Horoscop chinezesc 2017. Previziuni pentru zodia ta în Anul Cocoșului de Foc

Anul nou chinezesc începe pe 28 ianuarie 2017 și se află sub influența Cocoșului de Foc. Află care vor fi efectele asupra ta, în funcție de zodia în care te-ai născut.
 

Șobolan

Dragoste
Vei reuși să te conectezi mult mai ușor cu latura ta emoțională acest an. Îți va mai ușor să le arăți celorlalți ce simți. Iar acest lucru îți va aduce șanse mai mari pentru începe noi relații, atât amoroase, cât și de prietenie.
Sănătate
Anul 2017 va fi unul fluctuant în care vei avea perioade pline de energie, dar şi zile în care forţa ta fizică va fi la pâmânt. De aceea este foarte important să ai grijă la alimentaţie şi să faci multă mişcare, asigurându-te că incluzi permanent în dietă laptele bătut şi apa de cocos. Ai mare grijă la sănătate în special pe timpul verii!
Bani
În 2017 vei reuși să câștigi mai mult datorită faptului că muncești cu pasiune și găsești o cale de a face ceea ce îți place. Dar nu este o idee prea bună să cheltuiești pe lucruri scumpe care nu îți sunt de prea mare folos. Pune pe primul loc necesitățile și apoi plăcerea.

Bivol

Dragoste
În viața ta amoroasă au loc transformări rapide, cu care nu ești obișnuit. Dar acestea nu sunt neapărat rele. Ai energia de a ține pasul cu ele. Este foarte important ca sinceritatea să domine relațiile tale cu ceilalți, la fel ca și până acum. Vei avea parte de multă pasiune spre finalul anului. Pot apărea anul acesta discuții despre apariția unui copil în relațiile de lungă durată.
Sănătate
Noul an te va întâmpina cu foarte multă energie şi este bine să nu o iroseşti pe lucruri inutile, ci să o investeşti în activităţi sportive şi hobby-urile care îţi fac viaţa mai frumoasă. Ai mare grijă însă să nu-ţi forţezi limitele, deoarece pot să apară accidentări. În privinţa alimentaţiei este timpul să limitezi consumul hranei nesănătoase, în favoarea alimentelor integrale şi pline de nutrienţi.
Bani
Muncești mai mult în 2017 și ești hotărât să câștigi mai bine ca până acum. Este o strategie bună pentru că vei avea parte de unele cheltuieli majore în acest an. Nu uita să pui ceva bani deoparte atunci când ai mai mulți, pentru perioadele în care vei avea foarte mare nevoie.

Tigru

Dragoste
Anul 2017 va fi unul plin de schimbări pentru tine în plan sentimental. Depinde de tine dacă vor fi bune sau rele. Dacă ești singur, sunt șanse mari ca în Anul Cocoșului să îți găsești jumătatea, iar dacă ai deja o relație, atât tu, cât și partenerul tău sunteți dispuși să faceți un pas important și să duceți relația la un nou nivel. De asemenea, dacă nu te regăsești în viața actuală de cuplu, nu este exclusă o despărțire. Dacă ești singur, căutarea unor noi pasiuni și activități care să te relaxeze este posibil să-ți aduce și întâlniri cu persoane foarte interesante.
Sănătate
Nivelul de energie va fi unul fluctuant în noul an, însă nu te va lăsa la nevoie. Ceea ce trebuie să faci tu în acest nou an este de a încerca să gestionezi mai bine situaţiile stresante care îţi pot pune în pericol sănătatea. Exerciţiile fizice sunt esenţiale pentru sănătatea ta, precum şi găsirea unui nou hobby care te poate binedispune.
Bani
În Anul Cocoșului de Foc trebuie să te axezi pe economisire și, mai ales, pe achitarea vechilor datorii. Este foarte important să scapi întâi de îndatoriri și obligații, pentru ca abia apoi să te gândești la cheltuieli pentru distracție și propria ta plăcere.

Iepure

Dragoste 
În prima parte a anului 2017 nu se anunță schimbări importante pentru tine din punct de vedere sentimental. Dar din a doua jumătate a Anului Cocoșului de Foc te vei confrunta cu unele schimbări majore în viața ta amoroasă. Relațiile tale, atât amoroase, cât și de prietenie, vor fi mai complicate ca de obicei. Vei depune mai mult efort pentru ca viața de cuplu să fie una normală. Pentru nativii Iepure care sunt nemulțumiți de realația cu partenerul de viață acest an poate aduce chiar și o despărțire. Cei care sunt singuri trebuie să-și găsească curajul de a le arăta celorlalți adevărata sa față, de a fi sincer cu sine. Numai în acest fel sunt șanse să-și găsească marea iubire.
Sănătate
În anotimpul rece trebuie să ai mare grijă de sănătatea ta, deoarece corpul devine vulnerabil. Dacă ai strâns până acum o mulţime de nemulţumiri legate de corpul tău atunci anul acesta este potrivit ca să te mobilizezi şi să faci ceva pentru tine. Apucă-te de treabă şi rezultatele vor fi spectaculoase! Mişcarea fizică te va ajuta să ai o sănătate de fier, dar nu uita nici de importanţa pe care o are somnul.
Bani
Încearcă să economisești mai mult în acest an, mai ales că vei avea de unde. 2017 se anunță un an bun din punct de vedere financiar pentru nativii Iepure. Vor apărea cheltuieli neprevăzute, dar le vei face față fără probleme dacă reușești să-ți faci de-a lungul anului un fond pentru probleme urgente.

Dragon

Dragoste 
Anul Cocoșului de foc va fi unul complet imprevizibil pentru nativii din zodia Dragon. Vei fi mult mai deschis către comunicare anul acesta, ceea ce te va ajuta foarte mult și în plan sentimental. Dacă ești singur, noua ta abordare și atitudinea sociabilă îți va aduce mai mulți prieteni și mai multe oportunități amoroase. Această predispoziție te va ajuta și în relația cu partenerul de viață, dacă ești într-o relație serioasă. Dar Anul Cocoșului ar putea să readucă în prim-plan o fostă iubire, un fost partener de care încă te mai leagă unele sentimente. Sunt șanse mari să reparați legăturile destrămate.
Sănătate
2017 va fi un an mult mai relaxat, iar nivelul de stres va fi diminuat, astfel că şi sănătatea ta se va îmbunătăţi considerabil. Dacă ai grijă la alimentaţie şi faci cu regularitate exerciţii te aşteaptă un an de vis, cu multă energie şi poftă de viaţă.
Bani
În plan financiar, sociabilitatea de care dai dovadă în Anul Cocoșului de foc te va ajuta foarte mult. Atunci când comunici cu lejeritate ai șansa de a cunoaște mai mulți oameni și de a găsi astfel noi oportunități financiare. Vei reuși să câștigi mai bine. Ai grijă să nu cheltui nechibzuit și pune pe primul plan achitarea obligațiilor și datoriilor.

Șarpe

Dragoste
În anul Cocoșului de Foc, farmecul tău personal, și așa destul de mare, va fi sporit. Ești ca un magnet pentru ceilalți, reușind de fiecare dată să le atragi atenția și admirația fără să te străduiești. Prin urmare, șansele tale a-ți întâlni jumătatea sunt foarte mari în 2017. De asemenea, dacă ai deja o relație stabilă, Anul Cocoșului îți va aduce mai multă pasiune.
Sănătate
Nivelul de energie va fi la cote maxime, însă trebuie să ai grijă, deoarece se întrevăd riscuri de accidentări la finalul primăverii şi începutul verii. Cu toate acestea, vindecarea va fi una rapidă şi te pui pe picioare rapid, deoarece nimic nu poate să stea în calea unui Şarpe în Anul Cocoşului de Foc.
Bani
Vei primi sau vei câștiga o sumă importantă de bani în acest an al Cocoșului de Foc. Depinde numai de tine ce alegi să faci cu ei, dar poți avea parte de un test. Alegerile tale vor afecta apoi situația ta materială pentru anii care urmează, prin urmare ai grijă să iei deciziile corecte. 

Cal

Dragoste 
Nu vei avea parte de prea multe schimbări în plan amoros în Anul Cocoșului de foc. Traseul urmat în 2016 de viața ta sentimentală își va păstra cursul și în 2017. Pasiunea în plan sexual se va menține în viața de cuplu și este posibil ca acest an să fie unul propice pentru conceperea unui copil. Nativii singuri din zodia Cal nu au șanse prea mari să-și găsească jumătatea în acest an.
Sănătate
Ai tendinţa de a ignora importanţa pe care o are alimentaţia sănătoasă pentru tine, iar anul 2017 te poate întâmpina cu schimbări drastice în privinţa siluetei.  Riscul de a te îngrăşa mult este unul foarte mare dacă vei continua cu obiceiurile nesănătoase. Chiar dacă te aşteaptă un an foarte încărrcat trebuie să înveţi să te organizezi mai bine şi să nu neglijezi mişcarea fizică.
Bani
Se anunță stabilitate pentru tine în plan financiar anul acesta. Anul Cocoșului de Foc este unul foarte bun pentru investiții majore. Vei dori să-ți cumperi o casă, o mașină sau un teren, dar este extrem de important să nu te lași dus de val. Cântărește cu atenție deciziile pentru că entuziasmul te-ar putea face să alegi greșit.

Oaie/Capră

Dragoste 
Anul Cocoșului de Foc va aduce multe schimbări în viața ta sentimentală. Este posibil să se aprindă flacăra iubirii între tine și un coleg de muncă, un colaborator sau partener de afaceri. Viața ta amoroasă se pare că se împletește strâns cu cea profesională în 2017. Ai șanse să-ți găsești jumătatea numai dacă profiți de oportunitățile care îți ies în cale. Nu te teme să-ți urmezi dorințele, să faci ceea ce simți și să le arăți și celorlalți că ești o persoană care nu se teme să facă primul pas. Pentru nativii care au o relație stabilă, anul 2017 ar putea aduce o căsătorie sau nașterea unui copil.
Sănătate
Trebuie să ai o atitutine optimistă, deoarece acesta este cel mai important lucru care te va ajuta să faci tot ce ţi-ai propus în 2017 şi să ai o sănătate de fier. Chiar dacă situaţiile stresante îţi pot întuneca viaţa din când în când, trebuie să le gestionezi şi să acorzi atenţia cuvenită perioadelor de relaxare. Astfel îţi protejezi sănătatea!
Bani
2017 este un an bun pentru a scăpa de datoriile care te neliniștesc de multă vreme. Va fi o perioadă marcată de câștiguri mai mari, dar cu toate acestea, nu este indicat să faci achiziții importante. Păstrează banii pentru investiții serioase în anii care urmează. În anul Cocoșului de Foc economisirea ar trebui să fie principala ta preocupare din punct de vedere financiar.

Maimuță

Dragoste 
Te așteaptă un an stabil din punct de vedere amoros. Dar asta nu înseamnă că va fi un an plictisitor. 2017 este un an în care trebuie să înveți să asculți. Astfel vei avea capacitatea de a-ți înțelege mai bine partenerul de viață și a-ți îmbunătăți relația. În cazul în care ești singur, învață să-ți exprimi emoțiile, să-ți arăți entuziasmul și lași deoparte atitudinea de persoană rece, căreia îi este indiferent totul.
Sănătate
Te aşteaptă un an încărcat, iar nivelul de stres s-ar putea să îţi cauzeze probleme de sănătate. Totul se rezolvă dacă ai grijă să te relaxezi atunci când trebuie şi să te bucuri împreună cu cei dragi de lucrurile mărunte pe care ţi le dă viaţa. Atitudinea optimistă este cea care te va salva de foarte multe probleme.
Bani
Va trebui ca în Anul Cocoșului de foc să îți canalizezi atenția asupra fondurilor tale astfel încât să nu regreți mai târziu alegerile făcute. Evită cheltuielile masive pentru distracție și plăceri aparent nevinovate. Păstrează mai mult pentru investiții seriose, cu efect pe termen lung.

Cocoș

Dragoste
2017 este anul tău și cu siguranță vei observa asta. Este o oportunitate excelentă pentru tine, astrele lucrând în favoarea ta în Anul Cocoșului de foc. Va trebui să îți exprimi sentimentele și să lași frâu liber emoțiilor pentru ca relația ta amoroasă să ajungă la un nou nivel. Pentru nativii care au o relație fericită anul viitor ar putea să aducă planificarea unei nunți. De asemenea, cei care sunt în cautarea marii iubiri au mai multe șanse de a o găsi în anul 2017.
Sănătate
Energia şi vitalitatea sunt două dintre lucrurile bune care te aşteaptă în 2017, astfel că vei reuşi să faci tot ceea ce ţi-ai propus. Starea de sănătate va fi una foarte bună, atâta vreme cât acorzi atenţia cuvenită sportului şi tehincilor de relaxare.
Bani
Este important pentru tine să acționezi rapid în chestiunile care țin de bani în Anul Cocoșului. Asta nu înseamnă să iei decizii pripite și să cheltuiești fără să stai pe gânduri, ci să profiți imediat de oportunitățile menite să-ți aducă mai mulți bani. Nu refuza colaborări, un nou job sau activități care îți aduc venituri mai mari. Dacă stai prea mult pe gânduri s-ar putea să le ratezi.

Câine

Dragoste
Anul Cocoșului de foc îți va aduce, în sfârșit, mai multă stabilitate în plan sentimental. Dacă în 2016 ai avut probleme în ceea ce privește controlarea emoțiilor tale, în 2017 lucrurile vor intra pe un făgaș normal și te vei putea bucura de mai multă liniște. Comunicarea va fi cheia rezolvării unora dintre problemele care reapar frecvent în relația ta de cuplu. Nu te teme să-i spui persoanei iubite ceea ce smți și ceea ce îți dorești, dar într-o manieră delicată. Nativii care nu și-au găsit încă jumătatea ar trebui să petreacă mai mult timp alături de prieteni, iar șansele de a întâlni persoane interesante vor fi tot mai mari.
Sănătate
Chiar dacă începutului Anului Cocoşului de Foc nu te prinde într-o stare de sănătate foarte bună, trebuie să ştii că nu va dura mult până când îşi vei recăpăta toate forţele. Abia apoi anul 2017 te întâmpină cu energie şi vei reuşi să gestionezi cu mult tact situaţiile stresante, astfel încât să nu-ţi afectezi sănătatea. Dacă este cazul, acesta este şi cel mai bun moment să te apuci de dietă, deoarece vei obţine rezultate.
Bani
În plan financiar, Anul Cocoșului de foc îți va aduce mai multă stabilitate, comparativ cu anii trecuți. Este o idee foarte bună să încerci să economisești începând din primele luni ale anului, mai ales că există riscul să te confrunți cu o cheltuială neprevăzută în acest an. Dar nu trebuie să te îngrijorezi. POate fi vorba de o oportunitate, precum achiziționarea unui bun semnificativ.

Mistreț

Dragoste
Anul Cocoșului de foc va fi unul foarte important pentru tine din punct de vedere sentimental. Va fi necesar să-ți analizezi cu grijă emoțiile, sentimentele și dorințele pentru a descoperi încotro te îndrepți și cum anume vrei să arate viața ta. Este o ocazie bună să vorbești cu partenerul de viață despre schimbările pe care simți nevoia să le faceți. Dacă ești singur, fii mai deschis cu cei din jur, comunică mai mult, iar șansele tale de a-ți găsi jumătatea vor crește.
Sănătate
Energie va fi la cote maxime anul acesta, până şi în cazul persoanelor vârstnice. Însă, trebuie să acorzi mare atenţie alimentaţiei care te poate ajuta să ai grijă de sănătatea ta, evitând să faci exces de dulciuri şi grăsimi. De asemenea, trebuie să faci mai mult sport ca să nu te confrunţi cu diverse dureri.
Bani
În anul Cocoșului de foc va trebui să investești mai mult în propria ta sănătate și stare de bine. Acordă mai multă atenție alimentelor pe care le consumi și alege-le pe cele care îți aduc beneficii, chiar dacă sunt mai costisitoare. Vei descoperi că este tot o formă de a economisi, pentru că eviți neplăcerile cauzate de o stare de sănătate precară și o imunitate scăzută. Un abonament la sala de fitness ar trebui, de asemenea, să se afle pe lista ta de cheltuieli în 2017.