Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 decembrie: Este săptămâna marilor decizii pentru Rac!

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Racul va trăi o experiență care îi va marca viața și îi va schimba perspectiva. Nimic nu va mai fi la fel după acest moment.
 
Horoscopul banilor pentru săptămâna 12-18 decembrie 
 

Berbec

 
 
Aștepți o sumă importantă de bani și a trecut prea mult timp. Nu-ți place când e nevoie să reamintești oamenilor că ceva ți se cuvine, dar va trebui să o faci. E important să înveți de aici că nu trebuie să-ți fie rușine să vorbești pentru tine.
Și nici să nu mai lași lucrurile să tărăgăneze atât de mult. Finalul acestei săptămâni îți aduce venituri suplimentare și asta te bucură nespus.
 
 

Taur

 
 
Abia aștepți să culegi roadele muncii tale intense de până acum. Săptămâna aceasta faci un calcul sumar cu banii pe care urmează să-i încasezi și rezultatele sunt surprinzătoare - ai de luat mai mult decât credeai.
Pe de altă parte, mintea ta stă acum la proiectele viitoare, pentru că nu vrei să te oprești aici.
 
 

Gemeni

 
 
Îți faci planuri de renovare sau investiții imobiliare și ești foarte implicat/ă în analize financiare și predicții în această săptămână. Nu e chiar cel mai potrivit moment să faci asta, dar dacă ești bine organizat/ă, nu are ce să nu iasă bine. Trebuie doar să ai mare grijă la evaluarea costurilor.
 
 

Rac

 
 
Te gândești de foarte mult timp să îți începi propria afacere, iar acest final de an accentuează aceste gânduri și iei în serios ca de data aceasta să treci la fapte.
Se va mai întâmpla ceva care te va motiva surprinzător de mult. Vei trăi o experiență care te va marca profund și îți va schimba perspectiva asupra vieții. Este săptămâna marilor decizii!
 
 

Leu

 
 
Banii vor veni la tine din mai multe direcții, unele din care nu te aștepți deloc și asta nu poate decât să te bucure. Nu ai în plan cheltuieli mari, ci te gândești cum ai putea să-i folosești și în ce anume să-i investești.
Cântărește bine toate opțiunile pe care le ai pentru a nu regreta mai târziu!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.