Alexandre Eram si Adina Halas Hugeanu la un eveniment dedicat bloggeritelor de beauty

Pe 12 mai la Inspayer Batistei a avut loc a doua editie a evenimentului Beauty Swap by BeautyBarometer, eveniment organizat de Ana Maria Tatucu, blogger de beauty la www.beautybarometer.com si dedicat blogosferei de beauty. Evenimentul ofera bloggeritelor de beauty ocazia sa socializeze si offline, sa schimb produse cosmetice intre ele si sa discute in direct cu diverse persoane din industria cosmeticelor.

Alexandre Eram, cel care a adus brandul Melkior in Romania, a deschis evenimentul spunand bloggeritelor cat de mult conteaza emotia si unicitatea fiecarui brand. Eram a prezentat trendurile actuale din machiaj si ce inseamna piata de produse de machiaj. A subliniat ca Melkior va aduce intotdeauna o calitate profesionala la un pret accesibil si va oferi femeilor experienta unica a unui machiaj de calitate.

Adina Halas Hugeanu a povestit ce a insemnat trecerea din showbiz catre zona de online, cum a inceput sa posteze pe Youtube retetele de produse cosmetice naturale pe care ea le prepara si ne-a anuntat ca are si blog de cateva luni.

Prezenta si la prima editie a acestui eveniment Adina a declarat ca se simte deja parte a acestei comunitati.

Alti speakeri din cadrul evenimentului: Corina Allan, reprezentant Paula’s Choice in Romania, Camelia Neaga - blogger de beauty la Coltul Cameliei, blogul de beauty cu cea mai lunga istorie din blogosfera romaneasca, Adela Manolache - make-up artist si Youtuber, Simona Adam - blogger la “Sanziene si Matraguna”, Bianca Mitrea - creator si patron Qi Cosmetics, Pavlina Marinova - CEO Pick N Dazzle, Mihaela Zimbreanu - salon Beauty Reveal, Alexandra Caciuriac - PR Marionnaud Paris, Olivia Dutu - reprezentant pentru Elmiplant si B.U.

Ana Maria Tatucu, blogger BeautyBarometer si organizator eveniment, a mentionat ca isi doreste sa pastreze traditia acestui eveniment si sa existe 3 editii pe an pentru ca blogosfera de beauty este deja o comunitate care are nevoie si de intalniri de acest gen.
Urmatoarea editie va fi in septembrie 2015.
Credit foto: Iulian Sima, fotograf oficial al evenimentului