Ce e nou in machiajul pentru petreceri?

Evenimentul pe care il asteptai de atata vreme se apropie. Evident, vrei sa arati perfect si machiajul trebuie sa fie piesa de rezistenta...

Evenimentul pe care il asteptai de atata vreme se apropie. Evident, vrei sa arati perfect si machiajul trebuie sa fie piesa de rezistenta. Pentru a-ti usura misiunea, iti prezentam sfaturile unui make-up artist si cele mai noi produse potrivite machiajului pentru petreceri.

"Cand alegi modul in care te machiezi, trebuie sa tii cont de evenimentul la care participi. Machiajul pentru club, un eveniment monden sau o petrecere intre prieteni va fi total diferit fata de machiajul pentru petrecerea firmei.

In cazul petrecerilor obisnuite sau al iesirilor in club, poti alege culori puternice, indraznete, precum fuchsia, albastru electric sau glittere. Nimeni nu va avea ceva de obiectat.

Pentru petrecerile 'sobre' (cum sunt cele organizate de companii), este recomandat sa alegi un machiaj bazat pe culori neutre.", aflam de la Ramona Chirita, make-up artist.

"De asemenea, machiajul de seara va fi mai puternic decat cel de zi. Se va pune accentul pe ochi, prin conturarea lor cu o nuanta inchisa. Un exemplu bun este 'smokey eyes', un machiaj potrivit pentru seara.

Seara putem apela si la trucuri precum genele false, tipul de gene 'fir cu fir', asezate in coltul exterior al ochiului.", ne spune Ramona Chirita.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă