Eva.ro iti recomanda

Rimmel Perfect Compact 3 in 1
Formula acestui fond de ten contine un cocktail de ingredienti, anterior utilizati exclusiv pentru produsele de ingrijire, care au capacitatea de a ascunde imperfectiunile tenului, si de a preveni aparitia acestora. Formula sa, imbogatita cu silicon natural, confera tenului un aspect natural si luminos. Se intinde pe piele cu ajutorul unui burete special. Poate fi gasit in trei variante (Nude, Natural Beige, Soft Beige), la pretul de 299.000 lei.

Ideal Balance - L'Oreal
Este primul produs cosmetic pentru fata dedicat tenului mixt, avand o actiune dubla: de controlare a stralucirii pielii si transpiratiei si de protejare a zonelor uscate, sensibile.
Matifiaza si protejeaza tenul, asigurandu-i un aspect proaspat si curat. Poate fi gasit in 12 nuante diferite, la pretul de 385.000 de lei.

Magic Skin Make-up - Astor
Aspectul proaspat, mat si consistenta catifelata a acestui fond de ten sunt sporite de o formula usoara, care contine elemente care absorb particulele uleioase pentru a se asigura ca aspectul final mat, catifelat va ramane astfel pe intreaga durata a machiajului. Are un efect de catifelare si acoperire a ridurilor fine si a oricarui alt defect minor.
Se potriveste oricarui tip de ten iar pretul sau este de 216.000 lei.