Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă zodiile în perioada 10 - 16 octombrie. Vezi ce surprize îţi pregătesc pentru perioada următoare, din punctul de vedere al banilot, al dragostei şi al sănătăţii. Oare vei avea probleme sau planurile îţi voi ieşi ca la carte?

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Un parteneriat poate să înceapă să meargă foarte prost. Simţi că eşti la cheremul unei persoane prea impulsive. Renunţă chiar acum la acest angajament. Această hotărâre o poate înfuria, dar furia sa nu o va ajuta cu nimic. Este mai bine să închei cât mai repede această relaţie, decât să fii obiectul unui abuz continuu. Nu te obosi să muşamalizezi o dispută de familie, dacă o rudă apropiată suferă de o dependenţă serioasă sau probleme mintale. Dacă vei trata cinstit această situaţie o vei ajuta să obţină ajutorul de care are nevoie.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

O problemă de sănătate te poate ţine trează nopţi întregi. Poate că ar trebui să-ţi faci un control medical general. S-ar putea să fie nevoie de mai multe vizite la medic pentru a descoperi care este cauza problemelor tale. Ţine un jurnal detaliat privind starea ta de sănătate. Fii prudentă dacă cineva îţi cere o părere cinstită. Nu o vrea cu adevărat, doreşte doar să fie flatat, dar tu eşti pe cale să-i prezinţi cinstit şi cu bunătate crudul adevăr. S-ar putea să nu-i placă şi astfel vei pierde un prieten.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dorinţa ta pentru aventură îţi poate perturba viaţa socială. Prietenii tăi se vor supăra atunci când, în mod constant, anulezi aranjamentele pe termen lung. Trebuie să ai mai mult respect faţă de responsabilităţile sociale şi familiale, altminteri vei provoca multă tristeţe. O persoană autoritară va încerca să-ţi cumpere loialitatea. Dacă urăşti ceva pe lumea asta, este să fii manipulată cu ajutorul banilor. Păstrează-ţi principiile şi nu ţi le vinde, chiar dacă acest lucru înseamnă să renunţi la posibilitatea de a-ţi îmbunătăţi situaţia materială.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu-ţi vei mai putea ascunde furia faţă de o rudă apropiată. Pretinzând că totul merge bine în familie te vei epuiza. Trebuie să împărtăşeşti persoanelor apropiate ce te frământă, fie şi numai pentru a-ţi uşura sufletul. Ai încredere într-un prieten loial. Dacă nu te simţi în largul tău să vorbeşti despre problemele tale cu cei pe care îi iubeşti, atunci fa-ţi o programare la un terapeut. Chiar dacă iţi vei prezenta sentimentele în alb şi negru te poţi elibera de frustrări. Dacă nu vei rezolva această situaţie, reputaţia ta va avea de suferit.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

O izbucnire nervoasă te va face să-ţi dai seama cât de mult ţi-ai suprimat sentimentele. Te-ai săturat să le tot ascunzi. Din fericire, internetul îţi oferă posibilitatea de a cunoaşte persoane cu pasiuni şi interese similare cu ale tale. Doar pentru faptul că nu vă puteţi întâlni faţă în faţă nu înseamnă că nu le poţi împărtăşi cu entuziasm gândurile şi ideile tale. Rămâi surdă la cei care te critică şi cred că asemenea lucruri sunt bizare. Trebuie doar să fii atentă la ceea ce spui şi cui.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Atitudinea impulsivă îţi a aduce numeroase necazuri. S-ar putea să ai o slăbiciune exagerată pentru lux, dar nu trebuie să cedezi în faţa dorinţei tale de a te răsfăţa cu asemenea lucruri. Stăpâneşte-te, oriunde mergi. Dacă îţi vei lăsa acasă cărţile de credit, vei descoperi că este cea mai buna modalitate de a evita asemenea tentaţii. Ai tendinţa de a-i neglija pe cei dragi, atunci când eşti implicată într-o relaţie de dragoste. Loialitatea este cuvântul de ordine. Nu trebuie să lipseşti de la o petrecere onomastică.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Îţi va fi imposibil să eviţi un conflict. Relaţia ta de dragoste va da semne de stres. Iţi vei dori sa scapi de vechea rutină, pe când iubitul tău este hotărât să păstreze acest lucru. Cu cât te vei lupta să ieşi din rutina casnică, cu atât mai mult se va înfuria partenerul tău. La un moment dat, unul dintre voi va trebui să facă un compromis sau veţi sfârşi această relaţie ajungând să fiţi duşmani înverşunaţi. Încearcă să nu mai munceşti gratuit peste orele de program, doar pentru a-ţi mulţumi superiorul ierarhic.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

O teamă nefondată te va tulbura si iţi poate chiar pune în pericol îndeplinirea sarcinilor profesionale. Trebuie să te resemnezi în faţa faptului că nu poţi controla evenimentele. Din fericire, eşti un strateg grijuliu care poate ieşi cu bine din orice situaţie dificilă. Nu este momentul potrivit pentru a te lansa într-un proces, deci, dacă nu au fost îndeplinite toate obligaţiile asumate printr-un contract, cel mai bine ar fi să-ţi micşorezi pierderile şi să mergi mai departe căutând colaboratori mai serioşi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Comportamentul scandalos al unui prieten te va face să te simţi stânjenită. Dacă nici tu nu îl înfrunţi, nimeni altcineva nu o va face. Este momentul să fii o persoană responsabilă. O dezamăgire recentă sau un sentiment de inferioritate poate fi cauza necazurilor tale, dar nu înseamnă că toată lumea trebuie să-ţi treacă cu vederea accesele tale de furie. O datorie începe să-ţi dea dureri de cap, de aceea încearcă să fii corectă cu creditorii tăi, dacă nu-ţi poţi plăti datoria la timp, şi încearca să închei un nou angajament de plată.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Un partener de afaceri sau iubitul tău îţi va strica buna dispoziţie din cauza hobby-ului său. Este timpul să stabileşti anumite limite. Data viitoare când vei auzi un comentariu sarcastic sau defăimător, apără-te, altminteri vei începe să-ţi fie ruşine de ocupaţiile tale. Într-o discuţie controversată rezistă tentaţiei tale de a sublinia greşelile şi eşecurile cuiva. S-ar putea să ai dreptate, dar până la urmă te vei simţi vinovată pentru că ai fost atât de sinceră şi critică atunci când ar fi trebuit să fii binevoitoare.

Leu (22 iulie - 22 august)

O divergenţă pe o chestiune etică îţi va schimba părerea pe care o ai faţă de o rudă sau un vecin. Vei fi şocată atunci când vei realiza că anumite persoane sunt capabile de lucruri regretabile de dragul banilor. Din fericire, tu nu vei proceda în acest fel niciodată. Ţii prea mult la reputaţia ta pentru a o vinde pe câţiva bănuţi de argint. Condiţiile de lucru vor fi de nesuportat, pur şi simplu nu te vei putea concentra atunci când toată lumea are intenţia să se înjunghie reciproc pe la spate. Este momentul să-ţi cauţi un loc de muncă mai bun.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Din cauza unor dispute legate de o asigurare sau o moştenire, iţi va fi imposibil să te relaxezi. Chiar şi atunci când vei incerca să-ţi scoţi din minte această problemă, cineva o să încerce să discute pe acest subiect. Ieşi afară din casă atunci când anxietatea începe să te deranjeze. Dacă îţi este greu să faci acest lucru, relaxează-te citind o carte sau uitându-te la TV. Asemenea activităţi te vor ajuta să ai un somn liniştit. Medicamentele te vor face doar să te simţi ameţită şi să devii iritabilă. Rezistă tentaţiei de a te juca cu un admirator.

MAI MULT DESPRE: dragoste, sex, sanatate, bani, zodii, astre, previziuni