Horoscop: Cât de mult îţi iubeşti ţara, în funcţie de zodie

Pe 1 Decembrie ne gândim la ţara noastră poate mai mult ca oricând. Iar pentru că zodiile ne influenţează felul în care gândim şi cât de patrioţi suntem, descoperă cât de mult îţi iubeşti ţara, în funcţie de zodie:

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)


Săgetătorul este cea mai "plimbăreaţă" zodie. Nativii acestei zodii pot pleca fără prea multe regrete din ţara în care s-au născut, dar oriunde merg păstrează în suflete dragostea pentru locul natal. Cu toate acestea, ajung să se ataşeze foarte tare şi de ţara "adoptivă". Prin urmare, sunt patrioţi oriunde s-ar afla.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)


Nativii din capricorn sunt întotdeauna cu picioarele pe pământ şi îşi privesc ţara cu obiectivism. Chiar dacă o iubesc, nu îşi arată sentimentele, preferând să fie moderaţi în declaraţii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorii sunt adepţii schimbării şi pentru că văd întotdeauna ce nu merge, sunt revoltaţi şi se implică în tot felul de cauze. Participă la evenimente dedicate ţării sau chiar iniţiază ei înşişi tot felul de campanii. Fac toate astea pentru că îşi iubesc ţara şi vor să o schimbe în bine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)


Nativii din peşti nu sunt foarte implicaţi în problemele ţării. Le au pe ale lor, cu care se luptă să se rezolve şi nu vor să-şi bată capul şi cu altele. Dragostea pentru ţară este pentru ei ceva abstract. Chiar dacă sunt firi emoţionale, nu se ataşează prea tare de noţiunea de ţară.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Berbecii sunt firi vulcanice şi ori sunt complet revoltaţi împotriva tuturor lucrurilor care nu merg, fie sunt extrem de porniţi împotriva celor care nu-şi respectă ţara. Pentru ei nu există cale de mijloc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Nativii din taur nu sunt patrioţi înfocaţi şi preferă să rămână în pătrăţelul lor, fără să se implice adesea în dipute pe această temă. Confortul lor personal este cel mai important şi nu vor să-l tulbure cu astfel de preocupări.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Gemenii sunt foarte ataşaţi de zona din care provin, pentru ca apoi să-şi extindă treptat afecţiunea faţă de întreaga ţară. Şi pentru că vorbesc mult şi se aprind în discuţii, fac adesea declaraţii de patriotism exagerate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Racii îşi consideră ţara "acasă", iar pentru ei acasă este mult mai important decât pentru ceilalţi nativi ai zodiacului. În special racii care călătoresc mult au această revelaţie şi descoperă că se simt înstrăinaţi şi complet singuri când nu sunt în ţară. De aceea, devin adesea foarte sentimentali când vine vorba de propria ţară.

Leu(22 iulie - 22 august)


Dacă unii nativi din leu sunt complet indiferenţi faţă de noţiunea de patriotism, alţii îşi iubesc cu adevărat ţara şi chiar se implică în diverse chestiuni sociale. Ei trebuie neapărat să-şi manifeste într-un anumit mod dragostea pentru ţară şi adesea ajung să fie recunoscuţi pentru asta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Nativii din fecioară sunt cei mai patrioţi reprezentanţi ai zodiacului. Cei mai mulţi sunt pasionaţi de istorie şi se mândresc cu diverse personalităţi cu care chiar se identifică. Sunt foarte critici la adresa celor care păr să nu respecte istoria, simbolurile ţării sau chiar unele tradiţii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Pentru că sunt firi corecte, pentru care dreptatea este esenţială, balanţele văd întotdeauna şi binele şi răul. Îşi iubesc ţara, dar nu exagerează cu declaraţii măreţe.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Nativii din scorpion sunt naţionalişti înfocaţi. Adoră să-şi arate dragostea pentru ţară şi adesea o fac în cele mai originale moduri. Sunt atraşi de politică şi se înscriu în diverse partide tocmai pentru a avea ocazi să-şi manifeste cumva patriotismul.