Horoscop: Lenjeria sexy cu care-l faci să-şi piardă minţile, în funcţie de zodia lui

Ai de gând să-l surprinzi pe iubitul tău cu o lenjerie sexy şi absolut senzaţională? Află ce-i place cel mai mult, în funcţie de zodia lui:

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Lenjeria care imită stilul unei uniforme sexy este ideală pentru nativul din săgetător, care se simte veșnic adolescent.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Stilul retro, clasic, este perfect pentru bărbatul din capricorn, care este un conservator înrăit.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din vărsător este adeptul nonconformismului și al originalității, prin urmare poți încerca cele mai bizare tipuri de lenjerie intimă, pentru că va fi cel puțin entuziasmat.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Un romantic incurabil, iubitor al ținutelor care îți pun în valoare latura feminină, bărbatul din pești va adora o lenjerie roz, cu dantelă, care te transformă într-o divă sexy și delicată.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din berbec iubește nuanțele de roșu, care îl fac pur și simplu să fiarbă de nerăbdare, asta în cazul în care este vorba de o ținută senzațional de  provocatoare!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nativul din taur nu este adeptul ținutelor vulgare, iar ca o lenjerie sexy să-l atingă în punctul senzibil, trebuie să fie foarte elegantă și distinsă. Dantela este alegerea perfectă. Asortează cu un ruj roșu.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din gemeni este atras de latura ta amuzantă și sexy, iar o lenjerie roză cu bulinuțe îi lasă frâu liber imaginației.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Îl impresionezi pe nativul din rac cu o lenjerie sexy care îți scoate în evidență latura delicată și feminină. Albul este culoarea purității, deci alegerea perfectă pentru asta.

Leu (22 iulie - 22 august)

Pentru că adoră "pisicile sălbatice", alege o lenjerie sexy în stil animal print pentru a-l da pe spate pe iubitul tău născut în zodia leu.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

O lenjerie sexy, în stil babydoll, este perfectă dacă vrei să-l lași cu gura căscată, la propriu, pe iubitul tău din zodia fecioarei.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Pe bărbatul din zodia balanței îl lași fără cuvinte dacă alegi o lenjerie sexy clasică, foarte elegantă. Vulgaritatea îl sperie, prin urmare nu încerca ceva prea îndrăzneț.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este recunoscut pentru latura sa sălbatică bine ascunsă. Iar dacă vrei să o scoți la suprafață, alege o lenjerie extremă, supersexy.