Horoscop chinezesc 2013: Anul Şarpelui de Apă. Citeşte previziunile pentru zodia ta

Conform zodiacului chinezesc, anul 2013 este Anul Şarpelui de Apã, care începe duminicã 10 februarie 2013 şi se încheie joi 30 ianuarie 2014.

Şarpele este al şaselea semn al zodiacului chinezesc. Nativul este enigmatic, intuitiv, introspectiv, rafinat şi calm. Înţelepciunea anticã chinezã spune cã un şarpe în casã este un semn bun, pentru cã înseamnã cã familia ta nu va muri de foame.



Persoanele nãscute în Anul Şarpelui sunt pasionale, dar şi vicleane, destul de inteligente şi înţelepte. Nativii Şarpe sunt excelenţi mediatori şi buni afacerişti. De aceea, ar trebui sã aveţi noroc dacã v-aţi nãscut în Anul Şarpelui.


Celebritãţi nãscute în anul Şarpelui: Dick Cheney, Bob Dylan, John F. Kennedy, James Joyce, Pablo Picasso, Martha Stewart, Kanye West, Oprah Winfrey.

Şobolan

Pentru nativii Şobololan, anul Şarpelui ar trebui sã fie unul foarte bun pentru o dezvoltare financiarã și profesionalã. În viaţa sentimentalã, pot obţine multe dacã vor cãuta calitatea la persoanele pe care le vor cunoaşte, iar sentimentele vor fi puternice în cele mai multe situaţii.
Nativii Şobolan vor avea parte de un an 2013 special. Conform Zodiacului Chinezesc, este favorizat sectorul carierei. Anul 2013 vã va aduce aprecierea eforturilor depuse şi a calitãţii muncii. În general, va fi un an norocos. Veţi avea posibilitatea sã vã dezvoltaţi abilitãţile şi talentele native, dar şi sã le aplicaţi în direcţii profesionale noi. Totuşi, latura financiarã nu va fi pe deplin aşa cum îşi doresc nativii Şobolan. Încasãrile nu vor fi spectaculoase, ceea ce v-ar putea cauza unele probleme cu achiziţiile. Este bine sã nu mai faceţi greşelile trecutului, pentru a nu vã îngreuna prezentul.
Personalitatea nativilor Şobolan este extrem de atractivã şi, din acest motiv, veţi avea tendinţa sã vã implicaţi rapid în relaţii amoroase. Însã, în acest an, timpul acordat vieţii sentimentale nu va fi suficient de bogat, ceea ce vã va afecta direct, fãrã sã faceţi prea mare caz din asta.
De asemenea, în anul Şarpelui, nativii Şobolan vor avea disconfort generat de starea de sãnãtate. Puneţi accent pe odihnã, iar organismul vostru va suporta mai uşor eventualele afecţiuni. Cel mai bine vã veţi simţi în confortul cãminului, în confortul familiei. Casã pãrinteascã vã atrage mai mult ca oricând. Imunitatea organismului poate sã vã joace feste.
În general, Şobolanul se va simţi confortabil în anul 2013, anul Şarpelui de Apã, conform Zodiacului Chinezesc. Tot ceea ce le trebuie acestor nativi este o atitudine pozitivã faţã de viaţã.

Bivol

Anul 2013, conform Zodiacului chinezesc, nu va fi un an foarte uşor, pentru nativii Bivol si asta pentru cã iniţiativele sau proiectele lor vor fi întâmpinate cu reticenţã sau vor fi ocolite. Pentru a depãşi situaţiile dificile, ar trebui sã învãţaţi sã vã adaptaţi rapid circumstanţelor de moment. În acest fel, progresul este garantat în acest an.
Pentru nativii Bivol, nivelul de adrenalinã şi de risc va fi mai ridicat în 2013. În plus, trebuie sã aveţi grijã sã nu vã lãsaţi pradã mâniei. N-ar fi rãu sã împrumutaţi mãcar puţin din gentileţea Şarpelui. Problemele de conştiinţã s-ar putea sã vã facã sã vã simţiţi tulburaţi, mai tot timpul anului.
Bivolii sunt, în general, recunoscuţi pentru puterea lor imensã de muncã. Paşii lor se opresc abia dupã ce terminã treaba începutã. Şi în acest an, nativii vor arãta creativitate şi îşi vor demonstra calitatea de a alege tot felul de soluţii potrivite pentru a-şi finaliza sarcinile. Atenţie, însã, la cheltuieli, pe care va trebui sã le ţineţi sub control, ca regulã generalã a zodiacului chinezesc din acest an.
În ceea ce priveşte latura sentimentalã, Bivolii se vor comporta conform calitãţilor general valabile ale acestui animal. Ceva mai puţinã feminitate la native şi o greutate în arta socializãrii, rezultatã din exprimarea instinctelor brute, la nativi. Aceste lucruri pot însemna cã anul 2013 va fi ceva mai neprietenos în ceea ce priveşte amorul spontan. De aceea, zodiacul chinezesc îi sfãtuieşte pe nativii Bivol sã caute provocarea, aventura, lupta, timp în care sã facã eforturile necesare pentru a obţine ceea ce îşi doresc.
Veţi beneficia de o sãnãtate stabilã, cu un sistem imunitar solid şi un corp puternic, iar acest lucru vã va ţine departe de bolile grele. Încãpãţânarea va fi mereu prezentã şu cu greu veţi accepta greşelile.
În general, conform Zodiacului chinezesc, anul 2013 va însemna o evoluţie deloc spectaculoasã şi un noroc la limitã. Totul ar trebui sã fie în regulã cu nativii Bivol, mai puţin partea financiarã, unde vã veţi juca norocul.

Tigru

Conform Zodiacului chinezesc 2013, nativii Tigru vor fi departe de raiul cãutat. Într-adevãr, anul Şarpelui de Apã nu va fi foarte generos nici în plan financiar, nici sentimental şi nici profesional. Aceasta nu înseamnã cã va fi dezastru.
Şi asta pentru cã, sub semnul Şarpelui, nativii Tigru sunt bincuvântaţi cu noroc, cele douã animale fiind complementare. Având în vedere faptul cã unele lucruri nu vã vor fi favorabile, trebuie sã vã înarmaţi cu multã rãbdare. Norocul îşi va face simţitã prezenţa în sectorul carierei. Nativii Tigru vor fi apreciaţi corect de superiori, pentru tot ceea ce vor face. Ceea ce vã va aduce necazuri va fi stresul, de care nu veţi putea scãpa, în anumite momente.
Atenţie la cheltuieli şi investiţii, în acest an, pentru cã nu se prevãd lucruri liniştitoare. Nativii care au afaceri trebuie, în special, sã aibã grijã şi sã-şi supravegheze partenerii sau asociaţii. O lipsã de concentrare vã poate aduce în deficit.
În schimb, zodiacul chinezesc pe 2013 vã relevã o viaţã sentimentalã plinã şi frumoasã. Oamenii se pot îndrãgosti foarte uşor de un Tigru. Pentru nativii cãsãtoriţi, anul acesta vã va aduce câteva momente memorabile.
Atenţie, însã, la organismul vostru, pentru cã nu veţi fi feriţi de afecţiuni, ceea ce vã va crea un disconfort greu de înlãturat. Mâncatul sãnãtos va fi un bun aliat.
În general, Zodiacul chinezesc pe 2013 nu vã promite spectacol, ci muncã pentru a gãsi norocul, care este şi el undeva în calea Tigrilor.

Iepure

Din punctul de vedere al Zodiacului chinezesc, anul Şarpelui de Apã va destul de complex, pentru nativii Iepure. Aceştia vor da dovadã de mai mult rafinament şi vor fi mai tãcuţi ca altãdatã.
Anul 2013 va fi un an mulţumitor. Poate doar o singurã lunã, din cele douãsprezece, va fi mai greu de trecut. Nativii Iepure vor avea se suportat, în unele perioade, momente extrem de palpitante, de aceea pregãtiţi-vã sã fiţi puternici. Sunt de aşteptat cãlãtorii, inclusiv peste hotare.
Grija pentru buzunarul propriu trebuie sã v-o manifestaţi întregul an, cãci nu vor fi evoluţii pozitive, spectaculoase. Cu toate acestea, munca intensã vã va ţine pe linia de plutire şi vã va aduce unele mici satisfacţii materiale. Implicarea în tot felul de diferenduri, cu care, de fapt, nu aveţi nimic în comun, va însemna un puternic regres şi o plafonare. Atenţie la tentaţiile care vor apãrea, atunci când veţi fi martorii unor cereri de a bãga bani în scheme financiare neverificate. Impostorii vã vor da târcoale, aşa cã evitaţi sã vã implicaţi. Este indicat sã nu puneţi mare preţ pe bani, pe latura materialã, în general, pentru cã, anul acesta, vã pot aduce necazuri.
Nici în dragoste nu veţi feriţi de ape tulburi. Totul va porni de la certuri, cãrora nu veţi şti sã le puneţi punct, atunci când trebuie. Totuşi, nativii Iepure care nu au pe nimeni vor avea partea lor de succes. Sufletul pereche li se poate arãta într-un mod spectaculos.
Cãutaţi mereu curãţenia, liniştea şi bucuria simplã, iar organismul vostru va reacţiona bine. Sunt de aşteptat şi unele probleme de sãnãtate, chiar dacã nu vã va fi pusã la încercare fragilitatea.
În general, lozul norocos nu va ajunge în curtea nativilor Iepure, anul acesta. Nu uitaţi, însã, cu multã muncã şi transpiraţie, se poate schimba totul.

Dragon

Nativilor Dragon, anul Şarpelui de Apã le rezervã o ambianţã plãcutã, plinã de activitate, în special la muncã. Succesul este prezent în acest an. Apar multe oportunitãţi, ceea ce va impulsiona schimbãrile şi îmbunãtãţirile în diverse domenii. O nouã perspectivã este la îndemâna acestor nativi.
Anul 2013, pare a fi ca o cãlãtorie într-un roller-coaster, conform Zodiacului chinezesc. Suişurile şi coborâşurile ce vã aşteaptã ar putea fi cam obositoare, pentru nativii Dragon. Anul, însã, va fi favorabil carierei. Este indicat sã profitaţi de absolut orice oportunitate ce vi se oferã în aceastã perioadã şi veţi obţine ce e mai bun. Munca susţinutã vã va aduce recunoaştere, iar succesul nu se va lãsa aşteptat.
Financiar, totul ar trebui sã fie pe plus. Însã, încasãrile vor avea un drum lung şi anevoios. De aceea, este bine sã nu fiţi mânã largã, chiar dacã banii trebuie sã intre. Evitaţi jocurile de noroc şi pariurile, cãci nu de aici va veni câştig.
În dragoste, nativii Dragon vor experimenta suficient de multe momente de calitate, alãturi de jumãtatea lor. Însã, un sentiment de singurãtate nu vã va da pace, oricât de ocupaţi veţi fi.
Sãnãtatea va fi protejatã, unele boli având şanse de vindecare. Dar, rãmâneţi conştienţi de ameninţarea ce vine de la câteva afecţiuni comune, care pot sã vã afecteze şi familia.
Una peste alta, anul Şarpelui de Apã va fi, pentru Dragoni, un an bun, profitabil şi în care ar trebui sã puneţi deoparte bani albi, pentru zile negre.

Şarpe

Nativii Şarpe vor beneficia, în chiar Anul Şarpelui de Apã, de un mai pronunţat simţ al afacerilor. Capacitatea lor analiticã şi determinarea vor fi de nezdruncinat. Acest lucru îi poate transforma pe aceşti nativi în afacerişti de forţã, cu profit bunişor.
Aşa cum este de aşteptat, anul acesta va rãmâne în sufletul nativilor Şarpe pentru mult timp. Vor fi cei mai norocoşi, dintre toate zodiile chinezeşti. Însã, pânã la urmã, se va dovedi cã şi regele este om. Acest lucru înseamnã cã nu veţi fi feriţi de problemele care se ţin de coada voastrã din anii trecuţi.
Pentru tot ceea ce veţi face, veţi primi aprecierea cuvenitã, mai ales dacã reuşiţi sã scoateţi la ivealã talentele ascunse. Dacã anul trecut totul a fost tumultuos, anul 2013 ar trebui sã vã aducã stabilitate. Anul Şarpelui va fi un an bun pentru carierã. O mãrire de salariu este şi ea vizibilã.
Certurile trebuie evitate, pentru cã nu vor avea alt rezultat decât pãtarea reputaţiei voastre. Mai ales cã nativii Şarpe pot câştiga bani frumoşi în anul lor, sub o stea extrem de norocoasã. Însã, aceasta nu va strãluci dacã vã veţi lãsa pe tânjalã, dacã nu veţi continua cu eforturile personale.
Viaţa sentimentalã nu vã va aduce "artificii", anul acesta. Compatibili cu voi sunt, în 2013, nativii Cocoş şi Bivol. Conform zodiacului chinezesc, recomandarea este sã vã pãstraţi calmul cu orice preţ şi sã aveţi capul pe umeri, pentru a obţinea liniştea doritã în dragoste şi în întreaga voastrã evoluţie.
Va trebui sã aveţi multã grijã de propria sãnãtate, pentru cã este de aşteptat sã aveţi un nivel de energie mai scãzut şi sã nu vã simţiţi confortabil de fiecare datã. În unele momente, nativii Şarpe vor simţi apãsarea singurãtãţii. Mai degrabã decât problemele fizice, anul acest psihicul poate fi cel care sã sufere.
În general, Zodiacul chinezesc vã prevede un an cu rezultate promiţãtoare. Chiar dacã câştigurile pot fi serioase, cheltuielile nagândite trebuie ţinute sub control şi cãutaţi sã economisiţi. Nativii Şarpe singuri pot întâlni acum marea dragoste.

Cal

Anul Şarpelui de Apã îi va pune pe nativii Cal în faţa uneia dintre cele mai importante rãscruci existenţiale. Vor avea de fãcut alegeri importante, pe lângã multitudinea de oferte şi oportunitãţi care le vor fi prezentate.
Conform Zodiacului chinezesc, nici anul acesta nu vor lipsi suişurile şi coborâşurile. Însã, acestea nu vor avea darul de a le da viaţa peste cap, nativilor Cal. Anul va fi împãrţit aproape egal între avenimente favorabile şi nefavorabile. Sectorul carierei este cel care va aduna cele mai multe stele negative şi va aduce probleme. Pot fi de naturã financiarã, o datã ce necazurile din anul anterior nu se vor termina. Totuşi, nu se prevede a fi un întreg an cu ghinion, pe aceastã laturã, însã nativii Cal vor fi serios afectaţi.
Dar, unde nu este noroc la bani, apare norocul în dragoste. Lucru care îi poate consola pe mulţi dintre aceşti nativi. Cu toate acestea, mariajele nu vor fi favorizate. Şi nici relaţiile de lungã duratã, care au toate şansele sã se împotmoleascã. Aşadar, distraţi-vã! Dacã veţi cãuta compatibilitate, în anul Şarpelui de Apã, veţi gãsi la Caprã şi Dragon. Atenţie, însã, la relaţia pe care o aveţi în prezent, pentru cã pot apãrea ameninţãri din partea unei a treia persoane.
O foarte mare atenţie trebuie sã acordaţi sãnãtãţii, steaua care vã protejeazã fiind foarte slabã, în acest an. Un somn bun va fi mereu un bun ajutor pentru a vã susţine sãnãtatea.
În general, anul Şarpelui de Apã nu este un an cu noroc pentru nativii Cal, dar voinţa lor poate sã treacã peste multe bariere.

Capră

Anul Şarpelui de Apã îi pune pe nativii Caprã, conform Zodiacului chinezesc, într-o expectativã prelungitã, în ceea ce priveşte latura profesionalã. Vor fi nişte observatori feroci şi puţine lucruri le vor scãpa. Dacã animalul care reprezintã zodia nu are o imaginaţie debordantã, nativii Caprã vor da dovadã, în 2013, cã au mintea deschisã, gata sã-şi depãşeascã adversarii în momentul în care miros "o afacere bunã", o oportunitate.
Nativii Caprã vor dovedi o sensibilitate deosebitã, în tot acest an. Faptele lor bune vor primi apreciere, mai mult ca niciodatã. În 2013, abilitãţile voastre de a trãi confortabil, talentele şi creativitatea vor ieşi la suprafaţã. Sunteţi, mai mereu, gata sã faceţi lucruri neobişnuite, cum ar spiritism, cãlãtorii în locuri aproape inaccesibile sau misterioase etc.
În ceea ce priveşte cariera, în anul Şarpelui de Apã, veţi avea ceva bariere de depãşit. Va trebui, înainte de toate, sã munciţi din greu ca sã vã menţineţi în atenţia şefilor. Poziţia voastrã va fi mai mereu ameninţatã, iar totul se poate transforma într-o luptã. Cariera şi banii merg mânã în mânã, aşa cã nu trebuie sã vã aşteptaţi sã vã îmbogãţiţi, în acest an 2013. Doar o carierã sãnãtoasã, va însemna şi bogãţie.
Anul Şarpelui nu este anul vostru cu noroc la bani, aşa cã, mai bine, coaseţi-vã buzunarele. Evitaţi sã investiţi, evitaţi sã plecaţi în deplasãri care nu vã aduc folos. Ciocnirile cu concurenţa sau cu rivalii direcţi pot aduce, de asemenea, un stres de nedorit.
Pentru nativii care cãutã compatibilitate, în acest an al Şarpelui de Apã o pot gãsi la Iepure si Cal.
Pare ca anul acesta, 2013, este unul foarte dificil pentru nativii Caprã, însã nu vã speriaţi, pentru cã timpul nu stã în loc, iar voi aveţi rãbdare, pe care o veţi folosi din plin.

Maimuţă

Nativii Maimuţã se vor bucura, în anul Şarpelui de Apã, conform Zodiacului chinezesc, de multe recompense. Vor vedea şi ziua în care vor cunoaşte gustul succesului unui proiect important pe care îl vor finaliza. Nativii vor cãuta mreu provocãrile, chiar şi acolo unde este vizibil riscul.
Aşadar, anul Şarpelui 2013 va fi un an plin, pentru nativii Maimuţã. Veţi fi ocupaţi aproape tot timpul, iar aceasta este foarte bine pentru voi. Norocul îşi va întinde aripa şi peste acest an, dupã ce a fost strârnit de voi în anul anterior. O zonã în care nu vã veţi simţi prea confortabil, în acest an, este cea a comunicãrii, a socializãrii cu cei de lângã voi. În orice caz, apropiaţii vã vor întinde mâna, în momentele în care veţi avea nevoie de ajutor.
Latura financiarã este bunã pentru voi, în 2013. Însã, nu trebuie sã uitaţi sã faceţi eforturi constante, pentru cã banii nu intrã niciodatã singuri în conturile voastre. În plus, multţi ochi neprietenoşi sunt aţintiţi asupra bunurilor voastre.
Şi viaţa amoroasã vã va aduce satisfacţii. Familia va avea un rol imprtant în crearea stãrii de bine. Pentru unii nativi Maimuţã, aceastã fericire poate fi completatã cu apariţia unui copil. Cel mai bine vã veţi înţelege, în anul Şarpelui de Apã, cu Dragonul şi cu Şobolanul.
Fiţi mereu cu ochii în patru, cãci accidentele pot aduce, pe lângã deteriorarea stãrii de sãnãtate, şi o mare pierdere de bani. Sãnãtatea vã poate crea un mare disconfort anul acesta. De altfel aceasta pare a fi marea îngrijorare a nativilor Maimuţã, în anul Şarpelui de Apã.

Cocoş

Anul Şarpelui de Apã va fi unul benefic, pentru nativii Cocoş. Vor fi beneficiarii mai multor oportunitãţi care le vor permite sã schimbe cursul evenimentelor în favoarea lor. Acest lucru va avea un impact semnificativ asupra calitãţii vieţii.
Însã, nativii Cocoş nu trebuie sã se bazeze pe noroc, în 2013, conform Zodiacului chinezesc. Succesul va veni, însã numai în urma unei munci intense. De asemenea, anul acesta va veni cu câteva lecţii extrem de utile, pe care Cocoşii le vor învãţa.
Zona carierei va suferi câteva turbulenţe, sub influenţa unei stele nefavorabile, ceea ce  v-ar putea da peste cap unele planuri. De asemena, este de aşteptat ca, în unele situaţii, sã sufere şi raţionamentul vostru. Nu vor fi probleme sã vã urmaţi calea. Mai ales cã şi cu banii veţi sta binişor, conform Zodiacului chinezesc. Dacã veţi primi promovarea mult visatã, atunci puteţi spune ca sunteţi binecuvântaţi. Banii pot veni din toate direcţiile, iar oportunitãţile sunt extrem de mari. O viaţã mult mai bunã se prefigureazã, o datã cu anul Şarpelui.
Şi steaua dragostei strãluceşte asupra nativilor Cocoş, în 2013. Starea emoţionalã va fi destul de instabilã, chiar subţire în multe momente, ceea ce vã va face vulnerabili. Însã, imediat ce veţi întâlni o persoanã de sex opus, care vã place, vã veţi simţi extrem de confortabil lângã ea. Nativii Cocoş vor gãsi potrivire, în 2013, cu Bivolul şi Dragonul.
Influenţele uşor negative, în sectorul sãnãtãţii, vor face ca anul sã treacã greu. Mare atenţie la lovituri şi tãieturi. Manipulaţi cu grija ustensilele de orice fel.
În general, anul Şarpelui de Apã va fi plãcut pentru nativii Cocoş, chiar dacã este recomandat sã staţi mai tot timpul în alertã.

Câine

În anul Şarpelui de Apã, nativii Câine nu vor fi zgârciţi cu eforturile, ba chiar se poate spune cã vor ajunge sã fie îngropaţi în muncã. Conform Zodiacului chinezesc, anul acesta va fi extrem de laborios, iar taoatã aceastã energie consumatã va avea, într-un final, un profit palpabil.
Dacã, în general, nativii Câine sunt nişte persoane agere, anul acesta vor fi şi mai şi! Vor şti cum sã menţinã un echilibru perfect între viaţa persoanlã şi cea profesionalã.  Loialitatea voastrã este recunoscutã, iar acum în anul Şarpelui, instinctele voastre vor fi la un nivel şi mai ridicat. Persoanele din jurul vostru vor realiza, foarte repde, cât de simpatici sunteţi, iar acet lucru vã va aduce notorietate.
Însã, mare atenţie la persoanele din instituţiile publice, acolo nu ţine drãgãlãşenia! Influenţele nu sunt bune pentru aceste relaţii, iar certurile ce pot apãrea vã vor face viaţa urâtã. Norocul vine, însã, pe partea financiarã, exceptând lunile de varã. În orice caz, munca susţinutã poate schimba totul. Sfatul este sã vã folosiţi din plin de toate avantajele pe care le aveţi la un moment dat.
Nativii Câine pot avea un an 2013 plin de momente romantice, de experienţe amoroase plãcute. În special nativii care au deja pe cineva pot petrece clipe de neuitat alãturi de jumãtatea lor. Nici cei singuri nu sunt dezavantajaţi, probabilitatea ca sufletul pereche sã se iveascã în acest an fiind ridicatã.
Nativii Câine trebuie sã înţeleagã, însã, cã dragostea şi loialitatea nu sunt singurele componente care fac ca o relaţie de dragoste sã meargã. Nu sunt ameninţãri semnificative în domeniul sãnãtãţii, dar nu stricã sã evitaţi orice deranj, pentru a nu va afecta starea de bine.
Anul Şarpelui de Apã va fi un an bun pentru nativii Câine, care nu trebuie sã exagereze în niciun domeniu.

Porc

Pentru nativii Porc, Anul Şarpelui de Apã va fi propice pentru alianţe de tot felul. Conform Zodiacului chinezesc, anul 2013 vine cu suficiente oportunitãţi pentru a vã fi susţinute activitãţile. Va fi anul în care veţi avea de luptat, în plan profesional, iar acest lucru vã va conduce cãtre unele succese strãlucite.
Pentru cã nativii Porc vor avea nevoie de multã energie, sunt sfãtuiţi sã stea cât pot de mult pe lângã casã şi familie. Altfel, orice acumulare se poate risipi în contact cu civilizaţia. Nu ar trebui sã rataţi ocazia de a pleca într-o excursie împreunã cu cei dragi. Alãturi de ei puteţi pleca oriunde.
Anul Şarpelui de Apã va fi unul foarte norocos pentru nativii Porc. Vã veţi bucura de plãcerile vieţii, cu atât mai mult cu cât aţi avut, un an înainte, momente destul de grele. Anul 2013 poate sã vã aducã tot ceea ce vã doriţi. Cel mai frumos lucru pe care îl puteţi face este sã împãrţiţi fericirea cu cei apropiaţi. Relaţiile dintre voi se vor consolida puternic.
La serviciu veţi fi deseori solicitaţi sã lucraţi suplimentar, însã nu aşteptaţi bani în plus. Trebuie sã fiţi concentraţi în orice moment. Veniturile nu vor fi spectaculoase, ba din contrã, în unele momente, influenţele negative îşi vor face simţitã prezenţa.
Beneficiind de o personalitate extrem de plãcutã, nativii Porc vor avea o viaţã sentimentalã liniarã. Cu toate acestea, se va dovedi o încercare foarte grea pentru voi sã menţineţi pe linia de plutire o anumitã relaţie. Lucrurile vor rãmâne sub control, dacã veţi depune eforturi intense.
Unele afecţiuni minore vã vor deranja şi anul acesta, dar dacã aveţi grijã de ele la timp, totul va fi bine.
Norocul nativilor Porc în anul Şarpelui de Apã este o chestiune...de noroc, nefiind influenţat direct de vreo stea, aşa cã va trebui sã ţineţi cont cã destinul este doar în mâinile voastre.