10 vedete născute în zodia Leu

E sezonul Leului, aşadar să îl celebrăm aşa cum se cuvine!

Leul este, evident, şi regele zodiacului. Leu este oricine născut între 23 iulie şi 22 august. Deci, dacă ziua ta de naştere este în această perioadă, la mulţi ani!

Leul este un semn zodiacal puternic şi interesant. Datorită caracteristicilor generale, această zodie este perfectă pentru celebritate. Nu este surprinzător faptul că atât de multe vedete s-au născut sub acest semn, având în vedere că Leii iubesc lumina reflectoarelor.

Oamenii sunt atraşi de ei în acelaşi mod în care publicul este atras de celebrităţile şi personajele notabile din istorie.

Leii sunt, de asemenea, lideri înnăscuţi, iar celebrităţile de pe această listă sunt nu numai conducători în domeniul politic, ci şi figuri publice care au condus în domeniile lor. O altă trăsătură a Leului este creativitatea, de aceea majoritatea persoanelor celebre enumerate aici sunt artişti ai muzicii, filmului şi televiziunii.
Oricine poate observa că s-au născut cu acest har, care trebuia împărtăşit întregii lumi!

Iată ce personalităţi uimitoare s-au născut în zodia ta şi descoperă ce calităţi împărtăşeşti cu acestea!

 

Sursă foto: hepta/depositphotos

1. Meghan Markle

Actriţa americană a trăit visul multor femei tinere când s-a căsătorit cu prinţul Harry şi a devenit o prinţesă reală. Cu siguranţă, caracteristicile zodiei sale a ajutat-o mult în parcursul ei!

2. Barack Obama

Barack Obama a fost cel de-al 44-lea președinte al Statelor Unite, iar ziua lui de naștere este pe 4 august. Are sens că el a decis să candideze, deoarece Leul este cunoscut pentru abilitățile sale de conducere.

3. Jennifer Lopez

J. Lo. este un artist multi-talentat, care nu numai că ne-a cucerit prin mzuică şi actorie, dar este şi o femeie de afaceri de excepţie. Multe dintre proiectele în care a fost implicată în ultimii ani au de-a face cu meseria de producător.

4. Jennifer Lawrence

Actriţa câştigătoare a premiului Oscar şi starul serialului "Hunger Games" îşi merită locul pe această listă. Nu numai că străluceşte în filmele în care joacă, dar este o prezenţă extrem de plăcută şi la interviuri, emisiuni sau evenimente. Faptul că se distrează aproape întotdeauna pe seama ei arată câtă încredere are în ea însăşi şi îşi dezvăluie îndrăzneala.

5. Daniel Radcliffe

Tipul care a jucat în Harry Potter este un Leu! Daniel s-a născut pe 23 iulie, adică în prima zi a sezonului Leului din calendarul zodiacal. Este o vedetă mare, dar, în acelaşi timp, este şi foarte privat. El preţuieşte intimitatea şi, astfel, se explică de ce nu e interesat să se afle mereu în centrul atenţiei.

6. Whitney Houston

Cea mai mare voce a tuturor timpurilor, Whitney Houston, a fost un Leu. Poate că am pierdut-o în 2012, dar muzica ei continuă să trăiască!

7. Madonna

Madonna este un trendsetter şi este activă în muzică de mai bine de 30 de ani. Starul pop continuă să aibă spectacole în întreaga lume!

8. Chris Hemsworth

Chipeşul actor australian, care este cunoscut pentru rolul său ca Thor, este la fel de adorabil şi în viaţa privată. El este un soţ şi un tată excelent, şi, de asemenea, fratele unei alte celebrităţi, Liam Hemsworth.

9. Sandra Bullock

Sandra Bullock este agentul nostru F.B.I. favorit. Ea este talentată, amuzantă şi frumoasă. Parcursul ei profesional este impresionant şi nu a încetat nici acum să ne surprindă!

10. Robert DeNiro

Actorul din Goodfellas, Taxi Driver, The Godfather II şi Raging Bull s-a născut pe 17 august. Deşi actorul tinde să fie mai mult o figură privată atunci când vine vorba de lumina reflectoarelor, el îmbrăţişează creativitatea în cel mai demn mod pentru un Leu, adică printr-o muncă excelentă în actorie!