Horoscopul săptămânii 18-24 martie. Citeşte previziunile pentru zodia ta

Nativa din Leu se va simţi împlinită în viaţa sentimentală. Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta. Află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodie.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Trecând peste toate greutăţile financiare, vei descperi o cale luminoasă pentru dezvoltarea ta socială, pentru a-ţi satisface interesul pentru cunoaştere. Un vânt favorabil te va ajunge din urmă, iar viaţa ta se poate schimba. Într-o relaţie, se va ivi oportunitatea unui nou început, pentru că este o săptămână dominată de dragoste şi apropiere. Dacă ai pe cineva în viaţa ta, atunci este o bună perioadă pentru a elimina eventualele neclarităţi în cuplu, iar discuţiile pe care le veţi purta vă vor conduce către un punct de cotitură favorabil vouă. Poţi obţine acum aproape toate cele pe care ţi le-ai dorit şi au fost de neatins, dar le-ai visat cu intensitate.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta poate fi una a marilor evenimente. Sub influenţa astrelor, vei avea energie suficientă încât să fii activă pe toate planurile. Vei reuşi să ieşi, dintr-odată, din conul de umbră şi să ai ceva de spus. Pentru cei din jurul tău, care erau obişnuiţi cu felul tău de a fi, va fi un şoc, aşa că aşteaptă-te la un puternic impact pe care îl vei produce. Insistă să mergi pe drumul tău şi vei avea succes. Dacă vei prelua conducerea, ceilalţi te vor urma, chiar dacă drumul ales nu este cel potrivit. Vor rămâne destule lucruri care se vor petrece în spatele uşilor închise şi o sumă de probleme pe care fiecare va încerca să şi le rezolve, doar pentru a-ţi urma exemplul.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei simţi că se petrec schimbări încă de la începutul săptămânii. O concentrare a energiilor astrelor va face ca primele zile ale perioadei să fie ca începutul unei noi perioade în viaţa ta, în special legată de latura socială. Este o perioadă în care vei fi motivată de idealuri măreţe, iar cei din jurul tău te vor împinge să porneşti pe noi drumuri. Poate fi o nouă lansare. Este o săptămână ideală pentru a-ţi consolida relaţiile, în special cele de suflet, dar şi cele de la job. Munca în echipă este cea care te va purta pe aripile succesului. Detaliile sunt cele care vor stabili câştigătoarea, multe dintre acestea fiindu-ţi accesibile.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Începutul de săptămână poate fi furtunos pentru tine, în special în domeniul carierei, ceea ce îţi va consuma mult din energie. Totuşi, ţine cont că este o perioadă favorabilă acestui aspect al vieţii. Vei avea posibilitatea să te intersectezi cu persoane foarte creative si amabile cu tine, care vor avea o contribuţie majoră în a te menţine pe o linie dreaptă. Vei avea posibilitatea, în sfârşit, să accesezi tot felul de informaţii, care până acum ţi-au lipsit, pentru a progresa în carieră. Spre sfârşitul perioadei, va apărea şi un punct de cotitură, de care vei trece cu puţin ajutor.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

O săptămână în care sensibilitatea ta va fi evidentă. Influenţele benefice ale astrelor se vor face simţite mai ales dacă eşti încă la studii sau pleci într-o călătorie. Îţi este favorizată şi dezvoltarea spirituală şi intelectuală. Te poţi baza din plin pe prieteni şi pe cei din familie, care vor pune umărul la progresul tău, într-un ritm susţinut. Acest lucru te va ajuta să îţi pregăteşti scenarii pentru o dezvoltare personală incredibil de dinamică, care va fi resimţită în următoarele săptămâni. Cu atenţie la cei de lângă tine, fără să le refuzi ceva în mod vehement, vei pune baze noi, pentru o viaţă mai frumoasă.

Leu (22 iulie - 22 august)

O norocoasă îmbogăţire a vieţii personale va avea loc chiar din primele zile ale săptămânii. Vei descoperi puterea dragostei ca o forţă psihologică transformatoare a tot cea ce este viaţa ta. În viaţa intimă, ceea ce contează pentru tine tine este atât tandreţea, cât şi devotamentul. Aceste, practic, nevoi ale tale, pentru a avea o viaţă frumoasă, trebuie comunicate cât mai clar şi susţinute de fapte. Eşti într-o perioadă perfectă pentru a scormoni printre secretele tale sentimentale din trecut şi de a elimina orice piedică ce îţi blochează comunicarea curată.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

O perioadă efervescentă din viaţa ta se poate încheia în această săptămână. Cu sprijinul astrelor, această perioadă va însemna şi o clarificare în multe aspecte ale vieţii tale. Este o săptămână în care ar fi bine să pui accentul pe rezolvarea oricăror neînţelegeri apărute în relaţiie personale, profesionale sau de altă natură. De asemenea, vei reuşi să pui pe baze noi, mult mai concrete şi solide, comunicarea cu cei de care depinzi sau care depind de tine. Vei reuşi să abandonezi multe dintre visurile tale nerealiste, însă, în aceeaşi măsură, altele pot deveni realitate.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Un nou trend se simte în viaţa ta sentimentală! Influenţele puternice din acest sector vor face să simţi şi să vibrezi mult mai intens dacât în ultimele săptămâni. În toată această perioadă, vor fi favorizate relaţiile. Dacă eşti o persoană singură şi independentă şi cu suflet tânăr, te poţi aştepta la apariţia unui posibil partener cu aceleaşi calităţi cu ale tale. Implicarea, însă, va veni ceva mai târziu, cel puţin din partea ta. Pentru moment, concentrează-te pe munca în echipă, pe dezvoltarea la locul de muncă, acolo unde vei beneficia de noi şi benefice direcţii.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Începutul acestei săptămâni te va găsi mult mai concentrată asupra problemelor de serviciu sau de şcoală. Vei avea parte de provocări, în special din cauza necesităţii unor schimbări care să-ţi facă munca mult mai dinamică. Vei munci fără odihnă, cea ce va avea repercusiuni asupra stării fizice generale. Vei apărea, de multe ori, obosită la job, ceea ce te va face să îţi doreşti o schimbare de mediu. Însă, vei forţa să mergi înainte, iar rezultatele vor fi pozitive. Dacă vei iniţia noi proiecte, acestea vor fi găsite ca fiind incitante de cei din echipă şi vor dori să-ţi fie alături. În general, în această săptămână, vei fi înconjurată de oameni car îţi vor binele.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Treburile familiale, din propria locuinţă, îţi vor absorbi mult din atenţia ta. Tocmai de aceea, colegii, partenerii si membrii familiei vor fi şi ei implicaţi, alături de tine, într-un proces complex care va necesita o permanentă ajustare. Va fi nemaipomenit să reuşeşti să dai consitenţă lucrurilor, însă va trebui să le dai timp celor de lângă tine să îşi sorteze propriile nevoi. Alege o cale simplă, mereu, şi nu vei interfera negativ cu nimeni. Poate că nu întotdeauna vei agreea ceea ce se întâmplă, însă, după o analiză atentă, totul va conduce către un rezultat dorit de toată lumea.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Intri într-o săptămână în care îţi vei putea consolida poziţia socială, locul tău în interiorul unui grup care te reprezintă. De asemenea, vei reuşi să scapi de anumite personaje nefolositoare, care îţi restrâng acţiunile. Dacă nu eşti atentă, vei avea probleme în interiorul relaţiilor pe care le credeai de nezdruncinat şi al exprimării competenţelor. Ceea ce va da valoare vieţii tale, în acest moment, este sa înveţi subtilităţile comunicarii. De asemenea, îţi va prinde bine să îţi îmbogăţeşti bagajul spiritual, emoţional şi cultural.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Noi intiţiative pe partea comunicării şi a autoperfecţionării vor fi cele care te vor ajuta să te evidenţiezi. În această săptămână, va trebui să găseşti curajul să spui ceea ce ai ascuns multă vreme, căci vei reuşi să te faci înţeleasă. Este o săptămână în care poţi pune bazele unei mai mari independenţe mentale, acolo unde tu poţi săţi dezvolţi propriile idei şi, după care, să te lupţi pentru ele. Îţi sunt favorizate călătoriile, aşa că nu refuza nicio invitaţie, mai ales dacă vine în legătură cu job-ul. Ceea ce este de aşteptat, în această perioadă, este complicarea, pozitivă, a relaţiilor pe care le ai, nu cele sentimentale, ci cele benefice laturii sociale si profesionale. Vei cunoaşte oameni noi, caractere noi, şi ar trebui să ai de la cine învăţa.