea lucrurilor luxoase şi scumpe, dar tu ai fost întotdeauna foarte bună în găsirea formelor de divertisment ieftine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Te vei simţi îngrădită, limitată şi restricţionată de membrii familiei sau de colegii tai. Este înfricoşător să-ţi dai seama că trebuie să alegi între un vis preţuit şi relaţia ta de dragoste din prezent. Până la urmă va trebui să mergi acolo unde te îndeamnă inima. Dacă te-ai hotărât să păstrezi această relaţie, va trebui să-ţi construieşti un alt vis. Cel mai probabil este că vei renunţa la această legătură şi vei încerca din răsputeri să-ţi îndeplineşti obiectivul. Nu te îngrijora, vei avea numeroase oportunităţi pentru a construi o nouă relaţie de dragoste.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea timp să te odihneşti. Responsabilităţile casnice şi profesionale vor continua să se strângă în programul tău. Din păcate, nu sunt multe persoane în jurul tău care să te scutească de aceste poveri. De aceea, este important să renunţi la câteva îndatoriri. La sfârşitul fiecărei zile rezervă-ţi câteva momente de odihnă şi relaxare, poate un tratament la spa sau un masaj. Mai presus de orice, asigură-te că dormi suficient de mult. Daca nu vei face acest lucru vei fi neliniştită şi nervoasă. Acordă-ţi o pauză, nimeni altcineva nu o va face.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Prietenii nu vor înţelege cât de ocupată vei fi în această săptămână. Se vor supăra dacă vei anula invitaţia la o aniversare sau o petrecere. În timp ce atitudinea lor nesimţitoare te va călca pe nervi, poate că te vei concentra mai mult pe munca ta. Dacă nu îţi vei face timp pentru persoanele apropiate şi dragi ţie, relaţiile cu acestea se vor destrăma. În viaţă există şi altceva decât muncă şi datorie. Cumpărându-ţi câteva haine frumoase vei avea inspiraţia necesară pentru a-ţi intensifica viaţa socială.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Te-ai săturat să-ţi ascunzi şi să-ţi suprimi mereu sentimentele. Este momentul să spui cu tărie adevărul, chiar cu riscul de a pierde ceva foarte preţios. Închizând ochii în faţa abuzurilor ţi-ai pierdut simţul de fair-play. Lucrul acesta te face complice. Din fericire, iubitul sau un partener de afaceri este de partea ta. Bazează-te pe prietenul tău în cazul în care presiunea începe să apese prea greu pe umerii tăi.

Leu (22 iulie - 22 august)

O acţiune juridică poate fi finalizată împotriva ta, forţându-te să-ţi faci alte planuri. Îţi va fi foarte greu să faci faţă dezamăgirii. Bazează-te pe sprijinul familiei. Rudele vor depune mari eforturi pentru a-ţi aduce din nou soarele în viaţa ta. O mare problemă constă în faptul că eşti hotărâtă să-ţi schimbi complet viaţa dintr-o singură lovitură. Avansând cu paşi mici către obiectivul tău, vei avea rezultate mult mai impresionante. Nu te mai stresa atât de mult. Schimbările vor veni dacă îţi vei modera ritmul.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Suma de bani pe care o aştepţi în urma unei moşteniri, dividende sau refinanţare va fi mult mai mică decât te-ai aşteptat. Influenţe astrale din această săptămână vor fi în favoarea ta, dacă lucrezi în învăţământ sau eşti scriitoare. Vei fi nevoită să accepţi un angajament care este mult sub nivelul abilităţilor tale, dar nu vei avea de unde alege. Mai târziu vei descoperi că îţi place noul tău loc de muncă. Dacă trebuie să cumperi un obiect de folosinţă îndelungată alege unul recunoscut pentru durabilitatea sa.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

O relaţie apropiată a ajuns la o răscruce de drumuri importantă. Trebuie să găseşti pe cineva care este mult mai dispus să-ţi ofere sprijinul de care ai nevoie. În ultima perioadă ai simţit că ai făcut toată munca de una singură. Angajarea unui asistent sau un ajutor este o posibilitate, dar acest lucru nu rezolvă nedreptatea pe care tu o simţi. Îţi doreşti un iubit sau un partener de afaceri cu care să împarţi poverile. Poate că este momentul să mergi înainte de una singură, cel puţin pentru o perioadă scurtă. Apoi, resentimentele nu vor mai exista in inima ta.

MAI MULT DESPRE: dragoste, sex, sanatate, horoscop, zodii, astre