Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 3 - 9 octombrie. Vezi dacă vei scăpa de problemele care te-au apăsat în ultima perioadă sau dacă vei da peste altele. Tot aici poţi afla dacă sănătatea o să-ţi mai joace feste sau dacă te va părăsi iubitul.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

În sfârşit, un proiect profesional va intra pe o direcţie care să-ţi asigure succesul. Acest lucru va atrage după sine multe cuvinte favorabile, care te vor face cunoscută. S-ar putea chiar să fii rugată să conduci o organizaţie artistică sau o companie. Din fericire, întreaga ta familie este dispusă să-ţi acorde tot sprijinul. În timp ce tu vei fi ocupată cu supravegherea unor proiecte şi cu punerea în practică a unor idei, aceştia vor menţine pentru tine o atmosferă casnică plină de înţelegere şi tandreţe. Nu uita să le mulţumeşti pentru ajutorul lor. Fără ajutorul familiei tale, faima ar fi o victorie fără niciun fel de valoare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un risc calculat este recompensat cu generozitate. Întotdeauna ţi-a plăcut să-ţi trăieşti viaţa la limită. Lucrul acesta îl îngrijorează foarte mult pe iubitul tău, dar nu ar trebui să-şi facă griji. Eşti foarte inventivă atunci când eşti nevoită să găseşti o cale de ieşire din diverse situaţii incomode. Atunci când simţi că norocul este de partea ta, profiţi din plin. Dacă ai reuşit să obţii unele venituri suplimentare, pune ceva deoparte pentru o excursie romantică sau pentru achiziţionarea unui lucru luxos. Lărgirea orizonturilor tale va ţine la distanţă plictiseala. Gândeşte-te bine la sfatul pe care îl vei primi din partea unui superior.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti gata să te îndepărtezi de trecut şi să păşeşti în viitor. Doar pentru că ai fost crescută cu anumite principii şi te-ai hotărât să urmezi o anumită carieră nu înseamnă că eşti obligată să mergi în această direcţie. Află ce idei şi ce activităţi rezonează cu sufletul tău. Negocierea unei majorări de salariu ar putea merge bine pentru tine în acest moment. Prezintă-ţi competenţele superiorilor tăi cu cât mai mult aplomb. Trebuie să fii plătită pentru ceea ce meriţi, şi meriţi din plin.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

În sfârşit eforturile tale vor fi răsplătite, oferindu-ţi o perspectivă luminoasă. Dintr-odată eşti capabilă să preiei anumite sarcini şi să stabileşti relaţii de prietenie cu persoane care până acum nu îţi erau la îndemână. Este bine să câştigi bani punându-ţi mintea la contribuţie. Nu fi surprinsă dacă vei cunoaşte o persoană specială. Ţine ochii deschişi pentru cineva cu un aspect fizic elegant. Ţi se poate ivi posibilitatea de a pleca într-o excursie cu această persoană. Puterea ta de atracţie va fi extreme de puternică şi oricui îi va fi foarte greu să-ţi reziste.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

În cele din urmă, o sumă de bani destul de semnificativă obţinută în urma unei activităţi creative, va ajunge în buzunarul tău. Profită de această oportunitate şi cumpără-ţi câteva lucruri scumpe care să-ţi uşureze viaţa de fiecare zi. Nu apreciezi foarte mult hainele, bijuteriile sau mancarea, dar apreciezi lucrurile elegante. Nu mai aştepta şi du-te şi cumpără-ţi un nou computer, telefon sau chiar o maşină. În relaţia cu partenerul tău ai încredere în instinctele tale. Ştii de ce are nevoie pentru a-l stimula sau pentru a-l sprijini atunci când are nevoie.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

De mult timp îţi doreşti să fii independentă, dar angajamentele personale fac imposibil acest lucru. Poate că a sosit momentul să stabileşti o anumită distanţă între tine şi un prieten, iubit sau partener de afaceri care îţi ocupă tot timpul. Dacă îţi vei lua o mică vacanţă si vei pleca singură undeva departe, vei avea destul timp să-ţi dezvolţi un proiect creativ. Din fericire, un prieten poate apărea providenţial, ajutându-te cu tot ce-ţi trebuie. Profită de această oportunitate şi gândeşte-te serios la ce aştepţi tu de la viaţă şi de la persoanele de lângă tine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână vor ieşi la lumină unele informaţii ascunse bine care îţi vor permite să mergi mai departe cu planurile personale. Este o uşurare pentru tine să ştii la ce nivel te încadrezi. Deşi nu te deranjează incertitudinea, nu-ţi place ca cei dragi să fie supuşi unor circumstanţe îndoielnice. Acum, când simţi că te aşteaptă numeroase oportunităţi poţi începe să-ţi faci planuri de viitor. Această nouă independenţă şi perspectivele largi iţi vor oferi un grad de securitate financiară care până acum nu ţi-a fost la îndemână.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Petrecându-ţi mai mult timp alături de familie şi prieteni te vei simţi dorită şi iubită. Îţi va face şi mia multă plăcere să-ţi petreci timpul împreună cu persoane care îţi împărtăşesc gusturile, valorile şi opiniile. Unul dintre prietenii tăi îţi poate semnala un nou loc de muncă sau te poate invita într-o excursie neaşteptată. Acceptă această ofertă imediat cum ai primit-o, altminteri altcineva va beneficia de ea. Vei fi nevoită ca în ultimul moment să faci câteva jonglerii pentru a-ţi putea îndeplini responsabilităţile casnice şi profesionale, dar deranjul acest va merita.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E o perioadă în care orice ai face te va scoate în evidenţă, fie că vrei, fie că nu. Este minunat să fii recunoscută, mai ales pentru munca ta. Recent ai obţinut atât de multe succese încât ceilalţi vor veni la tine pentru a-i sfătui cum să-ţi stabilească un plan şi cum să se organizeze într-o asociaţie sau chiar pentru o strângere de fonduri. Vei avea o tendinţă oarecum neobişnuită de a fi cârcotaşă, dar nu uita: Calul de dar nu se caută la dinţi. De obicei nu acorzi atât de multă importanţă chestiunilor casnice, dar te vei schimba în momentul în care vei descoperi că în casa ta există un loc unde te odihni şi relaxa cu adevărat.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Într-un fel sau altul, mai mult sau mai puţin, în următoarele zile vei obţine o minimă recunoaştere a eforturilor şi realizărilor tale, aşa că bucură-te din plin de acest lucru. Meriţi şi tu puţine laude pentru ceea ce ai reuşit să faci, fie în familie sau pentru colegii de muncă sau colegii de şcoală. O nouă cunoştinţă te va prezenta unor persoane remarcabile, iar aceştea, la rândul lor, îţi vor deschide ochii asupra laturii artistice neexplorate a vieţii, în general îţi vor lărgi orizonturile pentru o întreagă serie de noi posibilităţi.

Leu (22 iulie - 22 august)

O investiţie îţi va oferi şansa să fii mai independentă. Te-ai săturat să fii la dispoziţia unui şef agresiv sau a unui partener dominant. Dacă trebuie să renunţi la o slujbă sau să pui capăt unei relaţii, fă-o cu demnitate. S-ar putea să nu fie necesar să renunţi definitiv. O despărţire temporară poate fi, de asemenea, benefică pentru ambele părţi. Încearcă să urmezi un program zilnic de exerciţii fizice, pentru că acest lucru îţi poate oferi o nouă viziune asupra vieţii. Alimentaţia corectă, sportul şi somnul vor face minuni.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Un parteneriat de afaceri sau o relaţie romantică va începe să dea roade. Împreună veţi reuşi ca visurile voastre să devină realitate. Nu trebuie decât să vă folosiţi resursele în comun şi să vă oferiţi reciproc sprijin emoţional. Dacă te-ai gândit să-ţi întemeiezi o familie, acum este momentul să încerci. Prietenii vor roi în jurul tău, acoperindu-te cu cadouri şi sfaturi. Din fericire, sex-appeal-ul tău este foarte puternic. Dacă eşti singură, nu-ţi va fi greu să-ţi găseşti un partener.

MAI MULT DESPRE: dragoste, sex, sanatate, horoscop, zodii