Horoscopul săptămânii viitoare

Află ce-ţi rezervă zodiile în perioada 07 - 13 martie.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Influenţele astrale din această săptămână te vor ademeni să spui DA chiar înainte de a şti în ce te bagi. Poate că aparenţele ţi se vor părea excelente, dar nu uita că lucrurile se pot schimba instantaneu dacă nu eşti atentă la tot ce se întâmplă în jurul tău. Evită surprizele neplăcute şi concentrează-te pe momentul din prezent de-a lungul întregii săptămâni, în loc să te gândeşti tot timpul la ce va urma.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În toată această săptămână gândeşte-te de două ori înainte de a face ceva, pentru că mai târziu ai putea regreta. Nu contează prea mult dacă intenţiile tale sunt bune, eşti atât de preocupată de nevoile tale încât ai putea răni sentimentele cuiva fără să-ţi dai seama de acest lucru. Doar pentru că un anumit plan sau idee are sens pentru tine, nu înseamnă că şi ceilalţi vor împărtăşi perspectiva ta. Comunicarea cu cei pe care îi iubeşti te poate ajuta în mai multe privinţe.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă în ultima perioadă ai fost extrem de precaută cu privire la exprimarea nevoilor tale, în această săptămână te-ai putea aprinde precum un fulger, deci ai grijă să-ţi exprimi clar dorinţele. Din nefericire, acest lucru poate însemna pentru tine un schimb de prea multe informaţii efectuat foarte repede. Abilitatea ta de a te conforma normelor sociale este micşorată sau deteriorată de influenţele astrale din această săptămână. Doar pentru că îţi doreşti să aduci puţină culoare în viaţa ta, asta nu înseamnă că cei din jurul tău vor dori să ţi se alăture.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este posibil ca pe tot parcursul acestei săptămâni să te implici doar în activităţi distractive destul de inocente, iar cei din jurul tău vor fi contrariaţi de atitudinea şi comportamentul tău. Exprimarea invidualităţii tale va face din tine o persoană controversată, dar nu poti fi responsabilă pentru sentimentele celorlalţi, mai ales dacă aceştia sunt atât de sensibili încât iau drept ofensă tot ceea ce faci. Ţine cont de consecinţele faptelor tale. Respectarea limitelor este întotdeauna o idee bună.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Se pare că te vei bucura împreună cu cei din anturajul tău de fiecare zi a acestei săptămâni, totuşi bucuria ta poate fi umbrită de o problemă familială. Vei fi nevoită să alegi între păstrarea sau menţinerea stilului de viaţă actual sau să faci unele schimbări, pornind de la unele evenimente din trecut care se vor reflecta în viitorul tău. Chiar dacă eşti nerăbdătoare să găseşti o soluţie care să te ajute să progresezi, să ştii că nu-ţi va fi uşor să renunţi la ce ai acum. Din fericire nu va trebui să-ţi transformi cu totul stilul de viaţă pentru a păşi în viitor. Dacă începi cu paşi mici, îţi vei putea atinge obiectivele mai repede decât ţi-ai propus.

Leu (23 iulie - 22 august)

Îţi va fi greu să acţionezi cu moderaţie în această săptămână, iar dorinţa pentru interacţiuni emoţionale extreme îţi poate provoca necazuri. Nu vei vedea niciun motiv temeinic pentru a-ţi reduce din dorinţa ta pentru distracţie. Vei şti ce te face să te simţi bine şi vei fi dispusă să-i implici şi pe ceilalţi în planurile tale pentru descoperirea cât mai multor plăceri. Din nefericire, mult nu înseamnă totdeauna şi bine. Stabileşte-ţi limitele înainte de a le depaşi.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Arătându-ţi sentimentele poate că nu este cel mai inteligent lucru pe care să-l faci în aceasta săptămână, pentru că s-ar putea să-i şochezi pe cei din jurul tău cu adevăratele tale dorinţe. Surprinzându-ţi anturajul cu ceea ce îţi doreşti nu este cel mai rău lucru posibil, dar intenţiile tale ar putea fi înţelese greşit. De fapt, chiar şi un zâmbet cald poate fi interpretat ca o agresiune. În sinea ta nu vei crede că eşti prea insistentă, dar ardoarea îi poate face pe cei din jurul tău să se simtă destul de prost. Moderează-ţi stilul de abordare, solicitând lucrurile pe care ţi le doreşti folosind un ton cald al vocii.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Influenţele astrale din această săptămână îţi pot destabiliza viaţa pe neaşteptate. Poate că cineva de la serviciu va încerca să-ţi distragă atenţia de la sarcinile pe care ţi le-ai asumat cu o invitaţie interesantă. Pare a fi o idee bună dacă o vei accepta, dar participarea la evenimentul propus îţi poate crea mai multe necazuri decât plăcere şi distracţie. Şi tu ai dreptul la momente de relaxare şi distracţie, dar totul este să nu mergi prea departe. Daca vei exgera, problemele nu se vor lasa prea mult aşteptate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână vei fi în măsură să-ţi foloseşti toată puterea de convingere în orice activitate sau iniţiativă. Originalitatea ta poate fi mult mai convingătoare decât îţi vei da seama. Doar asigură-te că ştii care este momentul potrivit când poţi să o foloseşti. Dacă afişezi o atitudine prea agresivă s-ar putea să-ţi ruinezi toate şansele de succes. Totuşi, dacă vei încerca să fii mai răbdătoare şi mai flexibilă, vei putea avea progresele pe care ţi le doreşti.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Speranţele tale vor fi atât de bine conturate, încât vei simti că poţi să-ţi atingi şi să-ţi îndeplineşti visurile. Dar lucrurile sunt exagerate în această săptămână şi-ţi va fi destul de greu să vezi importanţa reală a obiectivelor tale. Entuziasmul din aceste zile îţi poate umbri obiectivitatea şi bunul simţ. Dacă în această săptămână ceva ţi se va părea extrem de atractiv, este bine să mai aştepţi o zi sau două până vei lua o decizie finală.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Este posibil ca la începutul săptămânii să te simti mai relaxată şi uşurată de probleme, dorindu-ţi astfel să te distrezi mai mult. Totuşi, pentru tine, va fi ca o provocare să reuşeşti să păstrezi totul în perspectivă pentru că în săptămânile ce vor urma viaţa ta va deveni din nou serioasă, având numeroase probleme de rezolvat. Vei dori să te simţi în largul tău, fără să te mai preocupe niciun fel de probleme, dar în adâncul sufletului tău vei simti că trebuie să te pregăteşti pentru ceea ce va urma. Este bine să te bucuri şi să te distrezi atunci când ai ocazia, astfel vei putea să realizezi mult mai multe în activitatea profesională dacă te vei relaxa mai mult.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

O surpriză plăcută ţi-ar putea lumina întreaga săptămână, într-un mod cu totul neaşteptat. Cu toate acestea, vei fi nevoită să te hotărăşti cum să răspunzi la un asemenea moment plăcut. Influenţele astrale din această perioadă îţi vor scoate la iveală dorinţele ascunse. Deşi poate că îţi va fi destul de greu să echilibrezi toate variabilele, nu vei vrea să pierzi nicio oportunitate specială. Ţine minte că puţină moderaţie îţi va salva întreaga săptămână, câteodată ce este prea mult strică.