Horoscop: Cum îţi afectează fazele Lunii destinul şi ce spun despre tine

Luna ne afectează zi de zi viaţa, iar faza în care aceasta se afla în momentul naşterii tale îţi influenţează personalitatea şi destinul. Descoperă în ce etapă se afla Luna când te-ai născut şi citeşte ce spune despre tine.

Click aici pentru a afla în ce fază era luna în momentul naşterii tale.

(Traducere: new moon = lună nouă, waxing = primul pătrar, full moon = lună plină, waning = ultimul pătrar).

Luna Nouă

Dacă în momentul în care te-ai născut era Luna Nouă, tu eşti genul de persoană care trăieşte clipa. Trecutul nu are o influenţă prea mare asupra deciziilor tale din prezent. Ai o intuiţie excelentă pe care te bazezi mai mult decât pe motivele raţionale. Ai nevoie de spontaneitate în viaţă, iar planurile bine puse la punct nu sunt întotdeauna cea mai bună variantă pentru tine. Libertatea de a experimenta, de a încerca mereu ceva nou şi de a te lăsa dusă de val este esenţială pentru tine.


Scopul tău în viaţă este printre altele cel de a te cunoaşte mai bine, de a-ţi găsi locul, de a te dezvolta şi de a te înţelege. Simţi nevoia să-ţi laşi amprenta asupra acestei lumi. Personalitatea magnetică şi atragătoare te face să fii adesea în centrul atenţiei, să fii o persoană populară, apreciată şi admirată. Riscul acestui aspect este egocentrismul, de aceea este necesar să înveţi să-i apreciezi pe cei din jurul tău şi să le oferi la fel de multă atenţie pe cât ţi-ai dori tu să primeşti.

Primul pătrar

Cea mai importantă misiune a ta în viaţă este să înveţi să te debarasezi de urmele trecutului, de concepţiile şi credinţele depăşite. Toate acestea sunt necesare pentru a te descoperi şi pentru a-ţi crea propriul sistem de valori. Ai grijă la rutină şi la obiceiurile în care ai rămas blocată. Acestea reprezintă "lanţurile" trecutului, care te opresc din evoluţie. Odată ce scapi de ele, vei reuşi să te dezvolţi, iar oportunităţile vor apărea imediat. Pe măsură ce intri într-un proces de schimbare, de înnoire, este posibil să întâmpini rezistenţă din partea celor care s-au obşnuit ca tu să acţionezi într-un anumit fel, dar nu trebuie să te laşi descurajată.

Luna Plină

Dacă la naşterea ta a fost Lună plină, este posibil ca personalitatea ta să fie una duală, să te simţi atrasă de două tabere diferite, în acelaşi timp. Dar toate acestea se întâmplă până în momentul în care conştientizezi care sunt aceste două forţe aflate diametral opus şi reuşeşti să le integrezi complet şi să le faci să lucreze în avantajul tău. Până nu reuşeşti acest proces, personalitatea ta ar putea fi oarecum instabilă.
Eşti o personă care comunică direct, concis, sincer şi deschis cu ceilalţi. Ai putea fi interesată de astrologie într-un mod profund.

Ultimul pătrar

Dacă te-ai născut când Luna se afla în ultimul pătrar, în faza de descreştere, poţi fi o persoană care se axează pe analiză, introspecţie şi înţelegerea propriilor motivaţii şi dorinţe. Ai putea reflecta destul de mult la tot ceea ce ţi se întâmplă. Nu te entuziasmezi la fel de uşor precum cei din jurul tău, folosindu-te mai mult de propria ta conştiinţă, de propriul sistem de valori şi credinţe atunci când faci un pas important sau iei o decizie. Eşti adesea "înţeleptul" grupului, o fire artistică, rezervată şi cumpătată. Te poţi transforma constant, de-a lungul vieţii, învăţând mereu din experienţele tale şi ale celor din jurul tău. Visele pot avea o semnificaţie deosebită pentru tine, fiind o modalitate de a comunica indirect cu latura ascunsă a conştiinţei tale. Îţi poţi nota într-un jurnal visele care te marchează, pentru a le putea înţelege mai bine.