Horoscopul săptămânii viitoare

Vezi ce-ţi rezervă zodiile în perioada 19 - 25 septembrie. Află cum vei sta cu dragostea, dacă-ţi va mai juca feste sănătatea sau dacă o să te mai taxeze şeful că ai întârziat.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Profită de orice ocazie şi fă o prezentare publică, du-te la o audiţie sau fii tu cea care cere o primă întâlnire. Teoretic, este imposibil ca cei cu care vei intra în contact să reziste farmecului tău. Cineva care mai înainte te-a jignit sau umilit, va răspunde brusc glumelor tale pline de duh şi, deşi aprobarea lor este îmbucurătoare, tu vei acorda atenţie altei persoane care este mult mai potrivită temperamentului tău şi căreia îi apreciezi şi îi admiri latura creativă a caracterului.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală, ai încredere în intuiţie. Prietenii îşi fac griji pentru că lucrurile au mers deja prea departe şi prea repede, dar acest ritm se pare că este potrivit pentru tine. Dacă deja eşti implicată într-o relaţie serioasă, s-ar putea ca unul dintre voi să se hotărască să vă deschideţi o afacere sau să vă schimbaţi stilul de viaţă. Lansându-vă într-o nouă aventură vă va apropia şi mai mult şi vă va ajuta să vă rezolvaţi unele probleme care vă afectează relaţia de prea multă vreme.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi mai hotărâtă ca niciodată să te foloseşti de potenţialul de care dispui. Prietenii care au fost impresionaţi de experienţa pe care ai acumulat-o îţi vor cere să o transmiţi mai departe, fie prin viu grai, fie scriind o carte. În această săptămână vei avea la dispoziţie mai mult timp liber, deci ai putea începe să faci acest lucru. Din fericire, un prieten, un iubit sau un partener de afaceri este dispus să te ajute. Roagă-ţi partenerul să-ţi deschidă câteva uşi, să scrie câteva scrisori de recomandare sau să-ţi îmbunătăţească CV-ul. Dacă te vei baza doar pe eforturile tale, este posibil să pierzi câteva piese din acest puzzle.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti pe drumul cel bun şi poţi obţine, în cele din urmă, faima şi aprecierea pe care ţi le doreşti. Oamenii vor fi impresionaţi de echilibrul şi inteligenţa ta. Nu trebuie să te surprindă atunci când o persoană te va ruga să fii reprezentanta serviciilor sau produselor pe care aceasta le oferă. Bineînţeles că vei fi plătită pentru acest serviciu, aşa cum şi trebuie să fie. Foloseşte aceste venituri pentru a-ţi transforma viaţa într-un mod fundamental. Mutându-te în alt oraş, deschizându-ţi propria afacere, lansându-te în politică, toate acestea reprezintă posibilităţi excelente de a te afirma.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Găsirea adevăratului drum în viaţa te va înveseli. Ai avut întotdeauna capacitatea de a construi lucruri măreţe şi impresionante. Secretul succesului tău este atenţia la detalii. Vei depune mari eforturi pentru a te asigura că toate sarcinile de la locul de muncă sunt îndeplinite corect. Oamenii ştiu că pot avea încredere să-ţi încredinţeze cele mai importante responsabilităţi. Dacă eşti în căutarea dragostei, o vei putea găsi la un restaurant, la o galerie de artă sau într-un magazin. Fii foarte atentă la cineva cu o voce ca de catifea.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Intimitatea care te-a ocolit atât de mult timp în sfârşit va sosi. Poate că din această săptămână vei renunţa la autoapărare şi vei permite iubitului tău să vadă adevărata ta personalitate. Unul dintre motivele pentru care eşti dispusă să acorzi o şansă acestei relaţii este confidenţialitatea. Nu multă lume va şti de această legătură romantică. Totuşi, nu vei putea să ţii acest secret prea mult timp. În cele din urmă, dragostea ta va fi cunoscută de toate persoanele din anturajul tău. Eşti pregătită să-ţi proclami aceste sentimente întregii lumi?

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Un prieten, un iubit sau partenerul de afaceri te va ajuta să-ţi faci cunoscute talentele ...întregii lumi. Cel puţin în opnia ta. De obicei, preferi să laşi rezultatele muncii tale să vorbească în locul tău. Din nefericire, această abordare nu va atrage atenţia pe care o meriţi. Dacă oamenii sunt pe cale să beneficieze de calităţile tale, atunci fă-ţi-le cunoscute. Un prieten influent este pregătit să-ţi facă publicitate sau să-ţi creeze un blog care îţi va aduce numeroase satisfacţii. Mergi înainte şi păşeşte în lumina reflectoarelor.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână, imaginea ta publică va lua o direcţie cu totul nouă, odată ce te vei angaja într-un proiect fie el şi modest. Deşi această sarcină este cu mult sub nivelul tău de expertă, ar trebui totuşi să o accepţi în spirit de cooperare. Atunci când colegii şi superiorii tăi vor vedea că eşti dispusă să-ţi sufleci mânecile şi să nu ţii cont de pretenţiile tale doar din spirit de echipă, aceştia te vor respecta şi mai mult. Veniturile de la o instituţie de invăţământ, religioasă sau academică este tot ceea ce poţi să soliciţi. Îmbracă-te cu ceva oficial la un interviu.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Căldura, bunătatea şi generozitatea ta te vor face să fii o persoană foarte populară. De fapt, vei avea câţiva pretendenţi care vor dori să-ţi cucereasca inima. Alege pe cineva care să corespundă visurilor tale. Împreună veţi construi o relaţie frumoasă, vă veţi susţine reciproc în vremurile grele şi vă veţi îmbogăţi cu experienţe minunate. Un profesor are puterea să-ţi transforme viaţa. Lasă-ţi instructorul să te ia sub aripa lui şi asigură-te că urmezi îndeaproape recomandările lui.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Relaţiile superficiale nu te vor mai ispiti. În trecut, în ceea ce priveşte prietenii, pentru tine, cantitatea a fost mult mai importantă decât calitatea. Acum, vei începe să iei în serios email-urile, mesajele telefonice, iar reţelele de socializare îţi vor umple viaţa. Limitează-ţi contactele cu persoanele care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine. Totuşi, aceşti prieteni poate că nu îţi împărtăşesc toate crezurile, dar vor simpatiza cu ideile tale.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

O întâlnire inevitabilă te va ajuta să-ţi îndeplineşti visurile din copilărie. Nu lăsa o persoană influentă să-ţi scape printre degete, până când nu vei obţine o şansă de a-ţi explica planurile. Entuziasmul tău este contagios şi cineva cu o poziţie executivă importantă va răspunde afirmativ la cererea ta de ajutor. Dacă trebuie să strângi bani pentru o cauză nobilă, nu ezita să ceri ajutorul şi vecinilor şi colegilor tăi. Toţi vor fi bucuroşi să participe la acest eveniment. Tot ce ai nevoie pentru ca această iniţiativă să aibă succes este să fii o lideră puternică.

Leu (22 iulie - 22 august)

Vei dispune de mai mulţi bani pentru tot felul de lucruri luxoase atunci când vei accepta o slujbă mai bine plătită. Aceasta este şansa ta de a adăuga un strop de strălucire lucrurilor care te înconjoară. La început, eforturile pe care trebuie să le faci te vor înspăimânta. Unii tradiţionalişti nu vor fi de acord cu ideile şi metodele tale, dar când vor vedea doar rezultatele iniţiale ale eforturilor tale, vor uita de toate indoielile lor şi iţi vor oferi tot sprijinul pentru a continua. Vei şti cum să obţii publicitate favorabilă într-un mod agreabil.