Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 25 - 31 iulie.

Leu (22 iulie - 22 august)

Oamenii vor fi foarte receptivi la ideile tale. Este o săptămână favorabilă pentru a face o propunere sau pentru a promova o afacere. Nu lăsa o persoană sufocantă şi mai în vârstă să te ignore într-o discuţie. Metodele tale sunt prea directe pentru sensibilitatea lor. Cineva care îţi admiră abilităţile creative îţi poate pune piedici. Din fericire, poţi depăşi cu uşurinţă aceste obstacole. Priveşte cu scepticism tot ceea ce-ţi va spune şeful tău, pentru ca va avea tendinţa să facă promisiuni pe care nu le va putea ţine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ascultă-ţi intuiţia atunci când vine vorba de un proiect creativ. Dacă vei încerca să scrii o poveste plină de umor, o nuvelă sau pe un blog iţi va fi de un real folos experienţa acumulată si calitatea intelectului. Fereşte-te să achiziţionezi lucruri scumpe doar pentru a-ţi păstra statutul social. Trebuie să faci economii pentru a-ţi păstra echilibrul financiar. Având un computer bun şi un telefon performant îţi poţi spori puterea de câştig, dar, începând cu această săptămână, este cazul să cheltui bani pentru a face bani. O excursie plină de farmec te va aşeza pe calea romantismului.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Împărtăşeşte-ţi ideile unui grup de prieteni în care ai încredere, înainte de a le prezenta public, într-o întâlnire de afaceri. Sugestiile lor te vor ajuta să te comporţi ca o adevărată profesionistă. Ai tendinţa de a o lua prea în serios atunci când vine vorba despre bani. Cea mai bună metodă de a-i face pe ceilalţi să investească în ideile tale este să-i încânţi. Din fericire, ai fost binecuvântată cu farmec şi inteligenţă. Rezistă dorinţei tale de a te împrumuta doar pentru a face diverse cumpărături.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva te lucrează pe la spate, încercând să-ţi pună beţe în roate. Singura cale de a depăşi acest obstacol este să fii optimistă şi bine pregătită. Cu cât vei şti mai multe, cu atât mai greu le va fi oamenilor să te doboare. Cineva apropiat te poate ajuta financiar pentru a-ţi realiza unul dintre proiecte. Iar tu vei putea întoarce, la rândul tău, favoarea, atunci când culegi roadele de pe urma ei. Nu te implica în discuţii pe teme religioase sau politice cu un coleg de muncă, lucrul acesta va stârni controverse şi îţi va dăuna reputaţiei.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Încep să ţi se deschidă oportunităţi educaţionale şi culturale. Fie că îţi doreşti să predai sau să urmezi vreun curs, este o săptămână propice pentru a-ti atinge obiectivele. Sau poate că îţi doreşti să-ţi prezinţi un proiect creativ diverselor agenţii. Există posibilitatea să fii plătită pentru ceea ce vei scrie. Un prieten experimentat te poate ajuta să scrii corespondenţa necesară. Dacă o persoană mai tânără va avea un acces de furie nu ceda în faţa acestui comportament, sau vei crea un precedent periculos.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă vei reuşi să pui bani deoparte, sau într-un fond de pensii, viaţa ta va deveni mai uşoară. Asta pentru că nu vei mai fi nevoită să faci alegeri bazate pe posibilităţile financiare limitate. Şeful tău te supune la mari eforturi, de aceea va trebui să te foloseşti de toate calităţile tale pentru a reuşi să-l mulţumeşti. Dacă nu, există riscul să-ţi pierzi locul de muncă. Din fericire dispui de resurse suficiente pentru a şti cum să-ţi organizezi timpul.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

Avertismentele tale nu vor fi apreciate de colegii sau colegele tale. Aşa că retrage-te şi lasă-i să-şi vadă mai departe de planurile lor dezastruoase. Cât de curând vei fi chemată să repari ceea ce au stricat ei. Banii obţinuţi din surse negândite iţi vor permite să faci călătoria pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna într-o locaţie exotică în apropiere de mare. La o petrecere ai putea începe un flirt periculos care se va dovedi înceeputul unei prietenii frumoase. Dacă deja ai un iubit, ai grijă să nu faci ceva ce poţi să regreţi mai târziu.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Dacă eşti în căutarea unui loc de muncă, acum este momentul oportun pentru a-ţi trimite CV-ul. Ai putea avea noroc în mod deosebit cu locurile de muncă legate de divertisment, artă şi îngrijirea copiilor. În interviurile pentru ocuparea unui (alt) job pune accent pe versatilitate. Beneficiile, poate că la început, nu vor fi semnificative, dar vei obţine din ce în ce mai mult pe măsură ce vei urca pe scara succesului. Ai răbdare. O scrisoare de recomandare ori un mail îţi poate deschide câteva uşi importante pentru tine. Roagă un prieten influent să facă acest lucru pentru tine. Se va bucura să te ajute.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Te vei simţi pasionată de un subiect pe care partenerul tău îl va trata cu indiferenţă. Nu are niciun rost să încerci să-i câştigi interesul, lucrul acesta doar îl va indispune. Mai bine discuţi acest subiect cu cineva care îţi impartăşeşte punctul de vedere. Pe de altă parte, este o săptămână ideală pentru ieşirile în grup, de aceea fă-ţi un program special împreună cu prietenii şi prietenele. Cu cât un eveniment va fi mai lipsit de solemnitate, cu atât vă veţi distra mai bine. Fereşte-te de ieşirile nervoase ale unei rude care încearcă tot ce e posibil să rezolve o problemă dificilă.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Atenţie la tehnică. De exemplu, o defecţiune a computerului îţi poate provoca pierderea unor mesaje sau informaţii. Fă mai multe copii după documentele importante înainte de a le preda. Acest lucru iţi va reduce prejudiciul. Dacă trebuie să trimiţi prin poştă date importante, poate că ar trebui să cauţi o metodă care poate fi urmărită, evitând astfel pierderea lor. Te poţi aştepta ca o rudă apropiată să-ţi ceară un împrumut. Pregăteşte-te să o refuzi, pentru că ai mai multe lucruri bune de făcut cu banii pe care îi câştigi şi aşa destul de greu.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este posibil ca un proiect de grup în care eşti şi tu implicată să se destrame. Trebuie să ai un plan de rezervă, mai ales dacă reputaţia ta este în joc. Nu contează cât de mult încerci să-i convingi pe ceilalţi să renunţe, ei vor rămâne agăţaţi de un plan financiar prostesc. Înscrierea ta într-o competiţie se va dovedi profitabilă. Acum ai o ocazie minunată pentru a-ţi arăta capacităţile intelectuale şi creative. O persoană mai în vârstă dezapobă tot ceea ce faci sau spui, dar nu din răutate, ci doar din grijă şi dragoste pentru tine.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Comportamentul haotic si extravagant al unei persoane autoritare va încerca să-şi pună amprenta în viaţa ta de familie. Trebuie neapărat să-ţi stabileşti limitele între viaţa profesională şi cea personală. Din fericire, cel mai bun prieten al tău sau partenerul tău de viaţă sunt ca un turn de forţă. Sprijină-te pe cei dragi atunci când lucrurile îţi merg prost. Prietenii te-ar putea invita într-un loc extrem de scump, dar ar fi mult mai bine pentru bugetul tău să-i refuzi. Vei avea numeroase ocazii să te răsfeţi mai târziu.