Horoscop: Care este scopul tău în viaţă? Nodul Nord îţi arată destinul

Elementele astrale care ilustrează legătura între viaţa anterioară şi cea actuală sunt Nodurile Lunare - Nodul Nord şi Nodul Sud. Acestea îţi spun cum ai trăit în viaţa trecută, ce greşeli ai făcut şi cum le poţi repara în prezent.

Îţi arată scopul pe care îl ai în această viaţă, destinul şi menirea ta, dar şi ce poţi face pentru a te simţi împlinită.

Click aici pentru a afla în ce semn  se afla Nodul Nord în momentul naşterii tale.

 

Sursă: "Nodurile Lunare" - Rodica Purniche

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Din vieţile anterioare, nativii cu Nodul Nord în Berbec vin cu energia de a-i ajuta pe alţii, de a le susţine ideile, de a pune în aplicare şi de a le duce la capăt proiectele, pentru că aşa înţeleg ei „energia de a finaliza”. Totuşi, în această încarnare, sarcina lor este să înceapă lucrurile. Ei trebuie să iniţieze, lăsându-iapoi pe ceilalţi să finalizeze. Acesta este un mod de a învăţa să-i aprecieze peceilalţi fără să se subaprecieze pe ei înşişi. Dacă aceştia nu li se alătură, atuncipot să-şi asume şi responsabilitatea sfârşitului.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Aceşti nativi trebuie să înveţe să se bucure şi atunci când dăruiesc şi atunci când primesc, indiferent că este vorba despre afecţiune, complimente, bani sau obiecte materiale, dezvoltându-şi un puternic simţ al valorilor personale, bazat pe propriile lor trebuinţe.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nativii cu Nodul Nord în Gemeni trebuie să-şi dezvolte aptitudinile de comunicare latente, să-şi cultive intelectul în loc de a fi sclavul lui, să împărtăşească altora cunoştinţele în aşa fel încât ei să înveţe o dată cu ceilalţi, devenind artişti ai argumentării sau studenţi eterni.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Aceşti nativi trebuie să înveţe să considere chestiunile lor emoţionale ca pe nişte căi prin care îşi pot amplifica stima faţă de propria persoană, adaptându-şi dorinţele la aceste chestiuni. De asemenea, e bine să se relaxeze din punct de vedere afectiv, anume pentru a evita o criză de nervi sau un ulcer. Dacă au conştientizat că părinţii sunt cauza blocajelor pe care le au, e bine să-i ierte în loc să-i blameze pentru suferinţele provocate.

Leu (22 iulie - 22 august)

Acest nativ trebuie să-şi împlinească visele într-un mod practic, bucurându-se de timpul său liber într-un mod activ, tangibil, exploatându-şi capacitatea de a dărui altora plăcere şi examinându-şi sentimentele şi ideile pe care le are faţă de copii, faţă de creşterea lor şi faţă de procreaţie. Să evite să folosească interesele prioritare de grup drept scuză pentru neglijarea scopurilor personale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativul trebuie să înveţe să descopere plăcerea în a-i ajuta pe ceilalţi. Să-şi organizeze şi să-şi disciplineze mintea. Să accepte aprecierile. Să fie dispuşi să lucreze pentru alţii şi să-şi găsească scopuri practice.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Să-şi stabilizeze relaţiile, înţelegând relaţia dintre a da şi a primi. Să înveţe să facă diferenţa dintre a avea grijă de cineva şi a ţine pe cineva sub control, lăsându-le celorlalţi libertatea de a-şi decide relaţia cu el. Nu în ultimul rând, să-şi controleze nevoia de ceilalţi şi să aibă mai multă grijă de el însuşi.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul trebuie să-şi dezvolte autocontrolul şi autodisciplina, să aprecieze corect viaţa, să reducă importanţa acordată obiectelor şi să se concentreze mai mult asupra relaţiilor. Este bine să elimine din viaţa lui oamenii, obiectele şi atitudinile lipsite de valoare, evitând totodată să-şi mai facă griji în legătură cu lipsa de apreciere şi fiind dispus să muncească de dragul muncii, nu de dragul prestigiului.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul cu Nodul Nord în Săgetător trebuie să-şi lărgească orizontul de cunoaştere urmând cursuri. Să citească despre subiect controversate şi să formuleze opinii. Să călătorească şi să fie selectivi faţă de oameni; să evite bârfele, oamenii extravaganţi, căutătorii de situaţii de criză. Să folosească o parte din timpul afectat activităţilor de rutină şi pentru a experimenta lucruri noi.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Nativul trebuie să facă paşi prudenţi în direcţia carierei, a onorurilor sau a recunoaşterii pe care o doreşte, examinându-şi cu onestitate trebuinţele şi responsabilităţile pentru a le armoniza. El trebuie să aibă curajul de a acţiona aşa cum doreşte. Trebuie să se elibereze din capcanele responsabilităţilor familiale, nu evitându-le, ci privindu-le ca fiind absolut fireşti.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

E bine ca nativul să dăruiască fără a cere sau aştepta vreodată ceva în schimb. Să-şi canalizeze imaginaţia către activităţi de grup benefice, către muncă pentru susţinerea reformelor etc., manifestându-şi curajul de a avea propriile convingeri.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nativul cu Nodul Nord în Peşti trebuie să înveţe să se relaxeze, să-şi tempereze tendinţele analitice dezvoltându-şi compasiunea faţă de propria fiinţă şi faţă de ceilalţi. Pe de altă parte, e bine să-i judece pe oameni după utilitatea lor în această viaţă şi să-şi ia în seamă priorităţile.