Horoscopul săptămânii viitoare

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână asigură-te că te odihneşti îndeajuns, în aşa fel încât să-ţi păstrezi sănătatea intactă. Degeaba îţi spui că nu ai nevoie încă de odihnă, căci acest lucru nu este adevărat. Vei avea parte de o săptămână plină şi agitată, deci ai nevoie şi de odihna corespunzătoare. Este posibil ca la mijlocul săptămânii să te loveşti de o problemă financiara, iar în relaţiile cu familila ta, de asemenea, se pot ivi unele tulburări.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

În această săptămână te aşteaptă o mulţime de oportunităţi. Vei primi diverse oferte legate de eventuale afaceri şi pe care îţi va fi foarte greu să le refuzi. Cu toate acestea, fii foarte atentă înainte de a semna orice fel de acte cu privire la orice înţegeri financiare. Poţi avea succes în toate domeniile de activitate, cu alte cuvinte va fi o săptămână bună pentru tine.

Vărsător (21 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână vei fi foarte surprinsă atunci când vei primi complimente de la o persoană la care nici nu ai visat. Cu toate acestea, fii foarte prudentă, ceva totusi pare a nu fi în regulă. Dacă eşti singură, vei avea posibilitatea să cunoşti pe cineva care sa-ţi placă. Fără prea mari turbulenţe, va fi o săptămână în care nu ar trebui să ţi se întâmple nimic notabil, exceptând situaţiile în care te vei apuca să provoci destinul.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Fii pregătită pentru o săptămână agitată, pentru că pot să apară o mulţime de tensiuni si griji în viaţa ta. Mai multe ore de somn sunt recomandate. Vei descoperi că, de fapt, sursa tuturor problemelor tale eşti chiar tu. Abţine-te atunci când simţi că îţi vine să faci o criză de nervi. Mai degrabă ţine în tine şi treci calmă peste toate. Concentrează-te, căci doar un mic efort din partea ta te va ajuta să-ţi rezolvi problemele.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această săptămână te vei bucura de o viaţă echilibrată, condimentată cu mici tensiuni si multe emoţii. Te vei simti mai mulţumită de cei care sunt în jurul tau şi vei vedea totul într-o lumină pozitivă. Te vei bucura intens când vei fi inconjurată de persoanele apropiate şi dragi ţie. O relaţie de dragoste îţi va aduce cu siguranţă multe evenimente tulburătoare în evoluţia ta. Se anunţă o săptămână în care ar trebui să ai parte din plin de aventură şi bucurii.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Va fi o săptămână favorabilă pentru a deyvolta legături interesante cu diverse persoane noi sau pe care abia le-ai cunoscut. Este de aşteptat ca, în această săptămână,  drumurile tale se se intersecteze de multe ori cu un prieten sau o prietenă foarte apropiată. Vin zile în care poţi avea şanse fabuloase şi cu care nu te întâlneşti decât o dată în viaţă. În orice caz, doar judecata ta va avea ultimul cuvânt.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Influentele din această săptămână te vor sprijini să faci pe cineva foarte fericit, doar cu un mic efort si puţini bani cheltuiţi. Planifică-ţi cu atenţie toate activităţile din această săptămână şi incearcă sa aduci câteva îmbunătăţiri programului tău de fiecare zi. Găseşte mai mult timp atât pentru tine, cât şi celor apropiaţi, altfel poţi ajunge în postura de a face greşeli iremediabile. În această săptămână poţi avea multe realizări şi te-ai putea întreba dacă chiar ţi-ai dorit să trăieşti în felul acesta şi să faci aceste lucruri.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Poţi avea o săptămână foarte reuşită, dacă ţi-ai programat o pauză şi ai amânat toate activităţile profesionale deja planificate. Acest lucru îţi va oferi mai multă relaxare şi te vei bucura de o stare de spirit veselă şi luminoasă. În plus, corpul tău cere o perioadă pentru a-şi regăsi echilibrul. Marţi este ziua ta norocoasă pe plan sentimental. Tensiunile şi grijile vor sta departe de tine în această săptămână.

Leu (23 iulie - 22 august)

Este de aşteptat ca sa-ţi petreci această perioadă destul de departe de casă, fie şi numai cu gândul. Fii puţin mai atentă cu tot ceea ce te înconjoară. Începe-ţi fiecare zi cu exerciţii fizice pentru a fi în formă. Duminică este ziua ta norocoasă în dragoste. De asemenea, este posibil ca în această săptămână să te bucuri de câteva aventuri amoroase, pornite din evenimente banale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Te aşteaptă o săptămână minunată şi echilibrată atât pe plan personal cât şi profesional. Cu toate acestea, s-ar putea să fii nevoită să faci un efort suplimentar fie la serviciu, fie legat de viaţa ta socială, dar care îşi poate netezi calea spre succes în viaţă. Atmosfera din familie, cât si relaţia cu partenerul tău va fi liniştită, totul este să eviţi să te impui cu orice preţ.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Te aşteaptă o săptămână plină şi obositoare, dar şi plină de oportunităţi de afaceri fructuoase. Dacă eşti pe cont propriu, ar fi cazul să rişti puţin, profitând de oportunităţile pe care ţi le oferă situaţia econimică generală. Atmosfera din familie va fi prea liniştită, dar s-ar putea să apară unele probleme de sănătate, deci fii atentă la orice semn.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zilele acestea ai face bine daca vei asculta mult mai atentă şi părerile prietenilor şi familiei tale. Poţi avea o săptămână plină de petreceri şi întâlniri fericite. Sunt mari şanse sa participi la o reuniune de familie şi să faci o excursie împreună cu prietenii. La locul de muncă lucrurile se vor precipita puţin şi vei fi apreciată pentru interesul pe care îl manifeşti faţă de sarcinile ce ţi-au fost atribuite.