Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în această perioadă? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Eşti plină de energie în această lună, dar asta nu înseamnă că vei fi ferită de probleme. Ai grijă la alimentaţie, mai ales acum după sărbători. E posibil să ai unele probleme digestive care îţi pot creea probleme în viaţa de zi cu zi. Învaţă să te fereşti de ce îţi face rău şi spune nu tentaţiei.

În plus ai putea obţine mai mulţi bani, dar asta se va întâmpla doar dacă vei iniţia ceva. Fie că ai o soluţie bună la locul de muncă, fie vei începe un proiect nou, orice noutate din partea ta poate fi răsplătită financiar. Eşti eficientă, aşa că ai toate şansele să câştigi.

Această perioadă îţi poate aduce câteva probleme în amor, şi totul se întâmplă din cauza proastei comunicări dintre tine şi partenerul tău. Nu simţi nevoia să îţi mai exprimi sentimentele şi îţi pui tot mai des întreabarea dacă ele mai există. Intri într-o uşoară deprimare, iar acest lucru îşi poate pune amprenta şi pe cei din jurul tău.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dacă nu suferi de nicio boală, atunci poţi sta liniştită pentru că în această lună situaţia va rămâne aceeaşi. Însă dacă ai unele probleme medicale e posibil ca ele să se agraveze. Nu ignora niciun semnal de alarmă şi tratează-te cu seriozitate. Spre sfârşitul lunii vei căpăta mai multă energie.

Eşti un foarte bun negociator, aşa că dacă primeşti unele oportunităţi, încearcă să scoţi ce e mai bun din ele. Lucrezi ca şi până acum şi nu trebuie să faci eforturi pentru a câştiga exact atât cât să fii mulţumită.

Nu îţi stă gândul la dragoste în această lună, iar preocupările tale sunt cu totul altele. Relaţia ta poate merge foarte bine chiar şi în această situaţie, dar doar dacă partenerul tău îţi înţelege priorităţile din acest momen. Dacă eşti singură nu vei dori să schimbi acest lucru.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Treci de la o stare la alta, şi te lasă puterile atunci când te aştepţi mai puţin. E posibil ca din cauza programului de muncă să cedezi psihic şi să vrei să îţi  iei câteva zile libere pentru a te reface. Nu exagera cu absolut nimic, mai ales cu alimentaţia!

Nu întâmpini greutăţi din punct de vedere financiar, ci din contră toate par că merg exact aşa cum ţi-ai dorit. E posibil să apară discuţii legate de avere, şi ai face bine să te zbaţi pentru a abţine ce ţi se cuvine.

Ai o relaţie stabilă? Aşteaptă-te la certuri şi discuţii tot mai aprinse. Nu îţi face însă griji pentru că nu vă veţi despărţi doar dintr-atât. E posibil ca din cauza stresului din viaţa sentimentală să vezi efecte negative şi pe alte planuri.

Leu (22 iulie - 22 august)

Trebuie să fii foarte atentă la starea ta de sănătate în această lună, pentru că pot apărea diverse reacţii adverse la obiceiurile pe ţi le-ai format. Chiar dacă până acum nu ai avut probleme cu sarea sau cu faptul că nu bei foarte multe lichide, în această perioadă situaţia se poate schimba radical.

Rezultatele muncii tale se vor vedea în această perioadă şi vei simţi această satisfacţie pe care ai aşteptat-o multă vreme. Dacă ai încredere în propriile forţe, atunci nu vei avea cum să dai greş. Astrele ţin cu tine şi îţi aduc venituri suplimentare.

Eşti capabilă şi pregătită să renunţi la orice de dragul persoanei iubite. Fie că ai cunoscut-o deja sau eşti pe cale de a o cunoaşte, sacrificiile pe care le vei face vor fi judecate de cei din jurul tău. Te transformi într-o persoană posesivă şi geloasă, şi gândul tău îţi zboară doar la el.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nici acum şi nici în viitorul apropiat nu o să ai probleme de sănătate, cel puţin nu serioase. Datorită echilibrului pe care îl ai, atât corpul, cât şi mintea vor fi ântr-o formă excelentă. Accidente imprevizibile se pot întâmpla oricând, aşa că ai grijă să fii prudentă.

Dacă până acum ai stagnat din punct de vedere financiar, luna mai vine cu noi opurtunităţi. E posibil să primeşti o ofertă de nerefuzat, ofertă care o să îţi bage mult mai mulţi bani în buzunare.

Se vor petrece multe schimbări pentru tine, iar transformarea ta este una care te face mult mai matură. Te gândeşti serios la o viaţă de familie şi iei în considerare toate aspectele. Iubeşti mai mult, te implici mai mult şi îţi doreşti să faci tot ce poţi pentru a te aşeza la casa ta.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

În prima parte a lunii ai tendinţa de a te extenua inutil, efectele negative văzându-se imediat. E important să sesizezi aceste lucruri şi să iei măsuri imediat. Odihna este foarte bună în cazul tău, aşa că dacă o vei face, la finele lunii îţi vei recăpăta energia.

Nu vei câştiga mai mulţi bani decât până acum, dar vei avea idei noi cu privire la cum să obţii acest lucru. E posibil să intri în proiecte noi sau să ţi se facă oferte pentru un nou loc de muncă. Analizează bine avantajele şi dezavantajele.

Astrele ţin cu tine şi îţi aduc linişte şi iubire în cale. Simţi nevoia să fii iubită şi simţi nevoia să oferi iubire. Eşti mult mai bine dispusă şi pozitivă, acest lucru ducând la o mai bună comunicare şi completare dintre tine şi iubitul tău. Dacă eşti singură, eşti hotorâtă să îţi cauţi marea dragoste indiferent ce ar trebui să faci pentru asta.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei fi destul de sensibilă luna aceasta, aşa că trebuie să te protejezi şi să nu faci excese. Şi chiar dacă simţi că prinzi putere, nu trebuie să te porţi de parcă totul ar fi perfect. E posibil să trebuiască să faci un drum la spital.

E posibil să câştigi puţin mai mult decât de obicei, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă iei deciziile corecte. Dacă nu eşti sigură pe tine, încearcă să îţi faci mai multe planuri pentru viitorul apropiat, şi mai puţine fapte pentru moment.

Dacă ai o relaţie, eşti capabilă să faci orice pentru a nu îl pierde pe cel de lângă tine. Ţi-e frică de singurătate, aşa că îi vei acorda mult mai multă atenţie şi iubire decât până acum. Dacă eşti singură, uite-te mai atent la colegii de la muncă, cineva te place în secret.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti foarte atentă la sănătatea ta în această lună, fie că ai probleme, fie că nu. După o perioadă de răsfăţ culinar ai decis că trebuie să revii la normal, ba chiar să renunţi la multe plăceri gastronomice. E posibil să descoperi că o problemă medicală mai veche a reapărut.

Eşti liniştită din punct de vedere financiar, aşa că nu te aştepta nici la câştiguri mai mari, dar nici nu sta cu teamă că poţi pierde. Trebuie să ai grijă şi să nu joci riscant, altfel poţi pierde sume spectaculoase.

Ai parte de multă acţiune în această perioadă, aşa că fii pregătită pentru orice. O să te cerţi, o să te împaci, o să te plimbi şi o să ai o viaţă sexuală mult mai intensă. Ai mult mai multă încredere în tine şi poţi atrage multe priviri din partea bărbaţilor din jurul tău.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Fă o vizită medicului de familie în această lună, chiar dacă problemele cu care te confrunţi sunt legate mai mult de aspectul tău fizic. O alergie sau o iritaţie a pielii îţi va da bătăi de cap. Eşti energică, aşa că fă orice pentru a păstra acest tonus.

Ai toate şansele să câştigi ceva bani în plus, dar trebuie să munceşti în echipă pentru asta. Dacă eşti egoistă şi vrei să fii de una singură, e posibil să pierzi oportunităţi importante.

Simţi nevoia să iei o pauză, viaţa ta sentimentală nu este ceea ce îţi doreşti. Ai nevoie de clipe singură pentru a-ţi pune ordine în gânduri şi pentru a putea lua o decizie corectă. Eşti destul de radicală, aşa că dacă iubitul tău nu e pregătit să îţi ofere acea linişte a unei familii, atunci eşti pregătită să spui stop.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te stresa peste măsură în această lună, pentru orice există o rezolvare. Şi mai mult decât atât, nu încerca să te calmezi mâncând mult. Orice exagerare îţi va da o stare şi mai proastă, iar rezultatul îl vei simţi pe propria piele.

E posibil să ai parte de unele câştiguri neaşteptate. Cu toate că munca îţi va fi răsplătită pe măsură, astrele vor ţine cu tine şi îţi vor face surpriza unor bani căzuţi din cer.

Eşti foarte liniştită şi mult mai înţelegătoare decât de obicei din punct de vedere sentimental. De aceea lucrurile vor evolua frumos între tine şi iubitul tău: o viaţă sexuală mai activă şi mai împlinită şi multe dovezi de iubire unul faţă de celălalt. Dacă eşti singură, vei avea grijă să flirtezi cu toţi cei pe care ai pus ochii, şi poate va ieşi ceva din asta.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Faptul că nu acorzi o atenţie deosebită sănătăţii îţi va creea probleme luna aceasta. Fumatul, odihna insuficientă sau mâncatul la fastfood îţi va da o stare proastă în aproape toată această perioadă. Ascultă sfatul celor apropiaţi ţie, care au un stil de viaţă mai echilibrat.

Te vei bucura de un buget mai mare în această perioadă, dar deloc obţinut prin forţele proprii. E posibil ca cei din jurul tău care ţin la tine să te răsfeţe cu cadouri şi multe alte beneficii. Bucură-te de această perioadă relaxantă!

Nu se anunţă schimbări în plan sentimental dacă eşti angajată într-o relaţie, aşa că totul va decurge ca şi până acum în linii mari. Dacă eşti singură, firea ta pretenţioasă va testa multe figuri masculine din jurul tău. Nu accepţi orice doar de dragul de a nu mai fi singură, aşa că înarmează-te cu răbdare.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu vei fi într-o formă de zile mari în această lună, dar cu siguranţă va fi mai bine ca până acum. Trebuie să fii mai grijulie şi să nu te expui pericolelor, aşa că evită orice situaţie riscantă. Nu munci mai mult decât îţi poate permite organismul, e posibil să cedezi şi să te îmbolnăveşti.

Îţi propui să îţi măreşti veniturile, aşa că vei munci peste măsură. Vei fi foarte activă şi atentă să nu îţi scape nicio oportunitate. Dacă ai împrumutat bani, în această lună vei avea grijă să îi recuperezi pe toţi.

Dragostea pluteşte în aer pentru tine. Dacă ai un iubit stabil, atunci pregăteşte-te pentru multe surprize plăcute din partea lui. Dacă eşti singură, ai toate şansele să îţi găseşti marea dragoste, important este să vrei să se întâmple acest lucru.