Horoscopul banilor pentru săptămâna 5-11 decembrie: Săgetătorul scapă de toate datoriile

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Săgetătorul își achită, în sfârșit, toate datoriile și se bucură de libertate. 
 
Horoscopul banilor pentru săptămâna 5-11 decembrie:
 

Berbec

 
Ai de făcut alegeri importante acum și trebuie să fii cu băgare de seamă. De aceste alegeri va depinde financiar întreg anul 2023 și nu poți da greș. Ai grijă și nu uita că trebuie să gândești pe termen lung.
Nu te bucura la câștiguri imediate!

Taur

 
Ai o perioadă de ”zgârcenie”. Aveai planuri mari, achiziții de cadouri substanțiale pentru cei dragi, dar revii asupra deciziei și îți dorești doar să le iei ceva simbolic. Sigur, banii puși deoparte nu strică și tu știi bine asta!

Gemeni


Săptămâna aceasta ar trebui să stai pe loc cu orice achiziție. Influențele astrale din casa banilor nu favorizează achizițiile și s-ar putea ca ceea ce cumperi acum să fie doar ”bani aruncați”.
Spre finalul săptămânii primești o propunere de colaborare și iei în calcul serios să spui ”da”.

Rac


Ai avut mereu o relație bună cu colegii, dar săptămâna aceasta vei întâmpina ceva dificultăți în comunicare. Stai liniștit/ă și abordează problema cu calm, discută deschis și lucrurile se vor rezolva. Spre mijlocul săptămânii primești o veste bună despre o sumă de bani pe care o așteptai de ceva timp.

Leu


Munca ta nu va rămâne nerăsplătită.
Ești implicat/ă în multe proiecte și abia acum începi să vezi roadele muncii tale de peste an. Nu numai că vei fi remunerat/ă, dar vei și bonificat/ă. Financiar, este cea mai bună perioadă a ta din acest an.

Fecioară


Te pregătești de încheierea acestui an greu și începi să-ți faci socotelile. După ce tragi linie, vei observa că ai pierdut pe o parte și ai câștigat pe alta.
E cazul să tragi de aici concluziile potrivite pentru viitor.
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.